Yellow Pages

Video oglas najbolje može prikazati poslovanje Vaše firme. Na vizuelan način približite potencijalnim klijentima svoje usluge, omogućite im da se odmah mogu zamisliti u prostoru koji baš Vi projektujete i sagradite. 

Jobs for students, workers in firms
Maintain hygiene in commercial and residential buildings
Parts for tractors
Car service Milanovic Video Ad - Complete vehicle maintenance
Professional hygiene equipment
Construction Machinery Belgrade
Raw materials Belgrade
Junior Stara Pazova
Junior Video Oglas - All Plastic
Worldwide - Worldwide Translation Agency Belgrade
Design and Engineering
Design and installation of steel structures
SCARYBIRD device for bird pests rejecting
Translation agency
Stairs

Osnovna delatnost kompanije Maći 001 je da kao generlni zastupnik italijanske firme SAECO vrši distribuciju, servisiranje i postavljanje automata na željenu lokaciju. Svi automati su pod potpunom sanitarnom i tehničkom kontrolom. Koriste kvalitetne sirovine i prečišćenu vodu, čto garantuje sigurnost proizvoda. Naši automati su tehnički usklađeni sa standardima zaštite na radu i ističu se po svojoj ekonomičnosti. Redovno održavanje i servisiranje automata, vrše naši saradnici. Jedina obaveza domaćina je obezbeđivanje prostora za postavljanje automata.    

Provedite leto 2018. u nekom od šarmantnih mesta na Sitoniji - Sarti, Toroni, Neos Marmaras, Metamorfozis, Kalamitsi, Nikiti, Vurvuru, Gerakini, Psakoudia, Salonikiou... Odlučite se za neki od aranžmana koje Vam nudi Astra travel i na vreme rezervišite svoje mesto.

Grča leto 2018. Svake nedelje izdvoje akcijski popusti. Pratite nas na www.astratravel.rs

Tourism

Kako omogućiti smeštaj i terapije u banji i do 15% nižim cenama

Svaka cast za profesionalnost stvarno za svaku preporuku

Marko Cvijanovic

profesionalno

sw

Molim sagledati opciju ,postavljanja,neophodnog post bankomata \"PTT banke\". U popodnevnim i drugim danima nije moguće podići novac, a trgovine nemaju opciju provlačenja...

Dragan Krsmanović

Sve pohvale za profesionalnost i pomoc

Marija Vasic

Bazen je super, radili su sve,Montaža i izgradnja bazena, Montirali su opremu i pustili u rad bazen, sve je bilo po planu. Preporučujem ovu firmu.

Žarko

Jedina firma koja mi je rešila problem sa daljincem, ugradili su mi novi prijemnik po korektnoj ceni i domet je savrsen. Hvala najlepse.

Nemanja

Ovim putembih pohvalila i preporučila Gorson, centar stranih jezika. Kursevi jezika za decu su odlični,malesu grupei učenje je kaona individualnim kursevima.

Olivera Margitić

Sve pohvala za dr Radunovica i kompletnu kliniku ,strucnost i ljubaznost na visokom nivou.

Selena Mijatovic

Poštovana Vera, hvala vam na vašim pozitivnim iskustvima sa vitafonom. Poslali smo vaše komentare i iskustva na naš forum, link https://www.yellowpages.rs/sr/vitafon#preporuke Ako...

Marija Bjelogrlić- stručni konsultant...

Moj favorit je semistan torta ,mada su i sve ostale torte sjajnih kvaliteta naravno i izgleda Obožavam posne kolače u kojima se oseća suva smova suva šljiva kajsija...

Ljiljana Sartori

Usluga je veoma dobra, preporucujem

slavoljub plavsic

Korektno, profesionalno, odlicna saradnja i komunikacija. Popravljen je sat koji godinama niko nije mogao. Svaka preporuka

Vladimir Djokic

MOMCI USLUZNI NASMEJANI I SVAKI SAVET KOJI DOBIJET OD NJIH JE NA MESTU.zNAJU I VOLE TO STO RADE...

SRDJAN

Veoma profesionalno, sve pohvale.

Matej Bajic