Video Ads - All categories

PlasTechVam nudi rešenja u vezi sa PVC stolarijom i ogrevom. Kod nas možete pronaći profile koje pored kvaliteta odlikuje asortiman u dekoru drveta i akrila. Pored PVC profila koji su napravljeni prateći najsavremenije standarde, u našoj ponudi možete pronaći i pelet za ogrev.  Bukov pelet firme Bioenergy Point koji mi prodajemo ima sledeće karakteristike: prečnik 6mm, prosečna dužina 20mm, vlaga 6,9%, ostatak pepela 1,1%, energetska vrednost 17,24 MJ i može se kupiti u pakovanjima od 15kg, 70 vreća pakovano na paletu (neto 1.050kg) i 1.030kg - neto kamion 24,72t. Pored toga što vršimo dostavu na teritoriji Beograda, obezbedili smo mogućnost odloženog plaćanja, a uzorak peleta vam na kućnu adresu možemo dostaviti i na testiranje.

Rolet sa višegodišnjim iskustva u proizvodnji, prodaji i montaži roletni, garažnih vrata sa daljinskom komandom i zavesama za zaštitu od sunca, tendi i venecijanera. Proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih uvoznih materijala. Pozovite nas i za tren ćemo ulepšati Vaš poslovni prostor!

Metal team also distributes molding equipment, auxiliary casting materials and insulation materials for high temperature four leaders in the world market: Morganite Crucible A.Cesana, Thermal Ceramics and Henkel.

Stomatološka ordinacija Dr Boris Prokić - protetika,ortopedija,dečiji stomatolog  U našoj ordinaciji stomatološke usluge pruža tim specijalista sa višegodišnjim iskustvom u kompleksnim stomatološkim prostetičkim procedurama koje uključuju ugradnju zubnih implantanata, tretmane zuba, resekciju, hiruške tretmane kao i kompleksne operacije. Prvi pregled je besplatan!

Najveći broj naših aktivnosti je u delu hortikulture koji se odnosi na formiranje i održavanje travnatih površina. Zajedno sa našim saradnicima radimo kompletno uređenje dvorišta, javnih površina, privrednih objekata, stambeno-hotelskih i sportskih kompleksa – od projekta do završnih radova. Kako nema dobrog travnjaka bez zalivnog sistema, bavimo se i ugradnjom opreme za zalivanje Rain Bird, jedne od najpoznatijih svetskih kompanija za automatske sisteme za zalivanje dvorišta, fudbalskih i golf terena. Svi naši kupci imaju besplatne savete za uređenje bašte i vrtova kao i za održavanje travnjaka.

Firma Umi Tehnik bavi se izvođenjem elektro instalacija (električne instalacije jake struje, električne instalacije slabe struje) vezano za industriju i domaćinstvo. Takođe, naši električari rade i zamena elektro razvodnih ormana, spratnih tabli, razvodne table, sve vrste rasveta i osvetljenje, popravke vezane za aparate i mašine kao i montažu klima uređaja i njihovo servisiranje.    

Vaga Mont se bavi proizvodnjom i servisom svih vrsta vaga. U našoj ponudi možete pronaći:  -Trgovačke vage: elekronske obračunske vage, precizne vage, medicinske vage; -Magacinske vage: mehaničke i elektronske; -Stočne vage: mehaničke i elektronske; -Klanične vage : na koloseku, zidne sa kukom, podne; -Kamionske vage(kolske vage): tepih vage (bez jame), vage u nivou tla (u plitkoj jami); -Železničke vage: kolsko-železničke elektronske vage, elektronske vage;  -Industrijske vage: tračne (protočne) vage, šaržne vage, dozirne vage (kontrolno rotaciono sito).

Geodigit je firma čije je ime prepoznatljivo i van granica naše zemlje, postala je apsolutni lider u oblastima geodezije i geoinformatike.   Geodigit nudi širok spektar usluga od premera parcela, legalizacije objekata preko snimanja dna rečnih korita do digitalizacije prostornih podataka i GIS rešenja. Ono što je osnovna prednost saradnje sa nama je optimalni odnos Cene, Kvaliteta i Vremena. Slobodno nas kontaktirajte:   Tel:      022/624583            022/2150240 Fax:     022/2150241 e-mail: office@geodigit.rs www.geodigit.rs

  Obradujte dragu osobu na pravi način uz LA BORSU i poklone koji su uvek korisni i neophodni. LA BORSA je multibrend prodavnica, čija je osnovna delatnost prodaja galanterije, a u kojoj ćete naći ženske i muške tašne, kožne torbe, poslovne muške i ženske torbe, rančeve. Tu su i modni detalji za osobe koje uvek žele da budu u trendu, a pri tom vode računa o dizajnu i kvalitetu.   U ponudi imamo brendove kao što su PERLLINI, MEL, Baci & Abbracci, PELL RIVER, CHARRO,Diva`s bag.  

       Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u periodu 15-19.1.2018.)   Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com    Kompaniji ONOFCO potrebni Zavarivači i Bravari, lokacija Inostranstvo Potrebni Zavarivači (autogenci) i Bravari, za rad u inostranstvu.   Kompaniji SWA TIM potreban Grafički dizajner-Operater, lokacija Beograd Uslovi: radno iskustvo u struci, poznavanje rada na mašinama za štampu velikog format, poznavanje grafičkih programa za pripremu fajlova za štampu.   Kompaniji D EXPRESS potreban Kurir u kurirskoj službi, lokacija Kragujevac Uslovi: organizovanost, spremnost za rad u timu, vozačka dozvola B-aktivan vozač, prednost radno iskustvo na sličnim poslovima.

Bilo da započinjete Vaš biznis ili ga već duže vremena razvijate, godine iskustva su nam dokazale da je ulaganje u marketing i reklamu najbolja investicija za budućnost. Reclamare Vam nudi svetleće reklame svih vrsta i dimenzija, kao i sa led diodama. Još jedna od naših usluga je i izrada svih vrsta 3d reklama, koje takođe mogu biti svetleće. Ukoliko Vam je potrebano ispisivanje izloga (brendiranje, akcije, popusti), organizuejmo i fotografisanje proizvoda i objekata. Izrada logoa i kompletna priprema za štampu, 3d slova od klirita, inoxa, proizvodnja totema i bilborda svih veličina i ekskluzivne table za firme su deo naše bogate ponude u kojij ćete sigurno pronaći nešto što će Vaš proizvod ili uslugu prezentovati na najbolji način.  

Ordinacija estetske stomatologije koja nudi najbolja i najfunkcionalnija rešenja iz oblasti stomatologije. Doktor Jovan Čabunac je održao brojne radionice i kongrese u zemlji i inostranstvu a razvija plan za svakog pacijenta posebno. Oblasti koje ordinacija nudi su estetska stomatologija, kozmetska stomatologija, laser u stomatologiji, protetike i drugo.

Top ponuda novogodišnjih aranžmana za doček 2018-te sa posetom velikih evropskih gradova po najpovoljnijim cenama. 

Stonework shop KlesArt is developing tombstones of all types and from all kinds of stone, repair, reconstruction and extension already installed headstones, then we send letters, or letters to the carving set monuments, we make paintings, we also set the ceramic image...

Preduzeće MB Team se bavi prodajom, projektovanjem, razvojem i implementacijom kompletnih sistema iz oblasti termotehnike i pružanju usluge privatnom i javnom sektoru. Usluge, koje pružamo svojim klijentima, nastojimo da budu kvalitetne, kroz transparentnu komunikaciju, uz pomoc obrazovanih i strucnih kadrova za prevazilaženje svih poslovnih izazova, bez obzira na tehnološku platformu. Bavimo se projektovanjem i izvođenjem radova svih vrsta instalacija za grejanje, hlađenje i ventilaciju, od najjednostavnijih sistema radijatorskog grejanja sa kotlovima(čvrsto, pelet, gas, struja, nafta...)do panelnih sistema grejanja i hlađenja(podno grejanje, plafonsko hlađenje, zidno grejanje i hlađenje)sa toplotnim pumpama(voda-voda, zemlja-voda, vazduh-voda)kao izvorom energije. Pored gore pomenutih sistema bavimo se i instalacijama grejanja i hlađenja sa fan-coil uređajima, kao i ventilacijom sa najsavremenijim sistemima za stambene, poslovne, ugostiteljske, sportske objekte i bazene. Usluge projektovanja i kompletnog konstaltinga pruža naš tim sastavljen od stručnjaka iz oblasti termotehničkih instalacija.  

Tehnologija toplotnih pumpi je slična tehnologiji frižidera, ali sa obrnutim principom. Akumulirana sunčeva energija u zemlji, podzemnim vodama i vazduhu uz pomoć električne energije pretvara se u toplotnoj  pumpi u toplotnu energiju potrebnu za sistem grejanja. Pomenuti neiscrpni izvori energije, koji besplatno stoje na raspolaganju pokrivaju 75%-80% ukupne potrebe toplotne energije za rad toplotne pumpe. Ostalih 20%-25% energije pokriva se električnom energijom, što u ukupnom energetskom bilansu čini tek manji deo. To u praksi znači da će se na 1 KW uložene električne energije dobiti 4-5 KW toplotne energije. Odnos te dve količine energije predstavlja koeficijent učinka (COP faktor). Po COP faktoru razlikujemo efikasnost i stepen iskorišćenja toplotnih pumpi u zavisnosti od toplotnog izvora (zemlja, voda, vazduh). Period ekonomske isplativosti  za ovakve sisteme je od 5 - 7 godina.Toplotnom pumpom je moguće postići temperaturu polaznog voda 62oC, tako da je ovaj uređaj našao primenu i kod rekonstrukcije starih objekata sa visokotemperaturnim režimima (radijatorsko grejanje). Međutim, najekonomičnija primena TP je u dobro izolovanim objektima i sa niskotemperaturnim režimima grejanja (podno, zidno grejanje).

MB team offer includes universal boilers for solid, liquid and gaseous fuels, electric boilers, combination boilers, gas boilers, fuel oil and oil boilers peeled... In addition to boilers, we are here to offer you and aluminum, ambient, panel and tubular radiators in each room, air conditioning (split system), channel, cassette air conditioners, fan coil appliances, heat pumps and Chiler, then products in the field of water supply, such as showers, water heaters, cisterns, single battery, etc. MB team - the best for your home!

GEOURB group the company from Belgrade engaged in land surveying of any kind and size. Our expert team is available to you with their expert knowledge, advice and modern equipment. Contact us, we are sure we can help.

Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:   http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u periodu 8-12.1.2018.)     Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com     Kompaniji AR GRADNJA potreban Građevinski inženjer, lokacija Beograd Potreban Građevinski inženjer-Odgovorni izvođač radova hidrotehničkih objekata sa licencom 413 i/ili 414, radno iskustvo na traženoj poziciji.  Kompaniji EURO 07 potreban Magacioner, lokacija Batajnica-Zemun Uslovi: SSS, zainteresovani za rad u autoindustriji, organizovanost. Kompaniji MMM PIZZA GROUP-CARIBIC PIZZA potreban Magacioner,Vozač B i C kategorije, lokacija Veternik Potreban Magacioner, Voza B i Vozač C kategorije   63 53 68 80

Ovaj oglas je istekao, pogledajte aktuelne na ovom linku:   http://www.yellowpages.rs/sr/lako-do-posla/video-oglasi Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla   (važe u periodu 1-5.1.2018.)    Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com Kompaniji INTRALOG potrebni Vozači šlepera, lokacija Inostranstvo. Potrebni Vozači šlepera-C i E kategorije, sa radnim iskustvom, poželjna slovenačka radna viza. Kompaniji MINEL ENERGY potreban Tehnolog proizvodnog procesa, lokacija Zrenjanin. Uslovi: VII/VSS-Inženjer tehnologije, poželjno radno iskustvo u radu sa epoksidnim materijalima, znanje engleskog jezika. Kompaniji AL RAYYAN RESTAURANT MANAGEMENT potrebno Restoransko osoblje, lokacija Inostranstvo   Potrebni: Hostess, Barista / Barman, Pasty/chocolate saleslady, Waiters /Commis waiter, Head waiter and maitre d'hôtel.

Strana 1 of 42