Magnetni sistemi za gubitak bola - Video Oglas

Video Oglas firme Institut Mihajlo Pupin - Piezotehnologija

Magnetni sistemi u kombinaciji statičkog polja i stumulacije akutnih tačaka oslobađa vas bola, poboljšava celokupno zdravlje vašeg organizma, poboljšava cirkulaciju. Magnetni sistemi su bezbolni za nošenje i nemaju štetno dejstvo na organizam.

Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Institut Mihajlo Pupin - Piezotehnologija:

< >

Magnetoplag protiv hemoroida je nezamenljiv u eliminaciji hemoroida, a kod hroničnih šuljeva moguće je izbeći operativni zahvat.

Deo ponude Instituta Mihajlo Pupin – Piezotehnologija su: Papuče sa Magnetima, za bolju statiku tela, protiv "HLADNIH STOPALA", poboljšavaju cirkulaciju, sprelavaju gangrenu kod dijabetičara. Magneti Pupin se koriste za fizikalnu terapiju, hemoroide... MAGNETOPLAG je isto deo naše ponude proizvoda sa medicinskim magnetima – za lečenje hemoroida, klinički ispitan i sa svim neophodnim dozvolama i sertifikatima. Magnetoplag za eliminaciju hemoroida, protiv upale hemoroida  i lek protiv hroničnih hemoroida.

Magneti u službi zdravlja za poboljšalje stanja celog organizma. Preparati koji oslobađaju bola, poboljšavaju cirkulaciju i opuštaju mišiće. Magneti koji vas oslobađaju bola kod išijasa, bolova u leđima, zglobovima i mišićima.  Pomažu kod lečenja astme i kijavice. Uverite se u moć magneta.

Preporuke i pitanja za firmu Institut Mihajlo Pupin - Piezotehnologija
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.