International Health

Pošaljite:
Preporuke (2)
Pitanja (0)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
5 2
  • Telefon 1: 011 344 6808
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
Radno vreme:  Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 08:00 17:00 Radni dan: 08:00-17:00;
Lokacije: Deset avijatičara 4a, Beograd, Zvezdara, Srbija Beograd, Zvezdara RS 44.7839220.504087
Plaćanje: Nedostupno

Ge 132 dodatak ishrani
Ge 132 dodatak ishrani
16.10.2018
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
International Health - Suplementi za jačanje imuniteta, antioksidanti i antistres preparati

Kompanija International health je počela sa radom 2002. godine. Posle više od decenije uspešnog rada, vođeni osnovnim ciljem, MISIJOM ZDRAVLJA, kompanija je ostvarila izuzetne rezultate. International Health je postao prepoznatljiv brend, zahvaljujući kvalitetu i doslednosti u plasiranju sigurnih i delotvornih proizvoda. Saradnja se odvija sa priznatim i proverenim partnerima, po najvišim standardima. Kompanija uspešno radi zahvaljujući timu stručnih, vrednih i predanih ljudi, koji brinu o svakom kupcu i spremni su da uvek budu na usluzi onima, zbog kojih kompanija postoji.

Svi proizvodi International healtha, isključivo se proizvode u Nemačkoj, u firmi Alpha caps.

Prvi preparat koji je izašao iz kompanije Intrenational health je sada, već svima dobro poznat preparat Ge 132, dodatak ishrani, koji je sačinjen od potpuno prirodnih proizvoda. Koriste se najkvalitetniji sastojci, koji se odlikuju maksimalnim brojem aktivnih supstanci, a to su: ekstrakt reiši gljive, matični mleč, resveratrol, ajkulin protein, ekstrakt zelenog čaja i vitamin C, koji se dobija iz šipurka. Svi udruženi, zajedno, deluju na nivou ćelije, vraćajući ravnotežu, sprečavajući zapaljive i degenerativne procese. Preparat deluje imunomodulatorno, zato se preporučuje u prevenciji i u vreme korišćenja oficijelne terapije, bez kontraindikacija. O njegovom delovanju, od prvog trenutka predstavljanja, do danas, govori na hiljade zadovoljnih korisnika.

International health ne poseduje paletu proizvoda, gde bi jedan suplement odgovarao samo na jedan problem, već premium suplement. Tako je iz preparata Ge 132, nastao preparat Ge 132 plus natural. Neke su komponente odstranjene, dodata su dva jaka imunomodulatora, antioksidansa.

Efikasnost preparata je proveravana na našoj najvišoj zvaničnoj naučnoj ustanovi, Medicinskom fakultetu u Beogradu. Uzeli su tri najčešća tumora raka, koji se viđaju u ovim krajevima: rak dojke, rak prostate i rak debelog creva. Za dva dana, preparat Ge 132 plus natural je zaustavio u razvoju, blokirao, eliminisao, 40 – 65% ćelija raka. Istraživanja su rađena i u Nemačkoj. Tamo je dokazano, čak, još nešto više, da preparat nije citotoksičan, što znači, ne utiče toksično, štetno, loše na druga tkiva. Naprotiv, ima novu komponentu – snižava upalne procese u organizmu. Kome je namenjen? Preparat je namenjen svim ljudima, koji žele da žive zdravo. Zašto? Slobodni radikali mogu da izazovu u organizmu preko 150 oboljenja. Preparat Ge 132 plus natural bi mogao da se koristi i u preventivi 150 oboljenja, i u terapiji.

Kompanija International health je mislila i na najmladje. Preparat Ge Kids je dodatak ishrani u granulama, za decu stariju od tri godine, koji služi za povećanje otpornosti organizma, koji sadrži sedam aktivnih sastojaka. Ti sastojsci, zajedno, udruženi, stimulativno deluju na imuni sistem, koji kod dece nije dovoljno razvijen, da se izbori sa različitim virusnim, bakterijskim infekcijama, kao i različitim drugim hroničnim infekcijama, kojima su oni često izloženi. Ge Kids je stoga, po svojoj formuli, zaista jedinstven preparat na našem tržištu. Jedinstven je i po načinu, na koji se konzumira, ne sadrži šećer, sto posto je prirodan, bez imalo hemije.

Radeći na misiji zdravlja, kompanija International health je mislila i na veliki deo populacije, koji ima problem sa kilogramima. U nutricionističkim savetovalištima International healtha, širom regiona, uz pomoć Liposukcijske ishrane, može se izgubiti 7-10 % telesne mase.NEINVAZIVNA LIPOSUKCIJA™ je dijetoterapijski tretman za mršavljenje, baziran na sinergijskom učinku aktivnih aminokiselina i biljnih vlakana, s ciljem aktivacije energetskog homeostatskog mehanizma za sagorevanje masti. Neinvazivna liposukcija™ funkcioniše na principu: “naterati” telo da se hrani vlastitiim masnim rezervama. Tretman aminokiselinama rezultira aktivacijom procesa ketogeneze koji je zapravo hormonalna regulacija energetskog homeostatskog mehanizma lipolize (sagorevanje masti). Neinvazivna liposukcija™ je dijeta koja zadovoljava preporuke i standarde Veća za dijetetske proizvode, prehranu i alergije Evropske agencije za sigurnost hrane (EFSA).

Kompanija International health brine o zdravlju cele porodice i to je naša prednost. Premium proizvodi, koji su napravljeni za sve uzraste, ponaosob, su razlog zbog čega se broj naših korisnika svakog dana, od početka povećava.

U okviru International Health-a postoji i nutricionističko savetovalište, na istoj adresi. Više informacija možete dobiti na linku: www.lipodiet.eu


Tagovi: Dijetetski suplementi, Imuno suplementi, Preparati za sportiste i rekreativce
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu International Health
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (2)
Pitanja (0)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (2)
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
13.06.2018.

Ocena potrošača: 5
Snaga i zdravlje na prvom mestu
Kao sportista ne smem da dozvolim da se razbolim i da se povredim. Zato svakog jutra uzimam jednu kapsulu GE132 da bi imao jak i snažan organizam.
16.01.2018.

Ocena potrošača: 5
Dan počinjem sa dnevnom dozom G 132!
Već godinama se borim sa problemom povećanog holesterola u krvi! Način života, stres, veliki broj obaveza koje su nam se sa vremenom nametnule, porodične obaveze, ali moram priznati i neredovna ishrana su samo neki od uzroka raznih zdravstvenih problema sa kojima se u određenom trenutku u našem životu sretnemo.

Rad na najboljem i najljepšem mediju, radiju, kao i moj doprinos planetarnom jutarnjem programu Udri Muški, pričinjava mi ogromno zadovoljstvo, ali nažalost donosi i određenu dozu stresa kao i umora.

Iz razgovora sa dragim ljudima iz kompanije International Health izvukao sam dosta informacija o preparatu GE132 i odlučio da ipak pokušam. Koristim preparat već nekoliko mjeseci i ono što mogu reći da sam već nakon nekoliko sedmica osjetio da je umor mnogo manje prisutan i osjećam da imam mnogo više energije tokom cijelog dana.
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku

Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.