Projektovanje i izgradnja bazena - Video Oglas

Video Oglas firme Aquapur

AQUAPUR d.o.o. se bavi:
- proizvodnjom kompaktnih bazena,
- proizvodnjom velikogabaritnih uređaja, rezervoara i prečistača otpadnih voda,
- uvozom i prodajom montažnih bazena i bazenske opreme,
- izgradnjom i rekonstrukcijom klasičnih betonskih bazena,
- projektovanjem i oplemenjivanjem životnog prostora i uređenjem domova, bašti i vrtova.

Email Web sajt Preporuke klijenata

Pogledajte sve video oglase iz kategorije Kuća i bašta:

< >

Kompanija Nimax d.o.o. je autorizovani uvoznik i distributer Philips Lighting proizvoda za teritoriju Srbije.Nimax d.o.o. sarađuje sa investitorima, arhitektama, projektantima, trgovačkim kućama, instalaterima i krajnjim korisnicima proizvoda i usluga, svima onima kojima je potreban savet ili projekat i rešenje za osvetljenje objekta.

Izgradnja bazena i fontana predstavlja poseban oblik umetničkog dela izražen u jedinstvu vode, materijala, svetlosti i zvuka. Voda je u svim arhitektonskim idejama uvek pozitivan element u doživljaju prostora i pruža zanimljiv vizuelni dojam u sportsko-rekreativnim kompleksima, wellness centrima i prostorima za rekreaciju i relaksaciju. Svaki objekat, fontana, bazen... plod je saradnje više autora različitih struka – od ideje i likovnog izraza, preko izrade arhitektonskih rešenja, konstrukcije, specijalizovanih projekata svih instalacija, do opremanja, realizacije i korišćenja.

Aqua Arts Akvamarin je preduzeće čije su delatnosti: - projektovanje i izvođenje fontana i bazena, - projektovanje i izvođenje opreme i instalacija, - projektovanje i izvođenje podvodne rasvete i dekorativne rasvete, - projektovanje objekata i kompleksa U objekte se ugrađuje oprema i instalacioni elementi ASTRAL grupe i drugih svetskih proizvođača, kao i specijalizovana i unikatna oprema AquaArts.

Toplina doba u današnje vreme je neophodna. Stan bez kamina, i kuća bez kamina deluje nekako nepotpuno, pa se sada sve više ugrađuju. Bilo da imate moderan eneterijer, ili rustičan, mi imamo rešenje za svaki dom. Električni, gasni, etanolski kamini lako se ugrađuju u stanove. Kamini od kamena i opeke se koriste za grejanje prostora.

Zbog svoje ekonomičnosti i energetske efikasnosti za vas smo napravili WEISS Light sijalicu koja traje i daje mnogo više. Ako uzmete u obzir koliko puta zamenite običnu ili štedljivu sijalicu doćićete do zaključka da je WEISS Light sijalica pravo rešenje za uštedu novca. Ako uzmete da sijalice WEISS Light traju između 20.000 – 35.000 sati, iako iskustvo pokazuje da njihovo trajanje moze ići i do 50.000 sati. U poređenju sa štedljivim, fluorescentnim sijalicama, to je najmanje tri puta duži rok trajanja, dok je u poređenju sa klasičnom sijalicom vek trajanja i do 25 puta duži. Takođe, vek trajanja sijalica u znatnoj meri određuje troškove investicionog održavanja osvetljenja. 

Preduzeće za proizvodnju, sanitarnu zaštitu, promet i usluge DDD Promet specijalizovano je za izvođenje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. DDD Promet sprovodi mere zdravstvene zaštite stanovništva iz ove delatnosti uz pomoć svog specijalizovanog visokostručnog i operativnog kadra, kao i odgovarajuće opreme za obavljanje poslova, kako u mirnodopskim tako i u vanrednim prilikama.

Passiflora nudi sve vrste usluga kada je u pitanju hortikultura i uređenje dvorišta, parkova i bašta. Passiflora obavlja sve od izrade hortikulturnih projekata i idejnih rešenja, do njihove konačne realizacije.Oživite prostor oko sebe, stvorite sopstvenu oazu u svom dvorištu, bašti ili vrtu...

Najveći broj naših aktivnosti je u delu hortikulture koji se odnosi na formiranje i održavanje travnatih površina. Zajedno sa našim saradnicima radimo kompletno uređenje dvorišta, javnih površina, privrednih objekata, stambeno-hotelskih i sportskih kompleksa – od projekta do završnih radova. Kako nema dobrog travnjaka bez zalivnog sistema, bavimo se i ugradnjom opreme za zalivanje Rain Bird, jedne od najpoznatijih svetskih kompanija za automatske sisteme za zalivanje dvorišta, fudbalskih i golf terena. Svi naši kupci imaju besplatne savete za uređenje bašte i vrtova kao i za održavanje travnjaka.

Za seme trava vrhunskog kvaliteta za Vas tu je Superior Green. Veliki izbor kvalitetnog semena ukrasnih trava. Kvalitet semena se pre prodaje proverava u oglednom polju. Travnjaci su gusti, otporni na gaženje i bolesti i ujednačene boje i finoće. "Mi to radimo drugačije"

Rolo sistemi Rolten garnišne na daljinski napravljene da odgovore na sve vaše potrebe, otvaraju sa po vašoj želji sa obe strane ili po sredini. Motor ovih garnišni ima ugrađenu bateriju koja je u slučaju nestanka struje i dalje funkcionalna. Što se tiče montaže i ugradnje - vršimo je brzo i efikasno, uz poštovanje dogovorenih rokova.   

Proizvodnja i prodaja segmetnih garažnih vrata sa daljinskim upravljanjem uz garanciju od dve godine. Naša garažna vrata su odličnog kvaliteta najpoznatijih svetskih brendova . Nudimo vam i motorizovanje garnišni za zavese, rampe sa daljinskim upravljanjem i sisteme upravljanja motorizovanih fasada. Naš stručni tim može da motorizacije sve: od kapije do krovnih prozora.

Proizvodni program firme Dumil čine: - Venecijaneri aluminijumski i drveni. - Trakaste zavese od poliestera, pvc trakaste zavese, aluminijumske trakaste zavese, Al perforirane trakaste zavese. - Roletne PVC, aluminijumske roletne, drvene roletne - Plise zavese - Rolo zavese - Rolo komarnici i fiksni komarnici - Harmo vrata od italijanskog PVC-a - Tende ravne, kupolaste i fiksne Upotreba kvalitetnih materijala garantuje dug vek trajanja Dumil proizvoda.

Sezam automatik PVC i AL stolarija je još jedan deo asortimana ove firme. Pored svih pratećih elemenata stolarije koje možete pronaći kod nas, stolarija koju imamo u ponudi će sigurno obezbediti dobru izolaciju vašem domu. Pozovite nas za više informacija i uverite se i sami u kvalitet koji nudimo.

Dakom international se bavi uvozom, distribucijom i prodajom ekskluzivne granitne keramike, keramičkih pločica, klasičnih i hidromasažnih kada, tuš kabina, sanitarija, dekorativnog kamena i još mnogo toga. U našoj ponudi su svetski brendovi kao što su Villeroy & Boch, Zomar, Hatria, Huppe, Flaminia, Marazzi, Cerim, Ceramica Latina, Kolpa San, Geberit, Hansgrohe, Grohe. Posetite nas na sajtu www.dakomstyle.com

Uvoz i veleprodaja proizvoda za opremanje kupatila. Aquasan doo u ponudi ima najkvalitetniju opremu za kupatila: baterije, tuš kabine i hidromasažne kabine, sanitarna keramika i akrilne kade. Savremena dizajnerska rešenja i najmodernije tehnologije izrade artikala, dobro uravnotežena kombinacija kvalitetnih materijala i različitih stilova zadovoljiće istančan ukus svakog kupca.