Sportski centar Banjica

Share:
Reviews (5)
Questions (26)
(0)
(0)
(0)
(0)
(5)
1 5
  • Phone 1: 011 266 7999
  • Phone 2: Unavailable
  • Fax: 011 266 1642
Working hours: Working days: 07:00-21:00; Sat: 07:00-21:00;
Sun: 07:00-21:00
Locations:

Crnotravska 4, Beograd, Voždovac, Banjica, Srbija

Payment methods: VISA, DINA, Diners

SC Banjica pools
SC Banjica pools
20.12.1999
Brands:
About us
Recommend this company Recommend this company
Sportski centar Banjica - pool

Banjica Sports Centre is located in one of the most beautiful parts of Belgrade, near Banjica, only five kilometers from the city center where you can come with very good bus and trolleybus links.

Banjica Sports Centre has two
indoor swimming pools and two outdoor Olympic swimming pools, two small swimming pool designed for non-swimmers (indoor and outdoor). The sports center Banjica held swimming school for children and adults, intermediate and advanced course swimming, water polo school for children, artistic and synchronized swimming, swimming corrective. Winter swimming pool is available to visitors every day of the year until summer pool, with modern-style sunbathing areas and recreation is a magnet for visitors from June to August.

Of accompanying the center has a medical center, sauna, gym, individual and group changing rooms with showers, table-tennis, sports store and cafe. The center is designed for sport competitions on water and water polo, swimming, synchronized swimming.

A special highlight of this building, giving six tennis courts with floodlights and the hall with three tennis courts, modern bubble with lighting for the two courts, so fans of this sport are not deprived of playing in the winter months. Users tennis courts are available and locker rooms with showers.

Sports Centre Banjica is improving every day, so its look and new content. It anyone can find an appropriate form of recreation that is seen in a number of regular guests.

Pictures of products and services
Recommend this company Recommend this company
Reviews and questions for company Sportski centar Banjica
Ask a question ili Write review
Reviews (5)
Questions (26)
(0)
(0)
(0)
(0)
(5)
Reviews
Write a review
Fields marked red are not properly filled!
Ask a question
Fields marked red are not properly filled!

Publishing a review requires valid e-mail address.

 

Get an opinion from your friends about this business!

Think your friends might be familiar with this company?
Ask your friends on Facebook for an opinion about this company.

Reviews (5)
Questions (26)
Ask a question ili Write a review
20.02.2017.

1
Užas - zatvoreni bazeni
Juče sam bio sa sinom na zatvorenom bazenu na Banjici. Smrzli smo se živi! Svlačionice, hodnici, toaleti, podovi su toliko hladni da smo u startu bili izbezumljeni. Voda u bazenima je hladna. Razumem ja to da treba da se čeličimo alo ovo je užas. Pored te hladnoće unutrašnjost prostorija i bazena je devastirana, sve je oronulo. Toalet je užasan, smrdi, česme ne rade kako treba. Strašno da strašnije ne može biti. Pa ovo je dvadest i prvi vek, devedesete i embargo i sankcije su odvano prošle. O čemu se tu radi. Uredno smo platili ulaznice, gde ide taj novac? Zašto je sve tako zapušteno?
20.07.2015.

1
Bezbednost na bazenu
Moja primedba je u vezi tolerisanog ponašanja posetilaca otvorenog bazena, od strane spasilaca koji dežuraju oko bazena. Nigde još nisam videla da spasioci apsolutno ne reaguju na skakanja sa ivice, sa zaletom ili bez. preskakanjua preko glava onih koji izlaze iz bazena, skakanja sa metalnih rukohvata oko bazena u vodu(!) itd...Gde je tu briga o bezbednosti posetilaca? Čemu služe oni spasioci-redari okolo?Ili je takva radna politika na otvorenom bazenu Banjica ? U roku od dva sata koliko sam provela danas(20.7.2015.) na bazenu, dva puta sam za dlaku, izbegla udarac u glavu, tokom preletanja preko moje glave.Ne moramo čekati da neko nastrada ili da podnese tužbu, pa da uradimo ono što bi bilo apsolutno normalno i profesionalno.
29.07.2014.

1
amaterizam
Svaki vikend sam na bazenu, i moj utisak je da se jako nedomacinski vodi bazen. Dovoljno je da se ode pod tuseve pa da se vidi da fali gomila plocica, vecina tuseva nema rucku na slavini. Voda u bazenu je cesto hladna. po obodu bazena fale plasticne resetke (za kanale koji odvode vodu). Gomila nekih iritantnih stvari koja bi mogla uz relativno mala ulaganja da se srede... A na ulaz su postavili resetke koje vredjaju dostojanstvo posetilaca, kao da ulazite u zatvor a ne na bazen...
23.09.2013.

1
Telefon
Kako zamisljate da uzmete pare kad se danima na telefon niko ne javlja???? Imate neki govorni automat gde se niko zivi ne javlja!!!!
13.06.2014.

Radno vreme bazena
Da, evo i ja zovem 15 minuta i niko se ne javlja, daje info da bazen radi danas popodne ali kako sto su neazurni moze i da nesto promene a ne urade updejt na telefonksoj sekretarici. Sada ne znam da li da se spremim i idem na bazen sa rizikom da poljubim vrata, sto mi se vec desavalo!
26.03.2013.

1
Temperatura vode u bazenu
Velika primedba na temperaturu vode u bazenu. U toku nedelje bar cetiri dana temperatura vode je ispod zadovoljavajuce. Toplija je bila voda devedesetih, kada smo bili pod sankcijama, nego sad. Ocigledno da ljudi koji vode ovu instituciju nisu dorasli istoj.

Pozdrav !
18.12.2013.

primedba na toplotu
Pored svoje spremao sam se i sinu da kupim elektr kartu sa dopunom za plivanje. Medjutim u nedoumici sam. Odgovorite mi kada ce se popraviti grejaci na bazenu. Hvala.
P.S. Posetilac sam bazena od 1974.god.i nikada nije bilo ovako hladno.posto nekoristim karticu vec nedekju dana da li mogu da produzim vazenje jer je danas istekla.
Questions (26)
Ask a question ili Write a review
Question: Akvabik
postovani, molila bih vas da mi odgovorite da li se nvasem bazenu odrzavaju vezbe akvabika? hvala
14.06.2015.

Question: Temperatura vode u otvorenom bazenu
Zanima me kolika je temperatura vode u otvorenom bazenu danas?
28.01.2015.

Question: Studentska članarina
Da li studentska godišnja moze da se izvadi za studenta na Kragujevačkom univerzitetu? Zivim u BG, studiram u KG.
28.01.2015.

Question: Za nezaposlene Omladince 26
Mislim da trebate da napravite neki popust na godisnju clanarinu za mlade do 26g koji se vode na biro i imaju potvrdu nezaposlenog lica! Jer nije fer prema nama hocemo i mi da se aktiviramo i ako nismo studenti.
21.10.2014.

Question: Održavanje Bazena
Pre godinu dana ja sam se zalio kod odgovornog od bazena da stanje koje se ticu tusa i bazena generalno je veoma lose. Odgovorni mi je rekao da ce se stanje poboljsati u leto 2014.
A nisto se nije dogodilo.
Mi placemo skupu kartu.
Koji je odgovoran za odrzavanje?
Mnogi posetioci dele moje misljenje.
Srdacan pozdrav,
Johan Derks
27.08.2014.

Question: hidroterapija
Postovani,

Imam cerkicu od 4 godine sa cerebralnom paralizom, kod koje hidroterapija daje odlicne rezultate. Ali, sada sam sa njom u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Sokobanjskoj gde nemamo hidroterapiju iz tehnickih razloga poznate bolnici. Ne volim da je lisavam necega sto joj puno pomaze, Zbog toga me zanima mogucnost da uzmem mesecnu kartu. Da li uzimam posebno za mene i posebno za dete i koja je cena?
19.10.2013.

Question: Vaterpolo
Mogu li deca da upišu vaterpolo, ako mogu gde bi mogli pošto smo iz Dimitrovgrada i kolika je članarina.
05.10.2013.

Question: Temperatura vode u bazenu
Danas je temperatura vode bila 19 C.
U ime mnogobrojnih gradjana i korisnika bazena, molim Vas, da upravljanje istim prepustite nekom drugom, ili se pozabavite problemom.
18.07.2013.

Question: Cene karata
Da li može neko da mi kaže od koliko sati se plaća pola karte? Jel to uopšte ima na SC Banjica bazenima ili samo na Olimpu? :-)
Hvala unapred
13.07.2013.

Question: Cena
Kolika je cena dnevne karte na otvorenom bazenu?
09.07.2013.

Question: Bazen za invalide
Zanima me da li može neko je u kolicima da ide na bazen? Da li ima neko ko može da pomogne oko ulaska i izlaska? Hvala unapred.
22.05.2013.

Question: Škola plivanja
Interesuje me škola plivanja za decu od 5 i 7 godina. Cena i termini!
24.04.2013.

Question: Dopis
Poštovani, ćerku od 12,5 godina upisala bih u letnju školu plivanja odmah po zavrsetku školske godine. Da li možete da mi dostavite podatke o terminima i ceni? Srdacan pozdrav S.Jelesijevic
16.04.2013.

Question: Škola plivanja
Poštovani, yelela bih dete da upišem u školu plivanja, 4.5 godina. Potrebne su mi pojedinosti, termini, cena, broj dece, da li učestvuju roditelji....Hvala
23.03.2013.

Question: Plaćanje
Kolika je mesečna članarina za školu plivanja?
05.02.2013.

Question: Da li nam mozete reci cene mesecnih i god.karata i termine.
Imam dve devojcice jednu od 13 i drugu od 9 god. Zainteresovani smo za plivanje i jedna i druga su plivaci da li mi mozete reci cene i termine na pr.mesecne i godisnje. Nismo zinteresovani za skole plivanja. Hvala.
04.12.2012.

Question: Maja
Interesuje me u kojim terminima moze da se zakaze plivanje, do koliko sati radite?
22.10.2012.

Question: Predlog
Da li ćete uvesti termine za akvabik za zaposlene žene kao što ima taj program u SC Vračar.
Da li će biti napravljen teren za trčanje kao u SC Olimp?
05.10.2012.

Question: Grupna cena na mesecnom nivou
Molim vas za ponudu na grupnom nivou (20 ljudi), dva puta nedeljno i koji termini bi bili dostupni?

Unapred hvala,
Pozdrav,
15.08.2012.

Question: Zatvoreni bazen leti?
Da li se može koristiti zatvoreni bazen u biznis terminu od 7 do 9 ujutru i tokom leta? Hvala
12.07.2012.

Question: Radno vreme prodavnice Vaterpolo kluba Partizan na Banjici
Poštovani, da li mi možete reći radno vreme prodavnice Vaterpolo kluba Partizan na bazenu Banjica. Hteo bih da kupim kupaće gaće za vaterpolo.
21.07.2012.

Answer: Pitanje
Interesuje me ko obucava odrasle neplivače?
09.07.2012.

Question: Pitanje
Da li je pri kupovini karte za otvoreni bazen u cenu uračunato i osiguranje?
10.07.2012.

Answer: Osiguranje
Svi korisnici SC Banjica su osigurani.

VK Partizan
30.06.2012.

Question: Plivanje za odrasle
Poštovani,
zanima me škola plivanja za odrasle, koja je cena?
02.07.2012.

Answer: Plivanje za odrasle
Poštovani,
škola plivanja za odrasle se održava 3 puta nedeljno (utorkom, četvrtkom i subotom). Cena za mesec dana obuke je 6000dinara 250 dinara izrada kartice. Izrada kartice se plaća samo prvi put po upisu.
VK Partizan
12.09.2011.

Question: Korektivno plivanje za decu
Poštovani,
Zanima me korektivno plivanje za dete od 5 godina koje ima konstatovanu desnu skoliozu - koja je cena, kada su termini i koje osoblje radi sa decom.
Hvala.
12.09.2011.

Question: Početni kurs plivanja za decu
Molim odgovor na pitanje o ceni i terminima za početni kurs plivanja za decu. Deca imaju 7 i 9 god, pa je važno da se uklopima i finansijski i sa školskim obavezama, Hvala unapred!
18.01.2011.

Question: Korišćenje olimpijskog bazena radi rekreacije za invalide
Ovde Dušan Nikolić, invalid preko 70% telesnog oštećenja - gluvo lice, želeo bih da se informišem da li je moguće koristiti Vaš bazen radi grupne rekreacije subotom i nedeljom. A može i pojedinačno. Ako da, koji su termini i koliko bi koštalo po osobi?! Unapred zahvalan, Dušan Nikolić.
Fields marked red are not properly filled!

Publishing a comment requires valid e-mail address.