Novi radijator za kupatilo Finesa po svom dizajnu i tehničkim karakteristikama je apsolutno dominantan u odnosu na postojeću ponudu sušača peškira na tržištu.


Savremeni dizajn daje ovom radijatoru jednostavan i elegantan izgled, koji je u savršenoj harmoniji sa modernim enterijerima. Inovativna konstrukcija pruža mogućnost da Vaše kupatilo dobije lični pečat dodavanjem ogledala, držača za peškire, kombinacije različitih boja i slično. Za veće projekte dizajn se može dodatno prilagoditi specijalnim zahtevima kupca. Ovaj savremeni radijator karakterišu moderan dizajn, dugotrajnost i visok nivo bezbednosti.


Pored toplovodnog radijatora, u ponudi je i električna verzija radijatora sa ugrađenim suvim električnim grejačem – Finesa Elektrik. Već na prvi pogled je različit od ostalih klasičnih sušača sa prečkama.

Boje koje se nalaze u standardnoj ponudi su bela, siva, crna, slonova kost, braon, kao i njihove kombinacije. Dizajn radijator Finesa se može kupiti u svim većim maloprodajama opreme za grejanje i opreme za kupatilo u zemlji.