Delta electronic service

Pošaljite:
Preporuke (0)
Pitanja (2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
  • Telefon 1: 063 209 020
  • Telefon 2: 063 771 2612
  • Faks: 011 397 8893
Radno vreme: Nedostupno
Lokacije: Vojvode Stepe 93-95, Beograd, Voždovac, Srbija Beograd, Voždovac RS 44.78054820.472696
Plaćanje: Nedostupno

A-T-LOCK igla klin za zaključavanje volana
A-T-LOCK igla klin za zaključavanje volana
18.05.2018
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Delta electronic service - Ugradnja sistema zaštite na automobilima, stanovima i lokalima

Servis Delta electronic se već 20 godina bavi ugradnjom vrhunskih sistema zaštite kako na automobilima visoke i srednje klase tako i na objektima, stanovima i lokalima (obezbeđenje objekata). Alarm servis Delta electronic nudi u usluge kao što su popravka elektronskih sistema na vozilima novije generacije, audio i video sistemi, parking senzori, sistemi za nadzor i upravljanje... Svaki Delta electronic sigurnosni sistem je temeljno i unikatno osmišljen te je izbegnuta mogućnost sabotaže i neutralisanja zaštite na uobičajen i najčešći način.

Zaštitni sistemi Delta electronic su kombinacija više podsistema, komponenti, elektronske i alarmne zaštite sa dodatkom mehaničke zaštite A-T-LOCK igla klin za zaključavanje volana ukomponovanih na specifičan, kreativan i unikatan način. Višestruka elektronska zaštita vozila i mehanička zaštita vozila (koju čine 7-15 komponenti ), instalacija alarma, pokriva sve ranjive tačke na vozilu i tako čini neraskidivim lanac koji u startu demorališe potencijalne lopove (protivprovalni sistemi), te štiti vozilo ne samo od krađe već i od oštećenja nastalih prilikom samog pokušaja. Neke od mera su mehanička blokada volana, mehanička blokada menjača, alarmni sistemi za zaštitu vozila...

Zaštita od krađe automobila, kao i od neovlašćenog pokretanja čak i kada bi lopov posedovao originalni ključ i daljinski upravljač za vozilo i alarmni sistem je sigurna uz Delta electronic sistem zaštite. Zaštićen je od šlepovanja, guranja i od otmice na semaforu dok motor radi čak, i kada vlasnik nije uspeo da išta preuzme da bi to sprečio. Prednost Delta electronic sistema zaštite je što se pokušajem sabotaže nekog dela dodatno onemogućava pokretanje vozila i dodatno otežava pokušaj krađe skraćujući vreme pokušaja na minimum. Dodatnu zaštitu pruža i automatsko uključenje koje smanjuje i rizik od greške ljudskog faktora i zaboravnosti.

Velika prednost Delta electronic sistema se ogleda u tome što ne koristi CAN-BUS, digitalnu komunikacijsku vezu sa kompjutera automobila te je time izbegnuta mogućnost da zbog nekog kvara na alarmu dođe do poremećaja elektronike ili brisanja softvera iz centralnog računara na vozilu. Dodatno se onemogućava da lopovi preko kompjutera isključe alarm, stoga je izbegnuta mogućnost da zbog eventualnog kvara na sistemu vozilo ostane na putu. Delta electronic sistem zaštite od krađe je maksimalno pouzdan, nema reklamacija i ne utiče na fabričku garanciju vozila, a priznat je i od strane više osiguravajućih i auto kuća kao standard ozbiljne zaštite. Delta electronic sistem zaštite se radi u ograničenoj količini i maloj seriji, kako bi se obezbedila sigurna zaštita vozila, i izbegla hiperprodukcija koja neminovno vodi slabljenju sistema zaštite.

Ovaj tekst, fotografije kao i logo, su zakonom zaštićena intelektualna svojina preduzeća SZR Delta electronic.

Svako neovlašćeno korišćenje, kopiranje, objavljivanje celine ili delova ovog teksta je kažnjivo po zakonu.


Tagovi: Instalacija alarma, Protivprovalni sistemi, Sistemi za nadzor i upravljanje, Obezbeđenje objekata
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Delta electronic service
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (0)
Pitanja (2)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku

Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Pitanja (2)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
24.03.2018.

Pitanje: Klin igla
Koja je cena klin igle sa ugradnjom.
26.03.2018.

Odgovor: Preporuka za sigurnosni sistem klin igla - Delta Electronic service
Milice pitanje je dosta uopšteno da bi precizno odgovorili jer postoji dosta različitih brava koje se montiraju na upravljački sistem a na tržištu ih nazivaju IGLAMA , KLINOVIMA ili slično. To je uglavnom iz razloga jer se ta autentična i orginalna A-T LOCK klin - igla pokazala kao najsigurnija mehanička zaštia. Inače njena cena je u zavisnosti za koje se vizilo montira od 250 do 350 e u protiv vrednosti. E sad kao što se obično za sve dobre stvari prave i kopije tako i za tu bravu postoje kopije klin- igle od 70-90-140 i 200 e stim što i sama cena govori koliko je to kvalitetno. Zato je najbolje da pogledate lično sve te razlike kada dođete i onda odlučite šta zadovoljava vaše standarde.
Za sve informacije mozete nas doboti na Tel:063/20-90-20; 063/7712-612
Pozdrav!
26.08.2012.

Pitanje: ugradnja parking senzora pozadi
Posedujem opel vectu B vez zadnjih senzora za parking.Interesuje me koje senzore nudite i kolika je cena sa sve vaceg rada, da li dajete i garanciju i koliku?
11.09.2012.

Odgovor: Parking senzori
Postoje razni modeli senzora od 160 eur do 260 eur u zavisnoti od funkicja, da li su audio ili audiovizuelno obavestavanje. Garancija 2 godine.
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.