Stolovi podesive visine - Video Oglas

Video Oglas firme Anaks

Većina nas trećinu dana provede na radnom mestu. Lako je izračunati koliko je važno imati udoban, funkcionalan i nadasve prijatan ambijent za rad. Osnovna karakteristika ovog programa nameštaja je modularnost i fleksibilnost. Metalne noge se rade u sledećim varijantama: klasična “T” noga (sa ili bez perforiranih maski), “T” noga podesiva po visini (sa ili bez perforiranih maski), stubaste noge bez podešavanja visine, stubaste noge sa podešavanjem visine, i stubaste noge sa točkićima.

Preporuke (1)
Pitanja (1)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Anaks:

< >

Anaks prodajni asortiman obuhvata nameštaj i stolice za poslovne namene poznatih svetskih i domaćih proizvođača: kabinetski nameštaj, operativni nameštaj, kancelarijske stolice i sistemi pregrada.Naš cilj jeste stvaranje radnog ambijenta po meri čoveka, ambijenta koji objedinjuje dizajn, funkcionalnost, kvalitet, a iznad svega – ambijenta u kome čovek vraća svoj identitet.

Ergonomske stolice koje su specijalno dizajnirane za sve one čiji posao iziskuje dugotrajno sedenje za kompjuterom. Kompanija Anaks je specijalizovana za prodaju kancelarijskog nameštaja i opremanje poslovnog prostora.

Preporuke i pitanja za firmu Anaks
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (1)
Pitanja (1)
(0)
(1)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.