Neofyton

Pošaljite:
Preporuke (1)
Pitanja (0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
5 1
  • Telefon 1: 021 452 642
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: 021 452 642
Radno vreme:  Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 08:00 16:00 Radni dan: 08:00-16:00;
Lokacije: Partizanska 27b, Novi Sad, Srbija Novi Sad RS 45.26995119.836819
Kategorija: Alati i mašine
Delatnosti:
Plaćanje: Nedostupno

Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Neofyton - Mašine i oprema za briganje plastike, Engel, Piovan, Eurochiller...

Neofyton se bavi uvozom i isporukom mašina i opreme za preradu plastike i gume. Mi testiramo mašine i opremu, puštamo ih u rad, pratimo parametre, kako bi dobili najbolje performance.

Izrada mašina i kompletnih sistema specijalno po vašem zahtevu.

Neofyton doo je dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama i isporuci najboljeg rešenja kupcima, osnovana 1992. godine sa sedištem u Novom Sadu. Potencijal našeg uspeha temelji se na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume - Engel, Piovan, Eurochiller, Campetella i Tria na tržištu Srbije i regiona. Neofyton posluje prema standardima ISO 9001:2008 uz konstantnu težnju ka daljem usavršavanju poslovanja, kao i usluga koju pružamo našim kupcima.

Svoju uspešnost kompanija je dokazala stalnim ulaganjem u razvoj usluga i obezbeđenje kompletnog sistema rešenja za vaše poslovanje - trening, obuka, projektantske usluge, usluge konsaltinga, servisa, uvoza i isporuke opreme. Svoju ekspertizu usmeravamo ka konstantnoj težnji da za svakog kupca kreiramo precizno i jedinstveno rešenje po sistemu 'ključ u ruke'.

Kako bismo još više približili našu uslugu i što brže odgovarali na zahteve naših kupaca osnovali smo predstavništvo u Republici Hrvatskoj - Neofyton HR, 2013. godine.

Uvek blizu kupaca !

Korporativni cilj kompanije je održanje trenda povećanja prodaje, pozicije lidera i uspešnog poslovnog partnera u oblasti prerade plastike i gume, što postižemo konstantnim ulaganjem u inovacije, praćenjem tržišnih trendova, kao i ulaganjem u razvoj i edukaciju kadrova. 

Filozofija našeg poslovanja temelji se da pružanjem vrhunskih usluga našim komitentima isporučimo ne samo mašine i opremu, već kompletan sistem rešenja i time izgradimo partnerstvo sa kupcima. Neofyton s toga ulaže u međusobno povezivanje svojih kupaca, ostvarivanje saradnje sa inopartnerima, a često pomaže kupcima u zaključivanju novih poslovnih ugovora. 

Zadovoljan kupac je naša najveća prednost!

Strategija budućeg razvoja naše kompanije je usmerena ka ispunjenju zahteva:

POSVEĆENI KLIJENTIMA -Kompanija Neofyton sa svojim kupcima zasniva partnerski odnos, vodeći računa o njihovom najboljem interesu.PROFESIONALNI - Težimo da svojim kupcima pružimo najbolju uslugu i prevaziđemo njihova očekivanja. ETIČNI - Svakom poslu pristupamo odgovorno. LOJALNI - Pre svega svojim kupcima, kreirajući rešenje za svaki njihov zahtev. TIMSKI IGRAČI - Kompaniju Neofyton vodi tim vrhunskih profesionalaca, koji svoju ekspertizu usmeravaju ka pružanju najbolje usluge. INOVATORI - Prateći zahteve tržišta Neofyton stremi da bude uvek prvi u ponudi novih tehnoloških rešenja. Mi zastupamo vodeće kompanije u oblasti prerade plastike i gume. RAZLIČITI - Uvek ispred konkurencije, poznati po pružanju kompletnog know-how, rešenja po sistemu "ključ u ruke". LIDERI - Neofyton teži da bude najbolji u usluzi koju pruža. Konstantno proširujemo našu proizvodnu ponudu nudeći uvek nova rešenja.

Korporativni uspeh i imidž renomirane kompanije, Neofyton je izgradio zahvaljujući svom stručnom timu. Njihov talenat, ambicije, upornost i strast za uspehom su kreirali identitet uspešnog poslovnog partnera koji je očuvan do danas. Za postizanje poslovnih ciljeva i rezultata Neofyton čini sve da obezbedi maksimalne uslove za nesmetan rad i razvoj profesionalnih i ličnih veština svih svojih zaposlenih.

Aktuelni članci
Svečano otvorena Laboratorija za polimere na FTN-u

Saznajte kakva je atmosfera bila na svečanom otvaranju Laboratorije za polimere koja je nastala u okviru Departmana za proizvodno mašinstvo.

Čitaj dalje >>
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Neofyton
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (1)
Pitanja (0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (1)
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
04.07.2018.

Ocena potrošača: 5
Najbolje mašine!
Najbolje mašine i usluga
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku

Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.