Dani Istarske kuhinje i opojnih istarskih vina - Video Oglas

Akcija je istekla.
Video Oglas firme Restoran Šaran

Istrijani opet sa nama. Dani Istarske kuhinje i opojnih istarskih vina od 15.11-05.12.

Rezervacije 069/2618235, 011/2618235
Vaš Restoran Šaran

Preporuke (4)
Pitanja (0)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Restoran Šaran:

< >

Tradicionalni Dani Hvara od 12.02. do 11.03. u restoranu Šaran. Pozivamo sve ljubitelje  ukusa mora da sa nama uživaju u hvarskim specijalitetima i vinu. Obradujte sebe i svoje bližnje za predstojeće praznike ljubavi i žena i rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije 069/2618235, 011/2618235Vaš Restoran Šaran.

Šaran je po svojoj kategorizaciji, riblji restoran sa četiri zvezdice. Tradicija na Dunavu je održana, bogata ponuda tradicionalnih, ali specifičnih jela od rečne ribe je svakako ono što se od restorana očekuje. Ima na ponudi restorana i specijaliteta za one koji ne vole ribu, a može se pohvaliti i vlastitom proizvodnjom slatkiša. Dobrom jelu, piću, poštenoj usluzi i opuštenoj atmosferi, Šaran je dodao, note i pesmu. Svako veče Vas čekaju, vrsni tamburaški orkestri, sa lepotom svojih instrumenata i glasova.

Restoran Šaran pleni i osvaja svoje goste toplom atmosverom i dobrom kuhinjom.Po svojoj kategorizaciji, riblji restoran sa četiri zvezdice nalazi se u ono što se od restorana očekuje. U ponudi su i specijaliteti za one koji ne vole ribu, a može se pohvaliti i vlastitom proizvodnjom slatkiša. Dobrom jelu, piću, poštenoj usluzi i opuštenoj atmosferi, Šaran je dodao, note i pesmu. U Zemunu na Dunavu svako veče Vas čekaju, vrsni tamburaški orkestri, bogata ponuda tradicionalnih, ali specifičnih jela od rečne ribe.

Preporuke i pitanja za firmu Restoran Šaran
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (4)
Pitanja (0)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.