Frutta - Prodavnica auto delova - Video Oglas

Akcija je istekla.
Video Oglas firme Frutta

Bavimo se prodajom: motornih ulja, filtera, vodenih pumpi, akumulatora, rezervnih delova, auto guma, auto opreme, auto kozmetike i alata.

Od 2000. godine kada smo počeli sa radom zauzeli smo vodeću poziciju u ovom poslu na tržištu Zemun Polja, Batajnice, Ugrinovaca i Banovaca.

Garantujemo dugotrajnost i kvalitet naših proizvoda.

Preporuke (0)
Pitanja (4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Frutta:

< >

Prodavnica auto delova Frutta počela je sa radom 2000. godine. Frutta je specijalizovana radnja koja se bavi prodajom: alata, auto kozmetike, auto opreme, guma, rezervnih delova, akumulatora, motornih ulja. Obezbeđuje sve rezervne delove, kao i ostalu robu namenjenu održavanju putničkih automobila, komercijalnih vozila i dvotočkaša male kubikaže. Ključni kriterijumi prilikom odabira artikala u našem restoranu su 100% kvalitet i konkurentnost cena.

Frutta je specijalizovana radnja koja se bavi prodajom: alata, auto kozmetike, auto opreme, guma, rezervnih delova, akumulatora, motornih ulja. Obezbeđuje sve rezervne delove, kao i ostalu robu namenjenu održavanju putničkih automobila, komercijalnih vozila i dvotočkaša male kubikaže. Pronadjite sve što vam je potrebno za automobil na jednom mestu.

Preporuke i pitanja za firmu Frutta
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (4)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.