Yellow Pages -
Informacije, Novosti, Zanimljivosti

Peta međunarodna privredna izložba "Expo-Russia Serbia 2018" - Peti Beogradski poslovni forum, Beograd, Hotel Metropol, 14-16. mart 2018. godine

Čitaj dalje >>

Sveti apostol Pavle propovedao je da je svaka porodica jedna mala crkva, te kao što je svaka crkva posvećena jednom svetitelju koga i slavi, tako i svaka porodica ima svog zaštitnika

Čitaj dalje >>

U prvobitnom nastanku običaja, odlazak kod nekoga na Slavu nije podrazumevao darivanje. Međutim, posle Drugog svetskog rata, proslavu krsnog imena je zamenila proslava rođendana pojedinih članova poro

Čitaj dalje >>

Iako napredak društava sa jedne strane uzima, a sa druge pruža, kako znati kome možemo da poklonimo poverenje i dozvolimo da utiče na tako važan događaj kao što je proslavljenje Slave?

Čitaj dalje >>

Stvaranje lične veze sa kupcima je prvi korak u izgradnji dugoročne lojalnosti.

Čitaj dalje >>

Povod za razgovor za Srpski sajt je usluga GOTU koju na našim prostorima pruža samo ova kompanija, ali i činjenica da u ovoj firmi među zaposlenima dominiraju žene

Čitaj dalje >>

Koža predstavlja prvi nivo našeg imunog sistema, koji nas štiti od miliona bacila iz okruženja, zbog čega i mi moramo paziti na nju - evo nekoliko jednostavnih načina.

Čitaj dalje >>

Kada krenemo u nabavku često se vratimo kući sa gomilom stvari koje nam nisu neophodne, a za koje smo u supermarketu ostavili čitavo bogatstvo. Evo kako da to izbegnete.

Čitaj dalje >>

Ništa ne može da se poredi sa ukusom sveže ubranog paradajza iz bašte, ali postoji nekoliko načina da sačuvate njihovu aromu tokom cele godine.

Čitaj dalje >>

To što prolazi leto ne znači da ćemo unositi manje vitamina i minerala u organizam. Naprotiv, a sve zahvaljujući nekolicini namirnica koje se mogu nazvati kraljicama jeseni.

Čitaj dalje >>

Pre nego što pristanete da vučete drugo vozilo, pored toga što treba da poznajete zakon, proverite da li ste vi i vaš auto spremni za taj poduhvat.

Čitaj dalje >>

Električni bicikl spaja klasičan bicikl sa savremenim uređajima koji pružaju elektro pogon ili asistenciju pri pedaliranju, što ga čini vrlo praktičnim i atraktivnim savremenim proizvodom.

Čitaj dalje >>

Saznanje da ste se uhvatili u koštac sa Alchajmerovom bolesti i da gledate voljenu osobu koja postaje neko drugi izaziva veliku tugu, zbog čega je važno preduzeti mere koje će vam olakšati život.

Čitaj dalje >>

Svako cveće je posebno i nosi neku jedinstvenu draž, baš kao i osoba kojoj ga poklanjate, zbog čega je važno napraviti dobar izbor.

Čitaj dalje >>

Marketing je ključ uspeha bilo kog posla. Ukoliko ste već preduzetnik ili planirate da osnujete svoju startup kompaniju ove godine, neophodno je da već imate spremnu adekvatnu marketing strategiju.

Čitaj dalje >>

Prema porodičnom zakonu, decu predškolskog uzrasta roditelji ne smeju da ostavljaju bez nadzora, ali kod ovog pitanja nije važan samo uzrast, već i narav mališana.

Čitaj dalje >>

Pivarska industrija u našoj zemlji bitno utiče na ekonomiju i doprinosi budžetu Srbije sa 3,3% na godišnjem nivou.

Čitaj dalje >>

Prilikom kupovine stana imate pravo na refundaciju PDV-a, koji iznosi 10% od cene nekretnine, ukoliko ispunjavate određene uslove.

Čitaj dalje >>

Postoji mnogo pokazatelja pomoću kojih možemo bolje razumeti osobenosti i navike pasa, a jedan od njih je položaj u kom najradije spavaju.

Čitaj dalje >>

Iako bi proizvođači meda trebalo da na deklaraciji navedu sve sastojke koje njihov med sadrži, česte su i prevare, zbog kojih morate naučiti kako da sami prepoznate original.

Čitaj dalje >>

Strana 1 od 22