Usluge dezinsekcije, dezinfekcije, deratizacije i fumigacije - Video Oglas

Akcija je istekla.
Video Oglas firme Ekos DDD

Preduzeće EKOS DDD d.o.o. se bavi sanitarno-ekološkom zaštitom, zaštitom bilja, poslovima dezinfekcije, dezinsekije i deratizacije. Tehnički smo opremljeni da odgovorimo svakom Vašem zahtevu i zahtevima standarda koji su propisani za ovu oblast. Dugogodišnju saradnju imamo sa institucijama iz ove oblasti, Zavod za biocide i medicinsku ekologiju, Poljorivrednim fakultetetom, Upravom za veterinu, Nacionalnim centrom za kontrolu trovanja, VMA.

Naš kvalitet usaglašen je sa zahtevima standarda ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Svi preparati koji se koriste su renomiranih i svetskih priznatih proizvođača po strogim ekološkim standardima Evropske unije i zadovoljavaju HACCP standarde. Atestirani su od Ministarstva zdravlja i Agencije za hemikalije Republike Srbije. Ne sadrže štetna isparenja i nisu neprijatnog mirisa.

U sklopu našeg preduzeća imamo službu koja se bavi zoohigijenom, uklanjanje animalnog otpada sa saobraćajnica Velike rezultate ostvarujemo i kod zaštite od ptica repelentnim i mehaničkim sredstvima.

Ekos ddd, garantuje stručno i kvalitetno izvršenje radova koje biste nam poverili i to u vreme kada Vama odgovara. Takođe dajemo garanciju da nećemo ugroziti zdravlje ljudi i životinja ni ekološki narušiti čovekovu okolinu.

Preporuke (1)
Pitanja (1)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Ekos DDD:

< >

Ekos DDD obavlja poslove dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije, fumigacije i suzbijanja korova. Preduzeće je potpuno opremljeno tehnički, što podrazumeva posedovanje kompletne opreme za izvođenje poslova dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije, fumigacije i suzbijanja korova.Posedujemo sve važeće dozvole, sertifikate iz oblasti DDD poslova. Radimo po principima HACCP.Pozovite nas, garantujemo vrhunski kvalitet usluge, brzinu, i pouzdanost kao i popuste i pogodnosti za naše stalne klijente.

Preporuke i pitanja za firmu Ekos DDD
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (1)
Pitanja (1)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.