Hotel Crystal - Video Oglas

Video Oglas firme Hotel Crystal

Dobrodošli u Hotel Crystal, najbolji hotel u Kraljevu. Opustite se uz Wellnes centar sa teretanom, saunom, parnim kupatilom, i đakuzi bazenom sa morskom vodom.

Luksuzne sobe sa stilom su naš zaštitni znak: jednokrevetna standard soba, jednokrevetna lux soba, dvokrevetna soba sa odvojenim ležajima, dvokrevetna sa francuskim ležajem - jedna osoba, dvokrevetna sa francuskim ležajem, trokrevetni studio - jedna osoba, trokrevetni studio – dve osobe, trokrevetni studio, apartman - jedna osoba...

U Restoranu Hotela Crystal u Kraljevu je doručak sa švedskim stolom. U  mogućnosti smo da pružimo uslugu smeštaja i na bazi polu pansiona ili punog pansiona.  Organizujemo raznorazne događaje: organizacija ručkova u Kraljevu, organizacija koktela u Kraljevu, organizacija seminara i drugih skupova do 40 osoba. U sklopu restorana je biznis sala koja ima kompletnu video i audio opremu.

Opustite se i uživajte pošto ste to zaslužili! Najbolji biraju nas!

Preporuke (3)
Pitanja (0)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Hotel Crystal:

< >

Hotel Crystal u Kraljevu poseduje biznis salu za do 50 osoba. Biznis sala poseduje kompletnu audio i video opremu (projektor, video bim, ozvucenje, mikrofon). U planu je proširenje kapaciteta, tako da ćemo moći ispoštovati i organizaciju seminara i drugih skupova za veći broj ljudi.

Preporuke i pitanja za firmu Hotel Crystal
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (3)
Pitanja (0)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.