Centar za korekciju vida i sluha - Video Oglas

Video Oglas firme Sani optik

Sani optik u ponudi ima kvalitetne naočare i slušne aparate po svačijoj meri, nudi proveru vida i sluha, kao i savete u vezi sa vidom i sluhom.
Maloprodajna mreža kroz svoja 43 objekta u 33 grada u Srbiji, nudi profesionalne preporuke prilikom odabira dioptrijskih naočara, kontaktnih sočiva i naočara za sunce, kao i najsavremenije slušne aparate vodećih svetskih proizvođača, savetovanje u vezi sa korekcijom sluha, stručno podešavanje slušnih aparata, baterije za slušne uređaje.

Preporuke (3)
Pitanja (2)
(2)
(0)
(0)
(0)
(1)

Ostali Video Oglasi firme Sani optik:

< >

Popust do 30% u Sani Optik-u Do kraja avgusta 2018. godine  u Sani Optik-u vas očekuje popust do 30% na dioptrijske okvire i naočare za sunce odabranih brendova i modelistike. Jedinstvenu ponudu Sani Optik-a čine  najnoviji modeli dioptrijskih okvira i naočara za sunce renomiranih svetskih brendova: Gucci, Boucheron, Pomellato, Brioni, Puma, Salvatore Ferragamo, Missoni, Moschino, Vivienne Westwood, itd. Posetite najbliži Centar za korekciju vida i sluha i uverite se u kvalitet proizvoda i usluga.   link sa našim adresama: http://www.sanioptik.rs/maloprodaja/beograd/  

Preporuke i pitanja za firmu Sani optik
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (3)
Pitanja (2)
(2)
(0)
(0)
(0)
(1)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.