Usluge u oblasti protivpožarne zaštite, gasne tehnike, energetike i izrada celokupne tehničke dokumentacije - Video Oglas

Video Oglas firme Kolubara Gas d.o.o.

U okviru delatnosti projektovanja „Kolubara Gas“ izradila je preko 500 projekata u oblasti zaštite od požara, gasnih, termotehničkih i elektroinstalacija. Isto tako, izrađen je veliki broj glavnih projekata stambenih, poslovnih i industrijskih objekata za građevinsku dozvolu, projekte za izvođenje i projekte izvedenih objekata.
„Kolubara Gas“ u okviru inženjering usluga, po sistemu ključ u ruke“ izvodi sve vrste, termoenergetskih, protivpožarnih i gasnih instalacija i postrojenja.
„Kolubara Gas“ vrši redovne i periodične preglede unutrašnjih gasnih instalacija i gasne opreme. Savremeno opremljene ekipe na raspolaganju su neprekidno, u slučaju kvarova ili drugih problema u radu.
Visoko stručni i specijalizovani kadar, kao i dugogodišnje iskustvo u pojedinim oblastima delatnosti, garancija su pružanja najkvalitetnijih inženjering usluga, posebno u sledećim oblastima: Protivpožarna zaštita, Gasna tehnika, Energetika, Tehnička dokumentacija, Legalizacija, Tehnička kontrola projektne dokumentacije, Stručni nadzor, Tehnički pregled objekata, Tehnička dokumentacija za građevinsku dozvolu.

Preporuke (0)
Pitanja (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke i pitanja za firmu Kolubara Gas d.o.o.
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.