Doda

Pošaljite:
Preporuke (21)
Pitanja (0)
(21)
(0)
(0)
(0)
(0)
5 21
  • Telefon 1: 011 615 0860
  • Telefon 2: 063 807 9698
  • Faks: 011 615 0860
Radno vreme:  Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 09:00 18:00 Radni dan: 09:00-18:00;
Lokacije: Omladinskih brigada 154/4/41, Beograd, Novi Beograd, Srbija Beograd, Novi Beograd RS 44.79872120.39953
Plaćanje: Nedostupno

Prevodilačka agencija Doda
Prevodilačka agencija Doda
16.08.2018
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Doda - Prevođenje tekstova, prevod ličnih i poslovnih dokumenata

Agencija za prevođenje Doda radi: prevođenje tekstova, prevod dokumenata ličnih i poslovnih, overa sudskog tumača sa i bez overe sa srpskog jezika na engleski jezik ili obratno.

Prevod i overa ličnih dokumenata za izdavanje turističkih i iseljeničkih i poslovnih viza (krštenice/izvodi iz matičnih knjiga, venčanice, umrlice, državljanstva, vozačke dozvole, lekarski nalazi, izjave i saglasnosti, rešenja i presude, uverenja MUP-a o neosuđivanju i nekažnjavanju), diplome, svedočanstva, prevod ocena i potvrde o redovnom školovanju, o zaposlenju, visini plate, o stanju na računu u banci, plaćenom porezu kao  i
Prevod i overa poslovnih dokumenata (registracija privrednih društava, statuti, punomoćja, ugovori, garancije, licence, sertifikati, bilansi uspeha, završni računi), carinskih deklaracija
• Konsekutivno prevođenje na poslovnim sastancima, venčanjima.
Overa dokumenata u sudu i opštini.
• Prevođenje tenderske dokumentacije
• Stručni prevodi, prevodi iz oblasti građevinarstva, prava, obrazovanja
• Prevodi planova i programa, curriculum-a, transkripta uz svedočanstva i dr., farmacije, medicine, mašinstva, elektrotehnike i dr.
Lektorisanje tekstova na srpskom i engleskom jeziku
• Izrada i formatiranje CV.

Prevodilačka agencija Doda nudi mogućnost dostavljanja i preuzimanja dokumentacije elektronskim putem ili brzom poštom u zemlji i inostranstvu.

Brojevi telefona za kontakt: 011 615 0860, 063 766 7231, 063 807 9698.


Tagovi: sudski tumači za engleski jezik, prevodioci za engleski jezik
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Doda
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (21)
Pitanja (0)
(21)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (21)
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
30.11.2018.

Ocena potrošača: 5
Overa diplome za UAE
Profesionalno, brzo i korektno. Cene su pristupacne, komunikacija odlicna. Sve pohvale i beskrajno hvala sto ste mi izasli u susret, razumeli urgentnost moje situacije i sve zavrsili u najkracem mogucem roku. Takodje Hvala za fleksibilnost koju ste pokazali uzimajuci u obzir da je Vasa lokacija u Beogradu a moja diploma je sa Novosadskog univerziteta sto je zahtevalo dodatne napore I vreme u celom procesu overe. Sve preporuke i 5+ za celokupno iskustvo i saradnju. Jos jednom Veliko Hvala za sve.
05.02.2018.

Ocena potrošača: 5
Preporuka od srca.
Poslije višegodišnjeg iskustva sa ovom firmom i zaposlenima u njoj,šta reći?Profesionalno,odgovorno,ljudski i od srca odrađen svaki posao koji je trebao da se uradi.
Poznavanje svog posla,poznavanje zakona i raznih propisa što drugih država što naravno i ove naše države koja još ispade naj komplikovanija sa istim,raznih začkoljica i da ne nabrajam dalje.Firma za svaku preporuku.Ja koliko znam a znam dosta,niko iz ove firme nije otišao ne obavljenog posla.Ovom prilikom se zahvaljujem zaposlenima u ovoj firmi i želim im dobro zdravlje,da i dalje budu bar na ovom nivou na kome su sada.Pozdrav iz "bijelog svijeta".
04.02.2018.

Ocena potrošača: 5
Odlicna usluga 5*
Sve preporuke. Kvalitetno, brzo i efikasno. Prevodi su bili zavrseni u najkracem roku kad je bilo hitno. Pristupacna cena. Za svaku pohvalu.
22.09.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporuka
Profesionalna i efikasna usluga, poznavanje Zakona, Propisa i adminstartivnih procedura vezanih za overu dokumenata.

Prevodi uradjeni u dogovorenim rokovima i po korektnim cenama. Iskusni u prevodjenu dokumentacije raznih vrsta (izvodi, ugovori, pravni spisi).

S obzirom na znanje i iskustvo koje poseduju, saveti klijentima su tacni i pouzdani.

Agencija za svaku preporuku.
28.03.2017.

Sve preporuke
Zaista professionalno i kokrektna cena prevoda! Izuzetno razumevanje i izlazenje u susret prilikom brzine izrade prevoda dokumentacije! Kao I Kvalitet prevoda koji je na visokom nivou.
Narocito zahvalna Radmili Dodic na instrukcijama I savetima datim za predaju dokumentacije!
26.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Great service
Very good company. Top class service. European level of work. Top recommendations from UK
03.10.2014.

Ocena potrošača: 5
Sve preporuke za saradnju
U trenutku kada sam dobila informaciju da moram prikupim celokupnu dokumentaciju, što je pre moguće, za radnu vizu na Bliskom istoku, potražila sam na netu preporuke za sudskog tumača. Na nekoliko različitih foruma videla sam samo reči hvale za agenciju DODA. Pored toga, pozitivnih preporuka, činjenica da smo se lako i brzo dogovorile oko svih detalja, nakon prvog poziva, doprinele su da se odličan utisak potvrdi. U skladu sa tim, želim preporučim svima koji traže profesionalnog i informisanog ovlašćenog sudskog tumača, da se jave agenciji DODA. Ako čitaju ovo, želim im sve najbolje u budućem radu :) Veliki pozdrav, Marina
16.06.2014.

Ocena potrošača: 5
Perfektno
Izuzetno brzi i profesionalni, sve je bilo gotovo za jedan dan. Ubuduće, kad god mi za inostranstvo zatreba pomoć oko papira, uvek ću ići kod njih. Veliki pozdrav za Radmilu Dodić!
18.01.2014.

Ocena potrošača: 5
Odličan (5)
Profesionalno. Brzo. Svaka čast.
12.09.2013.

Ocena potrošača: 5
Topla Preporuka
Izuzetno profesionalan pristup, prevod dokumenata gotov za jedan dan i sve to po pristupacnoj ceni i uz visoku ljubaznost. Vidimo se opet!
29.08.2013.

Ocena potrošača: 5
Zahvalnost
Poštovani,
Zahvaljujem vas se na brzom i kvalitetnom prevodu i svi ti papiri su prošli u vezi mog zaposlenja u stranoj firmi.
05.08.2013.

Ocena potrošača: 5
Profesionalno i korektno
Izuzetno profesionalan i korektan pristup. Realno procenjivanje potrebnog rada i roka usluge. Sve pohvale i za svaku preporuku.
06.06.2013.

Ocena potrošača: 5
Perfekcija
Vec dugo zivim i radim u inostranstvu i svaki put kada neki dokument treba da prevedem sa srpskog na engleski jezik ili obrnuto, znam da najkvalitetniju uslugu uvek mogu da pronadjem u agenciji DODA!
17.12.2012.

Ocena potrošača: 5
Preporuka
Veoma sam zadovoljna uslugom, sva dokumenta su mi bila prevedena i završena na vreme. I ubuduće ću sve što mi treba nositi na prevod u ovu agenciju.
05.12.2012.

Ocena potrošača: 5
Zadovoljni saradnik
Kao saradnik Agencije DODA, mogu samo da ih pohvalim za profesionalizam, korektnost i kvalitet na kome insistiraju.
18.08.2012.

Ocena potrošača: 5
Lično iskustvo
Iz dosadašnjeg ličnog iskustva mogu samo reći da agencija Doda nudi maksimalno kvalitetnu, profesionalnu i efikasnu uslugu. Izuzetno sam zadovoljna što tako nešto postoji u zemlji Srbiji. Svaka čast i samo tako nastavite.
26.01.2012.

Ocena potrošača: 5
Prevođenje dokumenata
Odličan odnos sa klijentima, brz efikasan rad i ljubaznost.
Preporučujem tolplo.
24.11.2011.

Ocena potrošača: 5
Online prevođenje
Jednostavno i efikasno. Preveo sam važne dokumente u roku od jednog dana.
03.08.2011.

Ocena potrošača: 5
Zadovoljan saradnik
Imao sam zadovoljstvo da sarađujem sa prevodilačkom agencijom Doda. Zaposleni su izuzetno ljubazni, predusretljivi i veoma požrtvovani na šta je, nažalost, teško naići u današnjem poslovnom ambijentu Srbije. Jako sam zadovoljan poslovnim odnosom. Radujem se budućoj saradnji. Doda je tim koji ne treba menjati
01.08.2011.

Ocena potrošača: 5
Ukupan utisak
Već nekoliko puta imam zadovoljstvo i čast da sa ovom firmom poslujem u vezi prevoda lične dokumentacije. Poseduju i veliko iskustvo u prevodu razne dokumentacije, pa možete dobiti i dobar savet. Odgovorili su na sve moje zahteve, u dogovorenom roku.
Moram da dodam da sam bila prijatno iznenađena velikodušnošću i spremnošću ove firme da pomogne u prevodu i rešavanju komplikovane papirologije u opštini u moje ime, na njihovu inicijativu, što inače nije u opisu posla koji je u oglasu naveden.
Takvu i toliku poslovnost, profesionalnost, ažurnost,...uz velikodušnost, ljubaznost, nesebičnost i najiskrenije osećanje topline teško je danas sresti.
Još jednom hvala na svemu.
28.07.2011.

Ocena potrošača: 5
Kvalitet
Neverovatna brzina, odgovornost i naravno profesionalnost. Veliki plus za online poslovnost, bez šetanja i voženja. Sve pohvale i sada znam gde mogu naći pomoć kada mi bude trebala. Samo napred!
28.07.2011.

Ocena potrošača: 5
Profesionalna firma
Ova firma ne samo što se bavi prevodom već i poseduje znanje oko legalnih procedura i pustupaka, npr. ako se sklapa brak sa strancem ova firma zna sve procedure, neohodne papire i kako i gde overiti i doći do istih. Kad je reč o prevodu ličnih dokumenata brzo i profesionalno obavljaju prevod, takođe sam se uverila da su flexibilni i spremni da prihvate sugestiju. Zaista preporučujem agenciju DODA svakome ko želi kvalitetnu i profesionalnu uslugu prevoda i/ili savetovanja.
14.11.2013.

Ukupan utisak
Zelela bih da istaknem izuzetno razumevanje i izlazenje u susret klijentu prilikom brzine izrade prevoda. Kvalitet prevoda na visokom nivou. Zaposleni su ljubazni, obrazovani i predusretljivi.
Sve preporuke!!
03.02.2018.

Jasmina ?ekić
Profesionalnost, kvalitet, ekspeditivnost! Svaka čast. Korektne cene, usluga brza. Sve pohvale!
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku

Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.