Veliki novogodišnji popust - Video Oglas

Video Oglas firme MAM Optika

Veliki novogodišnji popust! Iskoristite praznični popust u MAM Optici od 20-50% na veliki broj dizajnerskih modela i obradujte sebe ili vama dragu osobu poklonom koji će dugo nositi!

Preporuke (7)
Pitanja (5)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme MAM Optika:

< >

Mam Optika je ovlašćeni distributer svetskih brendova naočara. Nudimo veliki izbor atraktivnih modela po odličnim cenama.Posetite nas i odaberite savršen model za Vas!

MAM Optika,optičarska radnja,zastupa vodeće svetske proizvođače sunčanih i dioptrijskih naočara,a u svojoj ponudi ima i sve vrste kontaktnih sočiva. Noviteti u našoj ponudi su prestižni brendovi: Versace, Andy Wolf, Lafont, Tom Ford... U toku je akcija 10% sniženja na aktuelne kolekcije sunčanih naočara i popust 30-45% na starije modele sunčanih naočara.

U optičarskom salonu Mam optika možete kupiti uvozne ramove za decu i odrasle vrhunskog kvaliteta proizvedene u vodećim svetskim firmama.

Obična mineralna stakla, foto sezitivna stakla, plastična stakla, titan, bifo, multifokalna stakla... Tvrda i gas propusna kontaktna sočiva (sferična, aferična, torična i sočiva za keratokonus) i sredstva za njihovo održavanje. Meka kontaktna sočiva i sredstva za održavanje kompanije CIBA VISION. Mesečna sočiva, sočiva za dnevnu zamenu, sferična, torična i multifokalna mesečna sočiva, sočiva u boji.

Sve vrste specijalnih stakala, kontaktna sočiva svih tipova, sredstva za održavanje, optičarska galanterija, popravke i servisiranja a sve to uz povoljne cene usluga i odloženo plaćanje.

Kompjutersko određivanje dioptrije garantuje oštrinu vašeg vida, a vrhunska izrada naočara sa kompjuterizovanom opremom omogućava potpunu preciznost kod specijalnih i cilindričnih stakala.

Preporuke i pitanja za firmu MAM Optika
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (7)
Pitanja (5)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.