Organizacioni odbor OAD "ZARUBEŽ-EKSPO" Vas poziva da u ime Vaše firme učestvujete na Petoj privrednoj izložbi "EKSPO-RUSIJA SRBIJA 2017", koja će se održati 14-16. marta 2018. godine u Beogradu, u Kongresnom centru hotela Metropol Palace.

Izložba će se održati uz podršku Međuvladinog srpsko-ruskog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju, granskih ministarstava Rusije, Srbije, Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji, Ambasade Rusije u Srbiji, Ambasade Srbije u Rusiji, Trgovinsko-industrijske komore Rusije, Privredne komore Srbije i Ruskog centra za nauku i kulturu u Srbiji "Ruski dom".

Cilj izložbe je jačanje trgovinskih veza u duhu bratstva i strateškog partnerstva Srbije i Rusije, uključujući treće zemlje Jugoistočne Evrope.

Na petoj izložbi će biti predstavljene različite grane industrije, kao što su građevinarstvo, energetika, tehnologije za uštedu energije, industrija nafte i gasa, mašinogradnja, metalurgija, vazdušni i železnički saobraćaj, turizam, poljoprivredno-industrijski kompleks, prehrambena industrija, rudarstvo, visokotehnološke i inovativne grane, bankarstvo, telekomunikacije, medicina, farmacija, obrazovanje itd.

U okviru izložbe će biti održan i niz susreta i diskusija, na kojima će biti razmotrene mogućnosti daljeg unapređenja rusko-srpske saradnje. Svoju delatnost će predstaviti nekoliko stotina srpskih i ruskih kompanija iz svih privrednih oblasti, što će doprineti uspostavljanju novih poslovnih kontakata.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće i želite da dobijete više informacija o ovoj manifestaciji, pošaljite e-mail, ili nam se obratite putem telefonskog poziva, i dobićete detaljne informacije, prijavni formular učesnika, cenovnik i informaciju o sistemu popusta.

Pogledajte poslovni program Ekspo Rusija-Srbija na ovom linku.

Pogledajte spisak organizacija, firmi Minindustrije i trgovine Rusije na ovom linku.

Kako biste se prijavili za izložbu molimo Vas da posetite ovaj link.

Za sva moguća pitanja u vezi sa sajmom i poslovnim forumom molimo Vas da kontaktirate Direktora za Balkanski region OAD "Zarubež-Ekspo" u Srbiji Mihaila Ivanoviča Akopova.

e-pošta: petroleus@yandex.ru,

mob.broj: +381-69-177-55-70.