Pianino iako muzički instrument zamišljen kao klavir manjih dimenzija koji ne zauzima previše prostora u gradskim stanbenim jedinicama i pogodan je kao instrument za pijaniste učenike zbog svoje velike težine od 200 do 280kg spada u teške terete. 
Kada se ukaže potreba za transportom ovog instrumenta ili selidbom iz solitera ili kuća u Beogradu na cenu transporta ovog instrumenta utiče više faktora od kojih su najbitniji spratnost sa koje se spušta a zatim i podiže instrument broj potrebnih profesionalnih radnika kao i blizina prilaza teretnim vozilom ulazima na adresama utovara - istovara.
U poslednjih 15 godina mi smo prevezli i preneli stotinak ovih instrumenata ponekad i dva u istom danu. Prilikom transporta sem zaštite instrumenta folijama i sundjerima potrebno je u vozilu sa protiv kliznim podom u tovarnom prostoru španerima i zatezačima dodatno osigurati ovaj vredni instrument. 
Bez obzira na spratnost i postojanje teretnih liftova za vas ćemo preneti pianino i postaviti ga po Vašoj želji na mesto u stanu koje ste za isti predvideli. 
Garancija kvaliteta izvršenih usluga i veliki broj zadovoljnih klijenata koji su naš rad ocenili na društvenim mrežama kao i profesionalan pristup poslu i stalno usavršavanje izdvaja nas od konkurencije.
Sve informacije vezano za selidbe i transport pianina mozete dobiti putem naših brojeva telefona: 
066/6-111-444 i  064/281-90-25
www.ajkula.rs
Uvek u pokretu....