Republička sanitarna inspekcija - dežurna služba

Share:
Reviews (1)
Questions (5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
1 1
  • Phone 1: 011 311 5779
  • Phone 2: Unavailable
  • Fax: Unavailable
Working hours: Unavailable
Locations:

Omladinskih brigada 1, Beograd, Novi Beograd, Srbija

Payment methods: Unavailable

Brands:
About us
Recommend this company Recommend this company
Radno vreme od 7.30h do 22.00h
Tags: Inspectorate
Pictures of products and services
Recommend this company Recommend this company
Republička sanitarna inspekcija - dežurna služba, Omladinskih brigada 1, Beograd, Novi Beograd, Srbija, Državne ustanove i organi,
Republička sanitarna inspekcija - dežurna služba, Omladinskih brigada 1, Beograd, Novi Beograd, Srbija, Državne ustanove i organi,
Reviews and questions for company Republička sanitarna inspekcija - dežurna služba
Ask a question ili Write review
Reviews (1)
Questions (5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Reviews
Write a review
Fields marked red are not properly filled!
Ask a question
Fields marked red are not properly filled!

Publishing a review requires valid e-mail address.

 

Get an opinion from your friends about this business!

Think your friends might be familiar with this company?
Ask your friends on Facebook for an opinion about this company.

Reviews (1)
Questions (5)
Ask a question ili Write a review
14.07.2015.

1
katastrofa u tutinu
Postovani,

Pisem vam jer ne znam kome vise da se obratim. Vec duze vreme je na ulicama Tutina opsti haos od smeca. Komunalno preduzece je u strajku, smece niko ne odnosi, a lokalnu vlast nije briga o tome.
Pisao sam raznim sluzbama u Tutinu, Novom Pazaru, Kraljevu, sanitarnoj inspekciji i drugim raznim institucijama za koje sam smatrao da su nadlezni za ovaj haos. Odgovor nisam od nikog jos dobio.

Molim vas, sigurno imate dopisnike iz Tutina, pisite o ovome. Mozda je to jedini nacin da se ovde nesto promeni. Saljem vam par fotografija da se i sami uverite.

Zelim da vam napomenem da je mesec Ramazan, za muslimane koji su u ovom mestu vecinsko stanovnistvo, meces posta. A u petak pocinje Bajram. Pa zar cemo Bajram docekati ovako?

gradjanin Tutina,vejselovic faik
Questions (5)
Ask a question ili Write a review
12.04.2017.

Question: pitanje
katastrofalno aerozagadjenje u svetlarniku Kolarceve 4 zbog ispustanja odpadne masne pare, zagorele masnoce, duvanskog dima kroz dotrajali ventilacioni kanal koji ispusta na svakom sastavi odakle vidno curi masnoca a sve iz lokala na Trgu Republike 5. Vise od godine ne smemo otvoriti prozore. Posle intervencija svih mogucih inspekcija stanje je jos gore obzirom da se kanal jos vise zamastio i propao. Ko bi mogao ovaj problem da resi i kome da se obratimo.
10.10.2016.

Question: aman
zASTO PRODAJETE PSECU HRANU KAO MESNI NAREZAK
06.03.2015.

Question: Kontrola zabrane pušenja
Molim za informaciju da li ste vi nadlezni (ili ko) za kontrolu zabrane pusenja u radnim prostorijama, s obzirom da to ne cini lice koje je za to imenovano (i to lice pusi)?
19.05.2016.

Answer: Zabrana pušenja
Kod mene na poslu kao da postoji Zakon koji štiti pušače. Kada neko od nas nepušača na bilo koji način negoduje na njega odmah drvlje i kamenje. Od pepela, pikavaca, dima i smrada ne može da se živi. U jednoj prostoriji rade 3-4 radnika u smeni od 12 sati i svi puše po 2-3 paklice za smenu. Kako onda nepušač da radi u sledećoj smeni kada te smrad zapahne još od ulaznih vrata. Po smradu i nečistoći stvaramo najboqu sliku o sebi. Čitao sam nedavno da je tip nepušač u Češkoj podneo tužbu zato što je morao da deli prostoriju sa pušačima i dobio je spor na sudu i odšetu od 7.ooo evra. Tako i treba kada niko nije u stanju za zavede red. Kako će se onda sprovesti drugi zakoni?! Sramota.
29.01.2014.

Question: LED sijalice i svetiljke i toksičnost
Poštovani,

kupio sam nekoliko LED sijalica E27 i postavio u stanu. Kasnije sam pročitao da LED sijalice imaju toksična dejstva. Molim vas da mi odgovorite da li je ovo tačno, kakva saznanja imate i da li su LED svetiljke (koje se u poslednje vreme pojavljuju na tržištu Srbije) prošle tržišnu inspekciju i sanitarnu inspekciju i tako došle u prodaju. Odnosno dali su bezbedne po zdravlje stanovništva.

Hvala
S poštovanjem
Dragoslav Nikolić
Novi Beograd
15.11.2013.

Question: Sanitarna knjižica
Lokal mi je tipa kiosk brze hrane prodaja se vrsi na salter u kiosku mi je proizvodnja peciva pica sendvica girosa i dr ,da li inspektori koji mi ulaze u lokal gde je prodaja i priprema hrane moraju da imaju sanitarnu knjizicu i sta da radim ako je nemaju a hoce da izvrse pregled iz svoje branse, sanitarna, turisticka finansijska i druge inspekcije.
Fields marked red are not properly filled!

Publishing a comment requires valid e-mail address.