Belvi travel

Share:
Reviews (5)
Questions (0)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
5 5
  • Phone 1: 011 322 3300
  • Phone 2: Unavailable
  • Fax: Unavailable
Working hours: Unavailable
Locations:

Kosovska 10, Beograd, Stari grad, Srbija

Category:

Tourism

Classification:
  • Travel agencies

Payment methods: Unavailable

Ponuda letovanja u Grčkoj za 2018
Ponuda letovanja u Grčkoj za 2018
10.05.2017
Brands:
About us
Recommend this company Recommend this company

Turistička agencija BELVI TRAVEL je osnovana 1994. godine sa privatnim kapitalom. Poseduje licencu za Organizatora turističkih putovanja OTP-180. Članica je nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA i ima svog predstavnika u Upravnom odboru.

Letnje sezone 1994 god. turistička agencija Belvi Travel je samostalno organizovala letovanja i putovanja za Grčku. Početni uspesi i veliki odziv turista, koji nisu krili svoje zadovoljstvo pruženim uslugama, stvorili su u nekoliko narednih letnjih sezona tokom druge polovine devedesetih godina mogućnost da mala agencije sa tri zaposlena vremenom preraste u jednu od vodećih srpskih agencija. Širilo se poslovanje, zajedno sa zadovoljnom klijentelom i na ostala turistički atraktivna grčka ostrva i na druge mediteranske, evropske i svetske destinacije.

Danas sa pravom i bez lažne skromnosti možemo kontstatovati da smo na grčkim ostrvskim destinacijama zaokružili svoj uspešan rad, da smo pojedina ostrvska letovališta promovisali na našem tržištu i da smo izborom postali lider na grčkim ostrvima Krf, Zakintos, Kefalonija, Skijatos, Lefkada, Tasos, Krit i Rodos. Vrednost našeg rada u poslednjih osamnaest godina je tim agencijskih profesionalaca - organizatora koji servisiraju desetine hiljada zadovoljnih putnika (oko 12000 u 2013g.), a za koje angažujemo avio i bus čartere od maja do oktobra, partnerstvo sa najboljim inostranim agencijama, visoko standardizovan apartmanski i hotelski smeštaj, sopstvenu vodičku službu i animatorski tim. Na isti način u poslednjoj deceniji smo proširili svoje poslovanje na letovališta u Egiptu, Turskoj, Italiji, Tunisu, Španiji i Hrvatskoj, a zimi na alpska i glečerska skijališta na atraktivnim evropskim ski destinacijama. Organizujemo individualna i grupna putovanja za daleke destinacije od Kariba do Indijskog okeana. Osavremenili smo svoju ponudu sa stalnim programima za najbolje i posebno birane wellness&spa centre. Približili smo evropske gradove stalnim avio i bus programima i uspostavili smo celogodišnje programe za Prag. Imamo pun servis avio karata. Belvi Travel svojim klijentima prezentuje i nudi najprihvatljivija rešenja u svim oblastima turizma sa velikim profesionalnim iskustvom, licencama, nagradama, preporukama i uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja. Svojim servisom i iskustvom omogućujemo individulanim ili korporativnim putnicima da svoja putovanja zbog odmora, sticanja novih znanja, zabave ili profesionalnih obaveza obave sa osećanjem da se vrednost uloženog vraća na najbolji način.

Belvi Travel u poslovnoj 2015 god. ima dvadeset zaposlenih turističkih profesionalaca raspoređenih u profesionalno određenim sektorima u pet poslovnica (četiri sopstvene i jedna agencija sa franšizing ugovorom) i sa petnaest turističkih vodiča i animatora, organizuje Letovanje 2016. Agencijsko poslovanje se obavlja preko najsavremenijeg rezervacionog sistema, koji je prilagađen za rad svakog zaposlenog agenciji, kao i za potrebe široke subagentske mreže putem posebnog on-line pristupa koji omogućava da oko tristotine dvadeset subagentskih agencija, brzo i tačno servisira svoje putnike. Vrednost naše agencije je i u posedovanju sopstvenog autobuskog vozog parka sa kvalitetnim autobusima, vozačima i servisom. Poslovanje je potpomognuto i agencijskom web prezentacijom na kojoj se uvek nalazi tačan i jasan pregled kompletne ponude sa potpunim detaljima o svim destinacijama, objektima i detaljnim cenovnikom.

Pictures of products and services
Recommend this company Recommend this company
Krf
Zakynthos
Lefkada
Kefalonia
Thassos
Prague
Concerts
Skiatos
Over the winter in Bulgaria
Wintering in Italy
Jahorina
Kopaonik
France
Supernatural Trip
Reviews and questions for company Belvi travel
Ask a question ili Write review
Reviews (5)
Questions (0)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Reviews
Write a review
Fields marked red are not properly filled!
Ask a question
Fields marked red are not properly filled!

Publishing a review requires valid e-mail address.

 

Get an opinion from your friends about this business!

Think your friends might be familiar with this company?
Ask your friends on Facebook for an opinion about this company.

Reviews (5)
Questions (0)
Ask a question ili Write a review
25.06.2015.

5
Samo tako nastavite!
I ove godine sa Vama! Dobre navike ne treba menjati!
25.06.2015.

5
Bravo Belvi!!
Sve se vidi na sajtu, odlicne ponude za sve destinacije. Do sad nisam putovala Belvi Travelom, ali sam se opredelila za letovanje ove godine sa Vama. Super Vam je i ova ponuda za gratis putovanje za dvoje - prijavila sam se vec, pa i ako budem ja ta srecna dobitnica, opet cu za Vas razglasiti po svim kontinentima :)
Svaka cast Belvi!!
25.06.2015.

5
Najbolja pogodnost za nas sa manjim primanjima
Prilagodne cene za sve ponuđene destinacije.
19.06.2015.

5
Odlična ponuda
Odlična ponuda, solidne cene, za svakog po nesto, po izboru. Odlicna ponuda Grcke i Crne Gore. Treba probati nećete se kajati.
12.04.2012.

5
Kako uživati na odmoru?
Putujte sa Belvi travelom.
10.06.2015.

Radost
Pohvaljujem vašu ideju da dva putnika počastite besplatnim putovanjem. Na žalost, do sada nisam putovala sa Belvi travelom. Prva sam što komentariše, ako budem prva na spisku putnika baš ću se radovati :) Jelena Stamenković
Questions (0)
Ask a question ili Write a review

There are no questions asked for this company - be the first to ask a question!

Fields marked red are not properly filled!

Publishing a comment requires valid e-mail address.