Worldwide

Pošaljite:
Preporuke (154)
Pitanja (10)
(154)
(0)
(0)
(0)
(0)
5 154
  • Telefon 1: 011 212 0968
  • Telefon 2: 011 220 0511
  • Faks: 011 220 0512
Radno vreme:  Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 09:00 17:00 Radni dan: 09:00-17:00;
Lokacije: Bulevar Mihaila Pupina 6/15, Beograd, Novi Beograd, Srbija Beograd, Novi Beograd RS 44.8163820.437147
Kategorija: Poslovne usluge
Delatnosti:
Plaćanje: Nedostupno

Prevodioci i sudski tumači za sve jezike sveta
Prevodioci i sudski tumači za sve jezike sveta
02.04.2018
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Worldwide - Simultani, usmeni i pismeni prevodi

Agencija za prevođenje Worldwide Translations jedna je od najstarijih u Srbiji. Renomirana prevodilačka agencija sa dugom praksom, bogatim iskustvom i brojnom klijentelom pruža usluge prevođenja na sve svetske jezike, ali i kompletne usluge kao ovlašćeni sudski tumač. Pismene prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku elektronskom poštom, faksom ili na neki drugi način.

Pismeni prevodi, simultani prevodi i konsekutivni prevodi nailaze na opšte priznanje jer ih rade prevodioci koji su svoju profesionalnost potvrdili u dugogodišnjem prevođenju tekstova iz različitih oblasti, tako da veliki broj naših prevodilaca čine stručnjaci za sve vrste tekstova i stručne terminologije.

Prevodilačka agencija Worldwide Translations obezbeđuje usmeni prevod, odnosno simultano prevođenje i konsekutivno prevođenje za sve vrste međunarodnih skupova kao što su kongresi, konferencije, okrugli stolovi, seminari, prezentacije i ostale vrste poslovnih sastanaka. Naši simultani prevodioci i konsekutivni prevodioci imaju bogato višegodišnje iskustvo u ovakvoj vrsti prevođenja tako da obuhvataju različite oblasti i svaku vrstu stručne terminologije.

Ovlašćeni sudski prevodilac agencije Worldwide Translations, prevodi veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama, a na poziv klijenata prisustvuje sastancima u državnim institucijama ili ministarstvima, zaključenjima raznih ugovora.
Prevodioci prevodilačke agencije Worldwide Translations prevode i tehničku dokumentaciju, što je od posebne važnosti pri dobijanju atesta nadležnih državnih organa. Vrhunsko poznavanje jezika i pravna struka pomažu da naši sudski tumači brzo, profesionalno i nadasve stručno prevedu pravna i sudska dokumenta, dokumenta o prebivalištu, prisustvuju potpisivanju ugovora o saradnji ili prevode izveštaje iz sudskih i privrednih registara.

Na dugačkoj listi klijenata agencije Worldwide Translations nalaze se i brojne međunarodne kompanije, te je prisustvo ovlašćenog sudskog tumača neophodno prilikom potpisivanja raznih ugovora. S obzirom na to da se sva ministarstva Republike Srbije nalaze u Beogradu, sudski tumač u Beogradu lokacijski je u prilici da najbrže i najjednostavnije stigne do određenog ministarstva, gde je, za potrebe klijenta, njegovo prisustvo neophodno.


Tagovi: sudski tumači za albanski jezik, sudski tumači za arapski jezik, sudski tumači za bugarski jezik, sudski tumači za češki jezik, sudski tumači za danski jezik, sudski tumači za engleski jezik, sudski tumači za francuski jezik, sudski tumači za grčki jezik, sudski tumači za holandski jezik, sudski tumači za hrvatski jezik, sudski tumači za italijanski jezik, sudski tumači za japanski jezik, sudski tumači za kineski jezik, sudski tumači za litvanski jezik, sudski tumači za mađarski jezik, sudski tumači za makedonski jezik, sudski tumači za nemački jezik, sudski tumači za norveški jezik, sudski tumači za poljski jezik, sudski tumači za portugalski jezik, sudski tumači za rumunski jezik, sudski tumači za ruski jezik, sudski tumači za slovački jezik, sudski tumači za slovenački jezik, sudski tumači za španski jezik, sudski tumači za švedski jezik, sudski tumači za turski jezik, sudski tumači za ukrajinski jezik, prevodioci za albanski jezik, prevodioci za arapski jezik, prevodioci za bugarski jezik, prevodioci za češki jezik, prevodioci za danski jezik, prevodioci za engleski jezik, prevodioci za francuski jezik, prevodioci za grčki jezik, prevodioci za Holandski jezik, prevodioci za hrvatski jezik, prevodioci za italijanski jezik, prevodioci za japanski jezik, prevodioci za Kineski jezik, prevodioci za litvanski jezik, prevodioci za mađarski jezik, prevodioci za makedonski jezik, prevodioci za nemački jezik, prevodioci za norveški jezik, prevodioci za poljski jezik, prevodioci za portugalski jezik, prevodioci za rumunski jezik, Prevodioci za ruski jezik, prevodioci za slovački jezik, prevodioci za slovenački jezik, prevodioci za španski jezik, prevodioci za švedski jezik, prevodioci za turski jezik, prevodioci za ukrajinski jezik
Preporuke i pitanja za firmu Worldwide
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (154)
Pitanja (10)
(154)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (154)
Pitanja (10)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
30.10.2017.

Ocena potrošača: 5
Dobra saradnja
Devojke su fenomenalne. Hvala vam. Do sledeceg projekta...
23.10.2017.

Ocena potrošača: 5
Potvrdjeno dobri
Rekla bih najbolji ali na zalost i jedini koji zaista profesionalno obavljaju svoj posao.Svaka preporuka.
19.10.2017.

Ocena potrošača: 5
Preporuka
U ovom trenutku naj profesionalniji dobavljaci usluga.Ni od koga nemamo tako dobru i strucnu uslugu. U stanju su da razemeju sve nase potrebe ma koliko su pretenciozne i da nam uvek izadju u susret.U znak zahvalnosti pisem ovu preporuku.
30.09.2017.

Ocena potrošača: 5
Cvrsto dobri
Cvrsto dobri i pouzdani sto je najvaznije. Preporucujemo iz marketinske sluzbe.
03.06.2016.

Ocena potrošača: 5
Svaka vam cast!
Veliko hvala! Divna ste ekipa.Puno ste nam pomogli.Dokumenta su prosla bez ikakvih smetnji.Cak smo dobili i pohvale.Ako ovo neko procita od kolega toplo preporucujemo ovu agenciju.
15.04.2016.

Ocena potrošača: 5
Jako dobar saradnik
Izuzetna saradnja.Vrlo retko dobro organizovana firma.Do sada nemamo primedbe vec samo pohvale.Jako dobri prevodi svih jezika koje smo do sada prevodili.Prijatno i strucno osoblje.
Mina Subotic
ComTrade
11.04.2016.

Ocena potrošača: 5
Excellent translation
Execellent customer service - excellent translation
29.03.2016.

Ocena potrošača: 5
Odlicna usluga
Jako smo zadovoljni saradnjom.Nadamo se da cete i u buducnosti biti tako azurni i dostojni pohvale koju trenutno zasluzujete :)

Marina Stojakovoc
08.03.2016.

Ocena potrošača: 5
Odlican rad
Devojke, odlicna organizacija!Jako smo prijatno iznenadjeni.Vrlo ozbiljna i profesionalna ekipa prevodilaca.
29.02.2016.

Ocena potrošača: 5
Zaposleni
Jako pazljivo birana ekipa. Znam iz iskustva.
23.02.2016.

Ocena potrošača: 5
Najzad kvalitetni prevodi
Jako povoljni, obzirom na kvalitet. Probao sam i druge agencije i imao dosta loseg iskustva i ogromnih problema! Svako se bavi ovim poslom sto je sramota! Vrlo neozbiljno...Naisao sam na ovu agenciju taman kada sam pomislio da je nemoguce dobiti kvalitetan prevod u Srbiji jer se svi bave prevarama! Prezadovoljan sam kvalitetom sto sam mislio da je nemoguce i preporucujem ljudima koji imaju slican problem.
19.02.2016.

Ocena potrošača: 5
ODLICAN SARADNIK
OVIM PUTEM VAM SE IZVINJAVAMO ALI ISTO TAKO I ZAHVALJUJEMO NA STRPLJENJU I PROFESIONALNOM STAVU. PREPORUCUJEMO OVU FIRMU KAO JEDNU OD RETKIH U SRBIJI. STRUCNI, PROFESIONALNI I ODANI.
12.02.2016.

Ocena potrošača: 5
Great service
Ivana was fantastic to work with, very helpful and punctual.
10.02.2016.

Ocena potrošača: 5
Excellent professional and personal assistance every time!
My company, Momemtum Aviation Group has used Worldwide Translations several times over the past 2 years. They provide excellent assistance in a timely and professional manner. On one occassion they even shared that in our English brochure we had a mistake or two. It saved us what could have been an embarrassment in the Spanish translation. I highly recommend Worldwide Translations! Emilija is exceptional every time!
10.02.2016.

Ocena potrošača: 5
Menadzment
Vrlo organizovan menadzment svih projekata koje smo im poverili.
Savrsena usluga.
06.02.2016.

Ocena potrošača: 5
Vrlo pozitivne kritike
Od mene dobijate vrlo pozitivne kritike. Staf je odlican. Kvalitet usluge odlican. Uvek ste nam pri ruci izlazite nam u susret svim nasim zahtevima. Sta drugo reci...
04.02.2016.

Ocena potrošača: 5
Efficient and great service
Efficient management of translation projects with good turnaround time and great customer service.
01.02.2016.

Ocena potrošača: 5
Odlicna usluga!
Odlicna usluga!
29.01.2016.

Ocena potrošača: 5
Kolega
Drage devojke,
ovim putem bih zeleo da izrazim svoje postovanje i kako vec dugo saradjujemo , svoju zahvalnost za vise nego fer odnos sa nama vasim kolegama,saradnicima.
28.01.2016.

Ocena potrošača: 5
Svaka preporuka za prevod
Prevod odrađen u rekordnom vremenu. Zahvaljujem se na brzini i profesionalnosti.
Pozdrav,
Miloš
27.01.2016.

Ocena potrošača: 5
Translate review
Great service. Quick response. Using them for second time.. I do recommend them!
27.01.2016.

Ocena potrošača: 5
Uspesna saradnja
ODLICNO ODRADJENO. ZA SVAKU PREPORUKU. TEKSTOVI SU ODOBRENI I DOBILI STE POHVALE SA VISE STRANA.
13.01.2016.

Ocena potrošača: 5
Saradnja
Odlican servis! Prepoznaje se kvalitet u odnosu sa klijentima i u načinu saradnje. Svetski nivo.
12.01.2016.

Ocena potrošača: 5
Great Service!
We have worked with Worldwide Translations for 2 editions now, and they were extremely helpful and delivered on time. Staff was especially helpful by answering and clarifying questions, responding quickly, and accommodating unplanned requests. Thanks and definitely recommend!
08.01.2016.

Ocena potrošača: 5
Odnos sa klijentima
Predhodno bih da se izvinemo na pritisku koji smo vrsili nad vama danima i nadamo se da shvatate da smo i mi bili pod pritiskom. Pre svega naisli smo na razumevanje kod vas i bez obzira na sve podneli ste ceo pritisak kao profesionalci. Nadam se da je ovo dobra preporuka za vase buduce klijente.
08.01.2016.

Ocena potrošača: 5
Excellent, detail-oriented service
Worldwide Translations is a great service, very responsive and always willing to accommodate a rush request whenever they arise.
06.01.2016.

Ocena potrošača: 5
Odlična usluga
Drago nam je da smo stupili u kontakt i zapoceli saradnju koja do sada tece besprekorno.
31.12.2015.

Ocena potrošača: 5
Pohvala
Hvala devojke. Odlicno odradjeno.
29.12.2015.

Ocena potrošača: 5
Kompletni i puzdani
Sada vec vise puta koristim ovu agenciju. Nemam nesto iskustva sa drugim agencijama ali ova mi savrseno odgovara. Ne znam sta bih vise trazio od dobrog prevoda u roku. Sve u svemu preporucujem.
28.12.2015.

Ocena potrošača: 5
Ozbiljna agencija
Ne zelim sada ovde da puno kritikujem druge agencije ali ovo je jedina ozbiljna firma koja sluzi iskljucivo da pomognu nama kao njihovim klijentima.Od rokova, perfetktnih prevoda, nemogucih zahteva u sitnim satima...Mi ne znamo kako bi resavali gomilu problema bez njih. Bez preterivanja i sa ozbiljnom namerom da ih svakom preporucim.

Dalibor Stojadinovic
02.12.2015.

Ocena potrošača: 5
Svaka preporuka
Vrlo pozitivne kritike smo dobili od naseg klijenta zahvaljujuci vasoj pomoci.Ovo je najmanje sto mozemo da ucinimo za vas :)
Svaka preporuka za prevode
Milena Teodorov
27.11.2015.

Ocena potrošača: 5
Topla preporuka
Ja bih vrlo kratko da preporucim ovu agenciju. Godinama saradjujemo i nikada nas nisu izneverili. Topla preporuka.

Sava Radjenovic EdgeImaging
12.11.2015.

Ocena potrošača: 5
Besprekorni
Dostupni uvek,jaako pouzdani, prevodi tacni i kvalitetni, vrlo odani, strucni i uz sve to jako prijatno osoblje.
To je ono sto ja mogu da kazem a preporucujem ih svim moji klijentima i kolegama.
04.11.2015.

Ocena potrošača: 5
Odlično iskustvo
Prva Agencija sa kojom imamo civilizovanu, strogo poslovnu i pre svega uspešnu komunikaciju.
16.10.2015.

Ocena potrošača: 5
Fer odnos
Sarađujem sa Worldwide-om već 3 i po godine. U pitanju je ogromna kompanija koja pošteno radi svoj posao. Nikada ni sa jednom firmom niti agencijom nisam imala ovako fer odnos. Preporučujem ih za svaki vid saradnje.

Verica Stanojević-prevodilac
14.10.2015.

Ocena potrošača: 5
Marion County is very pleased with Worldwide Translations
Working with Worldwide Translations has been a very positive experience for our staff and readers at Marion County. The translations are completed in a timely manner and have been accurate. The accuracy has been, perhaps, the most impressive aspect as we are a magazine with subject matter that contains many terms and nuances specific to our industry. We also appreciate working with Worldwide Translations and their accounts payable department in terms making it easy for us to pay them.
28.09.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporuka
Nadam se da će ova preporuka nekom značiti. Ukoliko vaša firma svakodnevno ima veliki broj dokumenata za prevod kao naša, Worldwide translations je neprocenljiva pomoć.Toliko puta su nam uskakali kada je bilo ne moguće savladati neočekivane situacije sa razumevanjem. Bez laži i prevara neprocenljivi su!
24.09.2015.

Ocena potrošača: 5
Ne pogrešivi
E prevazišli ste ovoga puta sva moja očekivanja.Nepogrešivi ste! Ivana zahvaljujem vam se ovim putem i preporučujem vas svima za prevod.
22.09.2015.

Ocena potrošača: 5
Kvalitetna usluga
Kvalitetna usluga, vrlo retka u Srbiji.
Danijela Maksimovic Djuric
22.09.2015.

Ocena potrošača: 5
Reliable and quick turnaround
Worldwide Translation recently translated a trifold brochure (English to Spanish) and their service and turnaround was very good.
15.09.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporučujem
Povoljni, kvalitetni, prijatni, fleksibilni. Preporučujem!
10.09.2015.

Ocena potrošača: 5
Filipinski jezik
Receno nam je da Filipinski jezik
ne moze da se prevede u Srbiji. Bez obzira na upozorenja pozvao sam Worldwide agenciju i uradio prevod kod njih. Kazu da rade sve jezike sto je i verovatno istina iz mog primera. Prevod je bio odlican i uradjen i pre nego sto mi je trebalo. Svaka cast!
02.09.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporučujemo
Evo i mi da vas pohvalimo.
Na tržištu retko profesionalna ekipa.
Tu su za vas bez obzira kakav je zahtev u pitanju.
Preporučujemo!
02.09.2015.

Ocena potrošača: 5
Kolega
Pisem ovo kao kolega prevodilac. U nesigurnom vremenu u kojem se nalazimo oslonila sam se na agenciju Worldwide sa strepnjom. Iz godine u godinu stvaralo se sve jace obostrano poverenje i zahvalna sam im sto su se ikada pojavili u mom profesionalnom zivotu. Samo da jos dugo dugo postojite i nasa saradnja da jos toliko traje.
10.08.2015.

Ocena potrošača: 5
Himalaji
Imam puno reči hvale i nemam zamerke na profesionalnom nivou ali 15 sprat! Stvarno!? Neki ljudi stvarno imaju strah od lifta! Ok, izlazite nam u susret sa vašom kurirskom službom ali taj dan kada sam sama morala na 15-ti sprat peške nikada neću zaboraviti :)
Vaša draga koleginica,
Sretenović Marta
07.08.2015.

Ocena potrošača: 5
Odlična komunikacija
Sa agencijom Worldwide poslujemo poslednjih 6 meseci. Dobri su saradnici i odlični u komunikaciji. Za razliku od agencije sa kojom smo pre sarađivali, prevodi su besprekorni i posao teče bez komplikacija. Možemo od srca da ih preporučimo.
31.07.2015.

Ocena potrošača: 5
Pohvala
Hvala vam od srca!
Natasa Miljkovic Blagojevic
28.07.2015.

Ocena potrošača: 5
Nova saradnja
Brzo smo došli do sporazuma i saradnja ide po planu. Odlični saradnici.
27.07.2015.

Ocena potrošača: 5
Professional, On Schedule, On Budget Translations
I love working with the people at Worldwide Translations for ALL of our translation needs. We have had English translated to both Polish and Spanish, several times, and have never heard one complaint about the translation we provided to our foreign end customers.
They have won my business for many years to come!!

Jill H.
22.07.2015.

Ocena potrošača: 5
Document translation
The process was very easy and Quick and the most important for me was that they responded to my emails the same day, the translation from my native language to English was very accurate, definitely I will use the services every time I need it :)
20.07.2015.

Ocena potrošača: 5
Kvalitet
Preporucujemo!
03.07.2015.

Ocena potrošača: 5
Ekstremno profesionalni
Ekstremno profesionalni. Dobili smo prevod jezika koji je nemoguce prevesti u Srbiji. Bili smo skeptični ali su odradili posao bez greške ne zakasnivši ni minut. Preporučujemo...
29.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Great service
We submitted our entire hiring package and forms for translation. Not only did we receive delivery prior to the promised date, the work was of excellent quality. The multiple electronic formats returned to us exceeded our expectations. Great partner.
26.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Great Service on Expedited Basis
Worldwide Translations gave my law firm a very reasonably quote for translating legal documents into Russian. They promised to have it done in 5 days. Because of an impending court date, I asked that they shorten the time to 4 days.I was pleasantly surprised when I received the translated docs on the afternoon of the 4th day. I looked like a hero to my client, but I recognized that Worldwide Translations was the hero. Who can argue with reasonably priced excellent service and product? I recommend Worldwide Translations enthusiastically.
26.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Hvala na pomoći
Dolaskom u Beograd posle toliko godina bili smo potpuno izgubljeni. Kao i uvek gomila dokumenata je trebalo prevesti, čekati po redovima a ukoliko ti treba nedaj bože neka informacija šalju te na 10 strana. Naišli smo UZ PUNO SREĆE na ovu agenciju koja nam je uštedela :vremena, para i živaca. Hvala vam na utrošenom vremenu i ljudskosti. Retkost svuda, ne samo kod nas...
26.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Odlični ste
Nadamo se da ce biti sve vise ovakvih. Samo napred .Savršeni ste!
24.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporučujemo
Dok nismo probali nismo znali. Godinama smo poklanjali poverenje pogrešnoj agenciji misleći da je WWT agencija skupa samim tim što svi znaju za nju i svi je koriste. Međutim, desilo se da smo i mi imali sreće da postanemo njihovi klijenti i da su imali vremena za nas. Niti su skupi a o kvalitetu svakog prevoda neću ni da diskutujem.
24.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporuka
Preporucujemo!
24.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Nivo zapadnih kompanija
Preporučujemo, iako već svi znaju za vas.
Kvalitet i ljubaznist na nivou zapadnih kompanija.
22.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Great Translation services
I found WWT online, and have been happy with the service. I've given them large and small projects, and have had no complaints.Ema has been really responsive, which is great! I will continue to use their services for my translation needs. Thank you!!!
21.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporučujem
Prevod je korektan i strucan. Preporučujem.
21.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Povoljne cene prevoda
Obzirom da su najpoznatiji cene su im savršeno niske . Retkost na našim prostorima punom prevara.
17.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Prevod
Jako lepo iskustvo...
17.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Prompt and Professional quality of work.
We submitted our entire hiring package and forms for translation. Not only did we receive delivery prior to the promised date, the work was of excellent quality. The multiple electronic formats returned to us exceeded our expectations. Great partner.
17.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Do sada odlična saradnja
Evo red je i na nas da vas pohvalimo. Ipak nakon toliko godina saradnje i vaše vernosti red je na nas da vam se zahvalimo i na ovaj način barem malo odužimo. Preporučujemo prevodilačku agenciju Worldwide i svrstavamo je u jednu od najuspešnijih prevodilačkih agencija. Radujemo se daljoj saradnji sa vama.
Dr Petrović
17.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Odnos prema klijentima
O vašm cenama i kvalitetu neću da komentarišem jer ste već poznati kao stručnjak iz prevodilačkog sveta. Pohvalila bih posebno način na koji pristupate nama, vašim dosadnim, zahtevnim, i ponekad previše nervoznim klijentima. Verovatno znate na sta ciljam :) Sve u svemu, kao prezadovoljan klijent, preporučujem ovu firmu iz oblasti prevodilačkih usluga.
13.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Jeftino
Uopste nisu skupi kako nam se cinilo. Odlican prevod za male pare.
04.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Hvala
Hvala sto ste mi izasli u susret.
04.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporuka
Nemam nista protiv da vas pohvalim kada je nasa saradnja u pitanju. Saradjujemo evo ukupno vec 7 godina i kako smo zajedno ostavili istoriju iza sebe toplo vas preporucujem.
04.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Ekipa
Bojana, Ema, cela ekipa je odlicna, mnooogo bolja od starije ekipe.
Skoro od samog pocetka smo sa vama i planiramo da tako i ostane. Preporucujemo.
04.06.2015.

Ocena potrošača: 5
London
Na svu srecu naisao sam na vas i u Londonu. Lepo je kada imas podrsku i u inostranstvu. Puno mi je znacila vasa pomoc.
04.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Hvala
Volim da saradjujem sa ovom firmom iz prostog razloga: kako oni odrade posao efikasno, kvalitetno i u roku tako ja dobijam pohvale a uskoro nadam se i unapredjenje. :)
02.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Profesionalci u svom poslu
Ukratko o agenciji koja nam je deo svakodnevnog poslovanja:
Bilo kakve zahteve da imate izacice vam u susret .Vrlo pazljivo birana ekipa. Trenutno ubedljivo broj jedan mesto u svetu profesionalnih prevodilaca i strucnjaka.
01.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Great quality
Perfect!
The translation has great quality and it was done quite quickly.
01.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Za svaku preporuku
Nakon 4 godine uspesne saradnje ovo je nacin da vam se malo i oduzimo. Vrlo preduzimljiva ekipa. Za svaku ste preporuku.
01.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Hvala na datom poverenju
Hvala na datom poverenju. Nadam se da je zadovoljstvo obostrano. Čast mi je da sarađujem sa vama.
01.06.2015.

Ocena potrošača: 5
PREPORUCUJEMO
Napokon je projekat završen:)
Bez vas bi bilo nemoguće. Odličan tim!
PREPORUČUJEMO OD SRCA!
01.06.2015.

Ocena potrošača: 5
Great service
Bojana has helped me two times recently during crunch situations for translations. She has been easy to work with and has made it happen, even when she had an emergency take place. While I was concerned this last time due to delayed communication from her associates, who were assisting during her absence, when Bojana returned she followed through and delivered the translations to us on time as promised. I appreciate her help very much!
31.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporuka
Dobar rad, odlična organizacija, korektna komunikacija.
Preporučujemo.
31.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Saradnja
Sarađujemo sa ovim divnim devojkama već duugi niz godina. Ne želimo da ih menjamo nikada. Kada se pronađe ekipa sa kojom imate ovako ne smetanu saradnju i komunikaciju kome je potrebna promena!
Saradnja je za preporuku.
31.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporuka
Sa vama je uvek zadovoljstvo sarađivati!
29.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Exceptional!
The International Business Machines Corporation has utilized Worldwide Translation services for several years and they consistently delivery quality work, and are always willing to assist with our translation criteria and quick turnaround times.
Personally, the Account Manager that I work with, is outstanding! She is very efficient and dedicated to delivering results and exceeds our expectation. I have work with Emma for a several months now, and due to the superb experience I have received through her, will continue to use Worldwide Translation as a main vendor for IBM.
28.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Saradnja
Koleginice hvala na prilici! Preporucujem svakom saradnju sa ovim divnim devojkama.
Ceca
28.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Odlični ste
Recepcija Usca me izludjuje svaki put kada dolazim po prevod.
Na stranu oni, odlicni ste svaki put.
Preprucujemo!
Strategic Team
28.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporucujemo
10-tak godina saradjujemo sa Worldwide-om. Cesto imamo nemoguće misije na koje su već navikli i zajedno kao uigrana ekipa funkcionisemo savršeno.
Za svaku su preporuku!
Sanja Božović
27.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Prezentacija
Fenomenalan vam je video i cela prezentacija! Ovako nešto još nisam video kod nas.
27.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporuka
Čula sam za vas iz firme gde radi moja prijateljica. Preporucili su nam vas kao profesionalce.Iznenadjeni smo sto ste pored strucnosti i ljubaznosti plus otvoreni za sve izazove koje neke agencije u startu odbijaju. Nadamo se da ce sve vise biti ovakvih profesionalaca kod nas.
15.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Bez greške
Devojke, odradile ste odličan posao! Za svaku ste preporuku.

Sonja Radisavljević
15.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Besprekorna saradnja
Do sada besprekorna saradnja. Tačnost, kvalitet prevoda, ispoštovan svaki rok. Preporučujemo.
13.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Odlične ste!
Devojke odlične ste!
13.05.2015.

Ocena potrošača: 5
The service was great
I am very impressed. The service was great and the final product was created very quickly.
12.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Prevod
Ovo je odličan prevod. Hvala.
12.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Great work
I used other companies in the past for translations and the work was unreliable. Happy to have found a company that offers a quality product and responsive team members.
11.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporuka
Promenili smo par prevodilačkih agencija dok nismo po preporuci naišli na jedinu koja radi svoj posao profesionalno. Ovu agenciju preporučuju, tako da ih i mi preporučujemo.
11.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Perfect
The translation has great quality and it was done quite quickly.
11.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Pohvala
Retkost na našim prostorima. Hvala na velikoj pomoći. Divni ste.
11.05.2015.

Ocena potrošača: 5
You did an excellent job...
Please tell Emma how much we appreciate all her effort. We will certainly recommend Worldwide Translations to others companies in need of translation services.
09.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Great service
I've used Worldwide Translations for 2-3 years now and appreciate the great service and turnaround time. I work with Boyana a lot and she is so responsive and willing to do whatever it takes to make the end result exactly as I needed it to be. Very helpful and quality work.
09.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Perfektan posao
Svaki prevod je odlicnog kvaliteta iako zadajemo ekstremno kratke rokove. Prezadovoljni smo vasim uslugama i nastojimo da ih koristimo jos dugi niz godina.
06.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Dobra ekipa
Devojke su jako prijatne, preduzimljive i sa uvek spremnim rešenjem. Bez zamerke. Odlična saradnja.

Siniša Paunović
Scotia Group
06.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Zadovoljan klijent
Ovo je treća godina kako sarađujemo sa ovom agencijom i jedini su sa kojima sarađujemo godinama u kontinuitetu. Izlaze nam u susret vikendom, u sitnim satima i praznicima i kada god imamo ne realne zahteve naših klijenata oni su tu da nas podrže bez pitanja.
Zaista toplo preporučujemo agenciju Worldwide.
05.05.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporučujemo!
Već dugi niz godina koristimo usluge ove kompanije i kao prezadovoljni njihovim uslugama zelimo ovim putem da ih preporucimo i samim tim i zahvalimo na njihovom pozrtvovanoscu i naklonoscu.
30.04.2015.

Ocena potrošača: 5
Hvala!
Ne prestajete da nas iznenadjujete
Hvala jos jednom!
30.04.2015.

Ocena potrošača: 5
Brzo Efikasno Profesionalno
Brzo, Efikasno, Profesionalno.
Nemam dovoljno reci zahvalnosti.
Vera Ilic
Sainsburys ltd.
29.04.2015.

Ocena potrošača: 5
Odlicni ste
Odlicno odradjeno!
Svaka cast
Marija Radovanovic
29.04.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporucujemo
Ovim putem se zahvaljujemo agenciji Worldwide na azurnosti i kvalitetno odradjenom poslu.
26.04.2015.

Ocena potrošača: 5
Hvala!
Hvala!
Odlicni ste!
W.t.Serbia
Vladan Markovic
26.04.2015.

Ocena potrošača: 5
Stvarno retko odlicni!
Ne sumnjam da nismo jedini koji smo iznenadjeni kvalitetom vasih usluga.Ne posustajte...
20.04.2015.

Ocena potrošača: 5
Beskrajno zahvalni klijenti
Naisli ste u pravom trenutku. Beskrajno smo vam zahvalni sto ste dali sve od sebe da nam izadjete u susret sa ne mogucim zahtevom.

Vasi
MagicMesh Team
20.04.2015.

Ocena potrošača: 5
Odlican utisak
Ne sumnjajte u ovaj tim. Odlični su!

Manulife.BG
Ivana
17.04.2015.

Ocena potrošača: 5
5 zvezdica
Imamo prilike da saradjujemo sa ovom agencijom i nemamo nista sem reci hvale. Da li su sve od sebe kada je to bilo od velike vaznosti. Znate koliko nam znacite.
Zahvalni Tim Snightera
Adv. Ockoljic i Sasin
17.04.2015.

Ocena potrošača: 5
Iznad standarda
Verujem da je ovo agencija daleko iznad svakog standarda u Srbiji. Iznenadjen sam.
Kovacevic Radomir
Alpes Technologies
08.04.2015.

Ocena potrošača: 5
Dostupnost
Ovim vam se zahvaljujemo na dostupnosti u nemogucim situacijama i u sitnim satima. Stvarno ste ispali i vise nego fer.
Ana Paunovic
08.04.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporucujemo!
U svakom mogucem smislu preporucujemo!
Sanja Radulovic
Banka Intesa
31.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Petica
Vidim svi vam daju petice. Vec ste odavno popularni. Odlicni ste zaista!
Vesna Gubarac
31.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Koleginice
Koleginice, stvarno ste me prijatno iznenadile po ko zna koji put. Ja kao strucni i iskusni prevodilac vas preporucujem svakoj ozbiljnoj kompaniji.
Starcevic Natasa
21.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Odlicna saradnja
Odlicna saradnja. Drago nam je sto mozemo da se oslonimo na vas. Preporučujemo
Darko Comtrade
21.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Kvalitet uz osmeh
Osoblje vaše agencije je neprikosnoveno. Zadajemo vam muke a vi nam uz osmeh izlazite u susret. Kod nas jos ne vidjeno. Samo tako nastavite :)
Natasa Milivojevic
13.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Izvanredna ekipa
Zadovoljna sam našom saradnjom i preporučujem je... Prednost ove agencije je što je ekipa izvanredna.
Vanja SD Systems
13.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Čestitamo!
Drago nam je da ste stali uz nas. Puno vam hvala na trudu a svima ostalima iskreno preporucujemo saradnju sa Worldwide-om.
Vesna Paripović
07.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Primer
Nisam očekivao ovakav kvalitet od firme sa naših prostora. Održavaju svetski nivo kako u kvalitetu rada tako i u odnosu sa nama kao njihovim klijentima.
Samo napred, budite primer.
Advokat Saša Očkoljić
06.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporučujemo
Posle toliko potrošenog vremena i para na agencije koje su štetile našem poslu i finansijama, najzad smo naišli na prave saradnike. Nemojte da se pokvarite :)
Milica G.
Delta Holding
06.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Pohvala
Najvažnije je da možemo da se uvek oslonimo na Worldwide. Ekipa je dobra i možemo da ih preporučimo kao najbolje i najprofesionalnije u svom poslu.
06.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Čist profesionalizam
Čist profesionalizam!

Marko Pantelić
Eurovetrocap
02.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Good experience
My experience with Worldwide translation was wonderful. They meet all our tight timelines, provided translation in requested format and are very honest. I will definitely recommend them for both personal and professional translation services.
02.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Lepa saradnja
Jako lepa saradnja, preporučujemo svakoj ozbiljnoj kompaniji.
Cvetković R.
01.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Nivo
Odlična saradnja! Dostigli ste nivo koji nije viđen u Srbiji
Svaka čast!

Mirko Anastasijević AntGroup
01.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Pohvala
Jako nam je drago da smo naišli na vas. Olakšavate nam svakodnevni posao.
Hvala devojke.
Mara V.
01.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Uvek uz vas
Ja kao prevodilac i vaš kolega mogu da kažem da je zadovoljstvo sarađivati sa vama. Najstalniji ste i verujem u vas.
Vaša koleginica Stanislava Radić
01.03.2015.

Ocena potrošača: 5
Pohvala za Vas
Drage naše,
Posle toliko godina saradnje mogu barem ovo da uradim za vas.
Za svaku ste preporuku,

Mira Boker Point
13.02.2015.

Ocena potrošača: 5
Document translation
Great translation, 5 stars!
Steve Paxton Henkel
12.02.2015.

Ocena potrošača: 5
Preporucujemo
Drage devojke,
Ne znamo kako ste podneli pritisak sa nase strane ali mozemo da vas pohvalimo I naravno da vam se zahvalimo na neverovatnoj brzini, pozrtvovanosti i uspehu da nam izadjete u susret u naj neverovatnijim situacijama.
Zahvalimo klijenti,
Aleksandar V. ComTrade Group
12.02.2015.

Ocena potrošača: 5
Pohvala
Vidim da je kolega vec odreagovao.
Odlicni ste kao I uvek ali za ovakav pritisak i dobro odrađen posao čestitam svima nama a posebno vama koji ste dali I vise nego sve od sebe
Stvarno ste retkost.
Maja Stanković ComTrade
16.01.2015.

Ocena potrošača: 5
Saradnja
Sto se tice saradnje sa Vama i Vasim timom mogu da izrazim veliko zadovoljstvo. Vasa odgovornost i posvecenos u ispunjenju cilja i ugovorenog posla je retkost u nasoj sredini.

Hvala Vam.

Danilo Sch.
13.12.2014.

Ocena potrošača: 5
Stvarno retko odlicni!
Kako do vas nisam ranije dosao! Jedini ste koji se bave svojim poslom profesionalno. U Srbiji prava retkost!
11.12.2014.

Ocena potrošača: 5
Za preporuku
Za svaku ste preporuku.
Strucni, tacni profesionalni i vrlo vrlo prijatni.
Nastavicemo saradnju iskljucivo sa vama ubuduce.

Tanjug

Tanjug
29.10.2014.

Ocena potrošača: 5
Pohvala za efikasnost
Ulepšali ste nam nedelju! Odlični ste
Hvala!

Nenad.
23.10.2014.

Ocena potrošača: 5
Odlični ruski prevodioci
Znamo da smo zahtevni i hvala na strpljenju! Odlični ruski prevodioci.

Milan Cirica
Telenor
23.10.2014.

Ocena potrošača: 5
Preporuka
Za svaku preporuku...

Vesna Pejic
22.10.2014.

Ocena potrošača: 5
Pohvala
Biću od onih koji Vas hvale: Uvek ste na prvom mestu u pravom trenutku!
Marija Muhamedbegovic
14.10.2014.

Ocena potrošača: 5
Za naše najdraže saradnike
Znamo da vam nije potrebno da vas previše hvalimo ali eto moramo da izrazimo svoju zahvalnost za profesionalizam, dostupnost i pozrtvovanost, :) a uz sve to niste od onih koji ce kvalitet debelo naplatiti.
Hvala na pomoci

Marija Paunovic Dinkic
ProCredit Banka
14.10.2014.

Ocena potrošača: 5
Odlicni ste
Hvala celoj ekipi!
Stvarno ste odlični.

ComTrade Group
Nataša Stanković
23.09.2014.

Ocena potrošača: 5
Redak profesionalizam
Ni jedna prevodilacka agencija ne moze da se uporedjuje kvalitetom i profesionalizmom sa Worldwide-om!

Ivana Ivosevic
HMML Int.
20.02.2014.

Ocena potrošača: 5
Mora se pohvaliti...
Prevodili smo više puta i kod vas i kod vaših kolega ali se ispostavilo da je kod vas svaki rok ispoštovan, svaki prevod odličan i naravno osoblje kojima se možete poveriti. Od sada samo kod vas!

Žaklina Veličković Spasić
Adv. Kancelarija Korpsov
20.02.2014.

Ocena potrošača: 5
Zadovoljstvo je raditi sa vama!
Moramo nekako da vam se zahvalimo.
Usvajate sugestije bez pitanja i prilagodjavate se nama kao vasem klijentu. Hvala za promene koje ste napravili samo zbog nas.

Sandra Spasic
IBM
12.02.2014.

Ocena potrošača: 5
Hvala vam!
Stvarno ste divni!
Bili ste uz nas kad je bilo ne moguce!
Hvala!
Tamara J.
12.02.2014.

Ocena potrošača: 5
Preporučujemo
Preporucujemo svakoj ozbiljnijoj firmi.
Dostupne, prijatne, profesionalne, drage devojke sa kojima imate utisak kao da su deo vase firme.

Vasi verni klijenti
S.A.G.
Vera Stojanovic
15.02.2010.

Ocena potrošača: 5
Osnova dobre poslovne saradnje
Osnova dobre poslovne saradnje je poverenje. Ono se stiče vremenom, a rezultat je konstantnosti u kvalitetu usluge. Možemo slobodno da kažemo da smo od Vas uvek dobijali maksimum, a čak i na naše najveće zahteve, odgovorili ste sa zavidnom spremnošću. Vrlo smo zadovoljni saradnjom sa Vašim visoko obučenim timom.

Aleksandra Škorić
MPC Holding
03.12.2009.

Ocena potrošača: 5
Pohvala
U našem poslu brzina je ključna da bi se klijentima izašlo u susret i time ispunila njihova očekivanja. Saradnja sa Worldwide-om omogućila nam je da ispoštujemo rokove koje su zvučali nemogući i pomerimo granice efikasnosti!

Pozdrav,

Ana Milovanović
Office Manager
Raiffeisen Investment
03.12.2009.

Ocena potrošača: 5
Odlična saradnja
Sa zadovoljstvom želimo da damo podršku WORLDWIDE Translations u daljem radu, sigurni da ćete uvek iznova potvrditi svoj kvalitet, stručnost i efikasnost.
Uvek je dobro imati profesionalce na svojoj strani, posebno u današnjem dinamičnom i zahtevnom načinu poslovanja.
Nadamo se uspešnoj daljoj saradnji i novim zajedničkim projektima.

Srećno!

Veliki pozdrav od tima hotela Holiday Inn Beograd!
02.12.2008.

Ocena potrošača: 5
Najbolji ste
Zahvaljujemo se na saradnji. Pohvala zaposlenim devojkama na ljubaznosti i strpljivosti kada smo mi u pitanju. Znamo da smo naporni ali vi jedini možete da izdržite naš tempo poslovanja. Pozdrav, Miloš Savić
02.12.2008.

Ocena potrošača: 5
Veliko hvala!
Puno vam se zahvaljujem što ste nam izašli u susret kada je bilo najgušće! Stvarno ste najbolji! P.R. Tatjana Pešić
18.04.2007.

Ocena potrošača: 5
Utisak dobre saradnje
Moram da se oglasim i prosledim svoje utiske i barem na ovaj nacin uzvratim ljubaznost i suvu profesionalnost firme WORLDWIDE i njihovih prevodilaca.Jedna od uspesnih saradnja.
08.06.2006.

Ocena potrošača: 5
Preporuka za prevode
Moram da odreagujem i zahvalim se agenciji WORLDWIDE na profesionalnim uslugama Preporucujem toplo ovu Agenciju zbog vrlo jednostavne i kvalitetne saradnje , brzine, povoljnosti i kvaliteta svakog prevoda koji sam radila preko njih. Iskreno - Sandra
Pitanja (10)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
29.06.2018.

Pitanje: koliko
Kako da proračunam koliko bi me koštao prevod cele knjige?
Hvala
11.11.2016.

Pitanje: pitanje u vezi prevoda
Potreban mi je prevod Uverenja o nekaznjavanju (sa srpskog na engleski jezik) ,kao i overa od strane sudskog tumaca.
Koliko to kosta? Da li mogu da Vam to posaljem mailom i da li moze da se plati on-line?
22.06.2015.

Pitanje: Saradnja
Kao kolega prevodilac obraćam vam se u vezi saradnje. Već duže vreme pokušavam da stupim u saradnju sa vama. Molim vas da nekako obavestite zainteresovane kolege kada ćete eventualno primati nove saradnike.
Poštovanje
04.06.2015.

Pitanje: Saradnja
Da li je ikako moguce stupiti u saradnju sa vama? Pokusavam vec jako dugo. Cula sam za vas od mojih koleginica sa kojima vec saradjujete. Kada planirate da primate nove saradnike?
29.10.2014.

Pitanje: Kako do saradnje?
Da li je ikako moguce da stupimo u saradnju. Obracam vam se sad vec veci broj puta. Jako bih volela da budem deo vaseg tima prevodioca.

Hvala unapred
Tanja
20.11.2013.

Pitanje: Prevod poljske vozacke dozvole
Postovani potreban mi je prevod poljske vozacke dozvole na srpski jezik. Potrebna mi je vreme za koliko dana mozete to uraditi ako vam ja to donesem sutra i koja je cene te vase usluge prevodjenja.
Zahvaljujem i lepi pozdravi
Mile Mitovzki
19.05.2013.

Pitanje: Worldwide
Da li Vam je potreban prevodilac i sudski prevodilac za nemački jezik sa Bežanijske kose?
28.11.2011.

Pitanje: Prevod diplome sa srpskog na ruski i engleski
Poštovani, potrebno mi je da mi se diploma srednje skole prevede na engleski i ruski. Trebalo bi da u naredne dve nedelje otputujem za Rusiju i potrebno je da se diploma prevede da li vi to radite , koliko vam vremena treba i koja je cena. Javite mi se što pre hitno je ...
22.07.2011.

Pitanje: Prevod sa srpskog na engleski
Knjiga ima 157strana. Za koje vreme može da se prevede i koja bi bila cena?
04.11.2008.

Pitanje: Posao
Da li Vam je potreban saradnik, prevodilac iz Subotice sa srpskog na engleski jezik i obrnuto?
25.07.2011.

Odgovor: Odgovor
Molimo da pozovete gore navedene brojeve telefona kako biste dobili odgovore na sva pitanja. Hvala.Worldwide
30.11.2011.

Odgovor: Odgovor
Molimo da nas kontaktirate na gore navedene telefone od 09-17h,za sva pitanja koja zelite da postavite.
Hvala
Worldwide tim
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.