Yellow Pages

Pošaljite:
Preporuke (47)
Pitanja (7)
(46)
(0)
(0)
(0)
(1)
5 47
  • Telefon 1: 011 406 0400
  • Telefon 2: 062 340 506
  • Faks: 011 406 0410
Radno vreme:  Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 08:00 16:00 Saturday 09:00 15:00 Radni dan: 08:00-16:00; Sub: 09:00-15:00;
Lokacije: Dečanska 1, Beograd, Stari grad, Srbija Beograd, Stari grad RS 44.81523120.462572
Plaćanje: Nedostupno

Pronađite sve što vam treba u svakom momentu!
Pronađite sve što vam treba u svakom momentu!
14.01.2019
Brendovi:
Trenutne akcije:
Predstavite svoju firmu u najvećem poslovnom direktorijumu u okruženju!

Predstavite svoju firmu u najvećem poslovnom direktorijumu u okruženju! Nudimo kompletno rešenje za sve vrste poslovanja.

Registrujte vašu firmu vec danas! https://www.yell.rs/

Saznaj više »
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Yellow Pages - Internet oglašavanje, internet marketing

Yellow Pages je već 20 godina vodeći lokalni advertajzing i marketing dobavljač u Srbiji, kompanija koja je posvećena povezivanju lokalnih firmi sa potrošačima koji su spremni za kupovinu. Sa više od 500 hiljada posetilaca svakog meseca u Srbiji, Yellow Pages je prvi izvor koji ljudi koriste za pronalaženje i povezivanje sa lokalnim firmama.
Za lokalna preduzeća, Yellow Pages pravi integrisana rešenja dizajnirana da prikažu prisustvo i prošire svoj domet kroz digitalne medije.  

Napravi taj prvi utisak!

Savremeni marketing se brzo kreće - imate samo nekoliko sekundi da uverite nekoga da vredi duže gledati vaše proizvode ili usluge. Povezivanje ovakvih  trenutaka sa poslovnim profilom, kompletnim i tačnim online popisom ponuđenih  proizvoda i profesionalno kreiranim video zapisima, Yellow Pages obezbeđuje najbolja oglasna rešenja  za lokalne kompanije, bez obzira na veličinu i obim.

Nudeći kompletna marketinška rešenja, i za mala i za srednja preduzeća, u mogućnosti smo da potrebe svakog klijenta prilagodimo lokalnom tržištu. Iskusni marketinški stručnjaci iz Yellow Pages tima, osiguraće dostupnost Vaših proizvoda i usluga milionima korisnika  koji 24 časa dnevno putem internerta traže razne proizvode i usluge.

Sponzorstvo delatnosti omogućava firmi konstantno prisustvo na prvoj poziciji u rezultatima pretrage po ključnim rečima, za datu delatnost kao i po nazivu delatnosti.

Preporuke potrošača koje se nalaze na profilu vaše firme su najbolji način da potencijalnim kupcima pokažete da iza vaše ponude stoje zadovoljne mušterije.

Internet baneri su najpopularniji vid oglašavanja na internetu. Zakup reklamnog prostora u vidu banera na sajtovima može biti jako efikasno ukoliko je sajt na kome se baner prikazuje jako posećen, kao što je slučaj sa Yellow Pages portalom.

Veliki broj kupaca, pored osnovnih podataka o firmama i njihovim proizvodima, želi dodatno da se informiše o detaljima i specifikacijama proizvoda za koje su zainteresovani. Katalozi proizvoda, brošure, specifikacije i cenovnici su veoma praktični i korisni, jer kupcima omogućavaju detaljan uvid u ponudu a skoro svaka firma poseduje ove vrste dokumenata.

Izrada video oglasa je još jedan deo ponude Yellow Pages - a, koji će omogućiti da na vizuelan način prikažete potencijalnim kupcima svoj proizvod ili uslugu.

Email marketing nudi jedinstvenu mogućnost ličnog obraćanja potencijalnim kupcima putem kog im se mogu predstaviti proizvodi i usluge na jedan vrlo jedinstven način.

Izrada web sajta je još jedna od usluga koje vam Yellow Pages nudi. Izaberite neki od paketa iz naše ponude i našim programerima i dizajnerima prepustite kreiranje sajta koji će predstavljati vašu firmu.

Servis aktuelni članici vam daje mogućnost da pišete o novostima i zanimljivostima u vezi sa delatnostima vaše firme. Navedite primere, ispričajte svoje priče, ponudite savete i objasnite kako nešto funkcioniše a čitaocima prepustite da zaključe da ste ekspert u svom poslu i da trebaju da Vas angažuju ili kupe proizvod od Vas.

Neka vaš biznis bude prisutan i na najpopularnijim društvenim medijima, Facebook -u i Instagram -u. Kampanje koje Yellow Pages nudi se pažljivo prave za svakog klijenta i dosežu do konkretno određenih ciljnih grupa, tj potencijalnih kupaca.

Sa listinzima i člancima koji sadrže slike, video zapise, veb linkove, mape, postove, preporuke, ocene i komentari, kupci mogu pronaći najbolje rangirane firme i doneti bolje odluke pri kupovini.  Sav Digitalni Marketing koji vam je potreban. Sve sa jednog mesta.

Pametno se opredelite za online oglašavanje putem Yellow Pages-a i pomozite potencijalnim kupcima da dođu baš do Vas.


Tagovi: Internet marketing, Marketinške agencije, Internet Oglašavanje, preporuke
Aktuelni članci
Yellow Pages Novi sajt

U Novu Godinu sa Novim sajtom.

Čitaj dalje >>
Expo-Russia Serbia u Beogradu 14 - 16 marta

Peta međunarodna privredna izložba "Expo-Russia Serbia 2018" - Peti Beogradski poslovni forum, Beograd, Hotel Metropol, 14-16. mart 2018. godine

Čitaj dalje >>
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Yellow Pages
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (47)
Pitanja (7)
(46)
(0)
(0)
(0)
(1)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (47)
Pitanja (7)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
01.11.2018.

Ocena potrošača: 5
Oglašavanje na društvenim mrežama
Preporučujem saradnju sa Milenom Jovanović iz Yellow Pages-a. FB kampanja mi je jako pomogla u reklamiranju, oglašavanju i neprosrednom nalaženju kupaca. Proširila sam kontakte, dobila nove klijente i ostvarila saradnju sa nekim maloprodajama. Milena Jovanović mi je pomogla svojim izuzetnim poznavanjem internet marketinga, osluškivanjem potreba tržišta, intuitivnim predlozima i sugestijama. Naš otvoren, srdačan i prijateljski odnos mi je pomogao da prevaziđem početnu nesigurnost i nepoverljivost prema za mene tada nepoznatom prodavanju preko interneta. Uvek važi pravilo: Traži pomoć od stručnjaka u oblasti čija ti je pomoć neophodna.
13.09.2018.

Ocena potrošača: 1
Zaposlenje
Ne pruzate priliku mladim ljudima da rade, odbacujete ih i zaposljavate osobe preko 40 god. Poznajem licno osobu koja je dolazila dva puta u firmu kojoj ste dali nadu za posao i na kraju je sutnuli. Poz.
13.09.2018.

Zaposlenje
Poštovani Đorđe, mlade ne odbacujemo, ali nažalost mladost nije jedini predulov za posao. Želimo vam sve najbolje i Vama i Vašem prijatelju, više sreće na sledećem testiranju.
13.09.2018.

Posao
Ne kazem da je preduslov, ali ako je ta mlada osoba sposobna za rad, ima volje da radim ne vidim potrebu za sputavanjem. Ta osoba nije moj prijatelj vec poznanik, koji je odlican utisak ostavio a i ne znam kog razloga je odbacen. Verovatno i dalje vazi ono, para radi gde burgija nece.
17.09.2018.

Zaposlenje
Dosta se kvalitetnih kandidata prijavljuje za otvorene pozicije pa nekada sitnica prevagne u odluci ko je primljen, tako da ne sumnjamo da je vaš poznanik ostavio odličan utisak i žao nam je što ne možemo primiti svakog ko ostavi isti. Želimo vam sve najbolje i uvek postoji nova šansa. Srdačan pozdrav
08.06.2018.

Ocena potrošača: 5
Više ponuda za posao i saradnju sa firmama iz cele Srbije!
Ja sam vrlo zadovoljan Vašom uslugom i otkako se reklamiram kod Vas, imam mnogo više ponuda za posao i saradnju sa firmama iz cele Srbije.
13.09.2018.

Više ponuda za posao i saradnju sa firmama iz cele Srbije!
Poštovani, drago nam je vaš biznis napreduje od početka saradnje! Veliki pozdrav od Yellow Pages tima.
08.11.2016.

Ocena potrošača: 5
Pohvala za Tim i posebne saradnike Yellow Pages kompanije
Postovani,
ovom prilikom zelimo da pohvalimo Tatijanu i Saru na korektnom, brzom i nada sve ljubaznom odnosu u nasoj zajednickoj akcijipromovisanja RoadwayMaster firme.
Nadam se da ovu saradnju nastavljamo i u buducnosti.
S postovanjem Roadwaymaster tim!!
13.09.2018.

Pohvala za Tim i posebne saradnike Yellow Pages kompanije
Poštovani, srdačan pozdrav za Vas od Yellow Pages tima!
18.06.2016.

Ocena potrošača: 5
Pohvala za izradu korporativnog video oglasa
Zahvaljujem Vam na saradnji i izradi video predstavljanja naše firme.

I pored veoma kratkog vremena uspeli smo zajedno da napravimo materijal koji je izazvao veliki utisak kod članova međunarodnog žirija i više njih mi je čestitalo na odličnoj prezentaciji. Ostavili smo mnogo bolji utisak od zemalja u kojoj je naša delatnost mnogo razvijenija kao šta su Italija i Rusija npr.
Goran Popović,
Pops, Beograd
02.07.2015.

Ocena potrošača: 5
Posebna zahvalnost
Poštovani,

Hvala Vam što ste izdvojili vreme i prisustvovali održavanju skupštini Opšteg udruženja preduzetnika opštine Zvezdara održane 30. juna 2015. godine i dali svoj doprinos u učešću i radu skupštine.

Isto tako posebnu zahvalnost želimo da iskažemo Vama kao predstavnicima kompanije Yellow page na prikazanoj prezentaciji poslovanja i saradnje sa Opštim udruženjem preduzetnika opštine Zvezdara.

Srdačan pozdrav,
Vlastimir Ćirković.
Predsednik Izvršnog odbora
31.07.2014.

Ocena potrošača: 5
Stvarno odlična saradnja
Nije petica, već čista desetka. Drago mi je da smo uspeli da napravimo saradnju koja traje već punih 5 godina.
Veliki pozdrav od Miloša iz Moje firme
01.04.2014.

Ocena potrošača: 5
E-mailing
Firma Yellow pages nam je uradila mailing i veoma uspesan odziv smo imali putem mejlova. Veoma smo zadovoljni saradnjom.
25.03.2014.

Ocena potrošača: 5
doo Arborspalet 2010
Želim da pohvalim firmu YELLOW PAGES i Violetu Kozarac, da se zahvalim na trudu, strpljenju i profesionalnošću, veoma smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom.
13.03.2014.

Ocena potrošača: 5
Utisak
Sve što nam je potrebno možemo da pronađemo na jednom mestu. To je veoma dobro i za svaku je pohvalu.
26.11.2013.

Ocena potrošača: 5
Sviđa mi se promena
Samo sam hteo da pohvalim promenu na sajtu koju ste napravili. Baš mi se sviđa. Vidi se da pratite trendove. Sve najbolje...
20.08.2013.

Ocena potrošača: 5
Sve pohvale za informacije koje nudite
Stvarno ste najbolji. Stalno koristim Vaš portal i prezadovoljan sam informacijama koje dobijam. Ne mogu da nabrojim poslova koje sam do sada uradio preko Vas.
Veliki pozdrav,
Miloš
22.04.2013.

Ocena potrošača: 5
Najbolja baza podataka
Kada sam bilo kada želela da pronadjem informaciju o željenom proizvodu ili usluzi, nalazila sam tačne i detaljne podatke na stranicama "Yellow Pages-a".
27.01.2017.

komentar
Probajte sa brojevima telefona
15.10.2012.

Ocena potrošača: 5
Stvarno najbolji!
Svaki put kad sam htela da nađem neku dobru radnju sa cipelama, prvo sam se konstultovala sa preporukama na Yellow Pages-u. Stvarno su najbolji nemam reči. Sve nađem šta mi treba. Veliki poljubac od Mije
24.07.2012.

Ocena potrošača: 5
Odlična organizovanost i informisanost
Ne znam da li je to slučajnost ili ne ali obuka u Vašoj firmi je krenula baš na dan mog rođendana. Prvi utisak je i više nego odličan. Gospodja Ranka, koja će biti naš mentor narednih nekoliko dana, je podelila sa nama svoje iskustvo i znanje i tako mi poklonila neprocenjiv poklon. Način na koji firma i njeni zaposleni funkcionišu je za svaku pohvalu. Šta da kažem osim da jedva čekam sutrašnji dan.
11.07.2012.

Ocena potrošača: 5
Oduševljena
Svaka čast za količinu podataka, ažurnost i preciznost. Detaljnost sajta je fascinanta, a slogan govori sve.
Sve pohvale.
13.02.2012.

Ocena potrošača: 5
Prava informacija u pravom trenutku
Želim da pohvalim Kompaniju YellowPages iz Beograda, zato što svaki put kada mi treba neki proizvod, kada mi treba broj telefona prodavnice, firme ili neka druga inforamcija - dobijam tačnu informaciju a pre neki dan video sam da mogu direktno sa mobilnog da biram broj koji se nalazi na Vašoj stranici. Vi ste odlični! Prava inofmacija u pravom trenutku. Hvala
06.02.2012.

Ocena potrošača: 5
Profesionalnost
Brzo, efikasno, i kao što naslov kaže nadasve profesionalno. Svaka čast!
06.02.2012.

Ocena potrošača: 5
Sve pohvale
Brza i precizna pretraga.
06.02.2012.

Ocena potrošača: 5
Odlična informisanost
Zaista najsveobuhvatniji oglašivač sa dostupnim infomacijama.
25.01.2012.

Ocena potrošača: 5
Ukupan utisak
Pohvaljujem sajt Yellow Pages-a kao i Natašu Pantelić. Sa Natašom sam jako zadovoljan kao i sa dosadašnjom saradnjom kao i njenom izuzetno jakom sposobnošću poslovanja.
ZR Vodopad
Majstor Aca
25.01.2012.

Ocena potrošača: 5
Pohvala za zaposlene
Vrhunska saradnja, odlična komunikacija i beskrajno poverenje krase Vanju, a nas čine zadovoljnima. Sve pohvale za Yellow Pages Srbija.
15.04.2011.

Ocena potrošača: 5
Pohvala za zaposlene
Nataša,

Dobio sam video oglas i slike od Vaše koleginice Jasmine i zaista sam prijatno iznenađen. Mislim da, iako urađen u zadatoj formi, odskače od proseka i pleni kreativnošću.

Hteo bih da Vam se zahvalim na strpljenju i upoznam Vas sa činjenicom da do realizacije ovog posla ne bi ni došlo da nije bilo Vaše neverovatne upornosti. Mislim da bi Vaši pretpostavljeni morali da cene tu osobinu i ja zaista insistiram da ovo pismo podelite s njima.

Takođe Vam dugujem zahvalnost i zbog činjenice da ste me povezali sa Bugijem.

Čovek je zaista ''vanzemaljac'' i vrhunski profesionalac pretvorivši jednu običnu ''tezgu'' u pravi foto sešn i svojevrsni modni performans. U potpunosti mi je jasno šta je mislio kada mi je rekao da ima privilegiju da živi od posla koji bi radio i besplatno. Ne znam da li sarađujete s njim na dugi rok, u svakom slučaju ne dajte da Vam ''zbriše'' .

Srdačan pozdrav

Vladimir Jovanović

Fado Moda
18.03.2011.

Ocena potrošača: 5
Hvala!
Od kada je moja firma postavila profil na ovaj sajt imamo mnogo više klijenata. Hvala!
09.04.2010.

Ocena potrošača: 5
Najtacnije informacije
Imate najtacnije informacije!!!
09.04.2010.

Ocena potrošača: 5
Pohvala za zaposlene
Poštovana gospodo,
Iako nismo trenutno zainteresovani za Vašu ponudu želeo bih da se u par reči zahvalim vašoj koleginici Dragani na izuzetno profesionalnom načinu obavljanja posla.
Naime, Dragana je pronašla način da ni jednog trenutka ne bude naporna, neprijatna i dosadna i da razgovore koje inače završavam posle 3.5 sekunde učini interesantnim i sadržajnim, a samim tim i korisnim dajući mi pregršt informacija koje će sigurno biti od presudnog značaja ako se budemo odlučili da započnemo saradnju.
Draganu ne znam lično, ali bih bio vrlo ponosan kada bih je imao u svom timu.
Lep pozdrav
Dušan Jovanović
Komercijalni direktor
Mig commerce d.o.o.
10.11.2009.

Ocena potrošača: 5
Ljubaznost osoblja
Samo bih želeo da obavestim nadležne u vašoj službi da sam odabrao reklamiranje kod Vas zahvaljijući ljubažnošću Vaše službenice Slađane Popović. Procedura za oglašavanje kod Vas je komplikovana tako da sam najpre odustao od reklame. Vaša službenica me je ubedila da se predomislim. Molim da to imate u vidu.
Direktor TOO Ivanjica,
Radomir Lišanin
09.09.2009.

Ocena potrošača: 5
POHVALA!
Postovana redakcijo,
dao sam sebi za pravo kao Vas novi komintent kome je upravo urucen ugovor,da javno pohvalim vasu koleginicu G-dju Marijanu Neskovic koja je svojom upornoscu stekla moje simpatije poslovne zene,i zakljucila ugovor sa mojom firmom.
Moram da napomenem uz svo postovanje,da mi na pamet nije padala saradnja sa Vama ili slicnim medijima iz razloga sto sam sasvim dovoljno zastupljen svugde,negde a onda je G-gja Marijana u telefonskom kontaktu,koju sam pokusao na sve nacine da eskiviram do te mere da sam se poceo i udvarati i stvarati sliku coveka spremnog da trazi i vise,morao primiti na sastanak i potpisati ugovor.
Sem sto je lepa,pomenuta Dama je prijatno dosadna,ambiciozna i krajnje poslovna osoba koja zavredjuje divljenje saradnika i stoga uz pohvalu koju zelim da procitaju nadredjeni u Vasoj cenjenoj firmi predvidjam njen skori napredak ili najmanje povisicu....
Srdacan pozdrav,
Branko Micic
12.06.2009.

Ocena potrošača: 5
Veliki, Veliki uspeh!
Bravo, ovakav sajt u Srbiji je uspeh imati.
18.12.2008.

Ocena potrošača: 5
SUPER!!
Svaka čast za sajt!!!
19.12.2008.

Slažem se u potpunosti!!!
Mislim da trenutno ne postoji nijedan sličan sajt. Sve što Vam treba na jednom mestu!!!
07.11.2008.

Ocena potrošača: 5
Sve pohvale zaposlenima...
Upravo me je kontaktirala osoba iz Vaše firme za posao, i mogu vam reci da je na mene ostavila utisak jako fine, komunikativne i kulturne osobe, zato sve pohvale zaposlenima unutar firme, a Vama jedno veliko HVALA na razgovoru. Veliki pozdrav svima.!
26.11.2008.

Potvrđujem priču
Devojke su stvarno super, uvek nasmejane i ljubazne.
14.01.2008.

Ocena potrošača: 5
KAPU DOLE!
Sumnjao sam da je ovako nesto na nasem trzistu neizvodljivo, ali vi ste me razuverili. Bolji poslovni imenik od ovog nisam video. Sistem preporuka i podrska info centra koji je enciklopedija Britanica u malom i vase ljubazne koleginice su me dovele do toga da razmisljam da molim da me zaposlite kod vas. Hvala vam.
21.02.2008.

Slazem se
Slazem se sa prethodnom pricom, i odusevljen sam sa njihovim devojkama koje pricaju.
16.11.2007.

Ocena potrošača: 5
Knjiga je SUPPER
Bravo, danas sam dobio vase novo izdanje, pa ovo je stvarno super. Svaka cast ekipi. Milos
08.12.2006.

Ocena potrošača: 5
Korisne informacije
Kad god mi je trebala neka informacija o firmi, pronasao sam sve sto mi je trebalo. U pocetku sam prvo trazio u telekomovim zutim stranama a sad samo ovde posto se ispostavilo da oni nemaju bas sve firme, pogotovo STRANE, ovo govorim iz licnog iskustva. Predpostavljam da je tako jer stranci nisu nikad culi za zute strane nego samo za Yellow Pages.
31.10.2006.

Ocena potrošača: 5
SUPER !
Cestitam svima a posebno mojim kolegama koji su ucestvovali u pripremi i prikupljanju i podataka i oglasnih velicina . Ova knjiga je stvarno fantasticna i nadam se da ce svi biti zadovoljni a ponajvise oni koji je budu koristili jer stvarno nema sta nema .Ukupan utisak - najbolja do sada , od tacnih telefona ( ko nadje netacan nek odmah javi ) , kvalitet papira ,i potpuno novi i jos lepsi izgled . Pozdrav Yellow Pages-u i komintetima koji su nam ukazali poverenje .
23.07.2006.

Ocena potrošača: 5
Dakle
Sve naj... naj...
09.11.2005.

Ocena potrošača: 5
pohvala sa dostupnost
Novo izdanje je mnogo obimnije i mnogo lakse za pronalazanje informacija. svaka cast
11.10.2005.

Ocena potrošača: 5
cestitam
Ovo je odlicna ideja, ali ce trebati mnogo vremena da bi se proculo.Jer ako je nesto popularno o tome se prica.Cestitam na ideji , i mislim da ce pomoci mnogima koji dobijaju kritike/primedbe da se poprave , a ovi ostali da budu jos bolji .Zato ljudi saljite! i pohvale i kritike!
06.10.2005.

Ocena potrošača: 5
svetski
Ovo je stvarno svetski, dopada mi se sto se moze pisati pohvala za proizvode...
22.09.2005.

Ocena potrošača: 5
Da li za ovo zna ministar?
Preporuke su super, zanima me da li za ovaj sistem znaju ljudi iz ministarstva, gde se pravi zakon o zastiti potrosaca? Mislim da bi i njima koristio.
26.09.2005.

I ostal...
mislim da bi ostali trebali da znaju. Veoma mi je koristilo to sto sam video za neke firme, jednostavno mora doci kraj losim uslugama, sada ce napokon dobre usluge napredovati... Svaka cast!
21.09.2005.

Ocena potrošača: 5
Najvise informacija
Kod vas sam nasao najvise informacija o nekoliko proizvoda koje sam jurio ranije po gradu. Sve pohvale
20.09.2005.

Ocena potrošača: 5
SUPPER
Ovo izdanje sto sam video danas je prava stvar, vidi se da Vas tim napreduje. Sve pohvale od mene.
13.04.2003.

Ocena potrošača: 5
preporuka
jos uvek nije potpun ali definitivno dok i privreda ukapira kvalitet da se prijavi imacemo svetski yellowpages
21.11.2002.

Ocena potrošača: 5
Ovo je stvarno uspeh
Stvarno sam prijatno iznenadjen sa Vasim radom. Prestigli ste mnoge kojisu poceli pre Vaqs. Preporuke su trebale i mislim da ce mnogima pomoci. Mi ovde slicne koristimo svakodnevno, nema greske, svako se bori za svoga kupca... Cestitam jos jednom ekipi.
20.11.2002.

Ocena potrošača: 5
Vrlo Lijepo
YU Yellow Pages sam dobio prije par mjeseci i mogu sa sigurnoscu da kazem da je ovo jedan od najboljih Telefonskih Publikacija sa Jugoslovenskih prostora ukljucujuc i one koji vise nisu sa nama. Imenik iskreno predlazem da imate bilo da ste u Biznisu ili Kuc. Pozdrav iz Cikaga E.Uzelac
20.11.2002.

Ocena potrošača: 5
Svi bi trebali ovako...
Pa ovo se cekalo dugo, dugo...CD je super, sajt je naj, naj.. super...
20.11.2002.

Ocena potrošača: 5
Bravo Yellow
Sve pohvale za trud
Pitanja (7)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
19.09.2018.

Pitanje: Kako da postavim slike na profil?
Molim vas, dajte mi uputstvo.
19.09.2018.

Odgovor: Kako da postavim slike na profil?
Postovani,
Molim Vas da nam se javite na tel 011 40 60 400, kako bi Vam pomogli.
Inače prilikom preuzimanja profila firme, na istom mestu imate uputstvo za postavljenje slika, kao i na samom korisničkom interfejsu.
17.05.2018.

Pitanje: Potraznja cenovnika za kampanje
Postovani,

mozete mi molim Vas poslati cenovnik kampanja koje radite?

srdacno hvala
17.05.2018.

Odgovor: Cenovnik
Poštovani Branislave,
Hvala na upitu, ne postoji klasični cenovnik kampanja, treba da znamo Vaše potrebe.
Mi plasiramo ponude naših komitenata na najboljim platformama na svetu,
sve u cilju rešavanja potreba klijenta.
Zato je najbolje da se javite na naš telefon, ili nam ostavite Vaš kontakt pa će Vas kontaktirati naši menadžeri.
Srdačan pozdrav,
Žarko
13.03.2018.

Pitanje: E-mail marketing
Poštovani, zanima me e-mail marketing, na koji kontakt da Vas dobijem kako bih saznala više u vezi sa ovom Vašom uslugom? Hvala.
13.09.2018.

Odgovor: E-mail marketing
Poštovana, sve informacije kao i kontakt telefon možete pronaći na linku u nastavku teksta https://www.yellowpages.rs/kontakt
Srdačan pozdrav i nadamo se da ćete nas kontaktirati.
24.08.2016.

Pitanje: pitanje
da li imate knjige
13.09.2018.

Odgovor: knjige
Poštovani, Yellow Pages je marketinška agencija. Više o uslugama koje nudimo možete saznati na linku u nastavku teksta http://oglasavanje.yellowpages.rs/
18.08.2016.

Pitanje: tacno
nisam verovao, ali podaci su tacni.
18.08.2016.

Odgovor: Odgovor za Nikolu
Poštovani Nikola,
Naša baza podataka se svakodnevno ažurira. Podaci moraju da budu tačni. Zahvaljujemo Vam se na javljanju.
Srdačan pozdrav,
Yellow Pages Info Tim
24.02.2010.

Pitanje: Mape
Bilo bi dobro ukoliko biste na sajt ubacili i mape kako bi korisnici tačno locirali firmu koju traže.
24.02.2010.

Odgovor: Naravno!
To bi bilo odlično!
24.11.2006.

Pitanje: Super vam je sajt
Super vam je sajt, i ima mnogo informacija, samo ne mogu nikako da nadjem skyp telefone? Pomoc?
13.09.2018.

Odgovor: Super vam je sajt
Poštovani, možete nas kontaktirati preko linka u nastavku teksta za više informacija vezano za izradu sajta https://www.yellowpages.rs/kontakt
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.