Sportski centar Banjica

Pošaljite:
Preporuke (5)
Pitanja (26)
(0)
(0)
(0)
(0)
(5)
1 5
  • Telefon 1: 011 266 7999
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
Radno vreme: Nedostupno
Lokacije: Crnotravska 4, Beograd, Voždovac, Banjica, Srbija Beograd, Voždovac, Banjica RS
Delatnosti:
  • Sportski centri
Plaćanje: Nedostupno

Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu

Sportski centar Banjica se nalazi u jednom od najlepših delova Beograda, nadomak banjičke šume, svega pet kilometara od centra grada do kojeg se dolazi uz pomoć jako dobrih autobuskih i trolejbuskih veza.

Sportski centar Banjica sadrži dva zatvorena olimpijska bazena i dva otvorena olimpijska bazena, kao i dva mala bazena predviđena za neplivače (otvoreni i zatvoreni). U sportskom centru Banjica održava se škola plivanja za decu i odrasle, srednji i napredni kurs plivanja, škola vaterpola za decu, umetničko-sinhrono plivanje, korektivno plivanje. Zimski bazen je na raspolaganju posetiocima svaki dan u godini dok letnji bazen, sa moderno uređenim platoom za sunčanje i odmor predstavlja pravi magnet za posetioce u periodu od juna do avgusta.

Od pratećih sadržaja u Centru postoje medicinski centar, sauna, teretana, individualne i grupne svlačionice sa tuševima, stolovi za stoni tenis, prodavnica sportske opreme i kafe. Centar je predviđen za održavanje sportskih takmičenja na vodi i to vaterpolo, plivanje, sinhrono plivanje.

Posebnu draž ovom objektu daju šest teniskih terena sa reflektorima i hala sa tri teniska terena, najsavremeniji balon sa rasvetom za dva terena, pa tako ljubitelji ovog sporta nisu uskraćeni igranja i u zimskim mesecima. Korisnicima teniskih terena su na raspolaganju i svlačionice sa tuševima.

Sportski centar Banjica se svakim danom usavršava, kako svojim izgledom tako i novim sadržajima. Na njemu svako može pronaći odgovarajući vid rekreacije o čemu svedoči i veliki broj stalnih gostiju.
 

Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Sportski centar Banjica
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Škola plivanja
Prateći sadržaji
Takmičenja
Vaterpolo klub Partizan
Škola vaterpola
Zimski bazen
Treninzi
Kafe
Bazen
Usluge SC Banjica
Euro League 2010/11
Rekreacija
Duga tradiicija
Preporuke i pitanja za firmu Sportski centar Banjica
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (5)
Pitanja (26)
(0)
(0)
(0)
(0)
(5)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (5)
Pitanja (26)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
20.02.2017.

Ocena potrošača: 1
Užas - zatvoreni bazeni
Juče sam bio sa sinom na zatvorenom bazenu na Banjici. Smrzli smo se živi! Svlačionice, hodnici, toaleti, podovi su toliko hladni da smo u startu bili izbezumljeni. Voda u bazenima je hladna. Razumem ja to da treba da se čeličimo alo ovo je užas. Pored te hladnoće unutrašnjost prostorija i bazena je devastirana, sve je oronulo. Toalet je užasan, smrdi, česme ne rade kako treba. Strašno da strašnije ne može biti. Pa ovo je dvadest i prvi vek, devedesete i embargo i sankcije su odvano prošle. O čemu se tu radi. Uredno smo platili ulaznice, gde ide taj novac? Zašto je sve tako zapušteno?
20.07.2015.

Ocena potrošača: 1
Bezbednost na bazenu
Moja primedba je u vezi tolerisanog ponašanja posetilaca otvorenog bazena, od strane spasilaca koji dežuraju oko bazena. Nigde još nisam videla da spasioci apsolutno ne reaguju na skakanja sa ivice, sa zaletom ili bez. preskakanjua preko glava onih koji izlaze iz bazena, skakanja sa metalnih rukohvata oko bazena u vodu(!) itd...Gde je tu briga o bezbednosti posetilaca? Čemu služe oni spasioci-redari okolo?Ili je takva radna politika na otvorenom bazenu Banjica ? U roku od dva sata koliko sam provela danas(20.7.2015.) na bazenu, dva puta sam za dlaku, izbegla udarac u glavu, tokom preletanja preko moje glave.Ne moramo čekati da neko nastrada ili da podnese tužbu, pa da uradimo ono što bi bilo apsolutno normalno i profesionalno.
29.07.2014.

Ocena potrošača: 1
amaterizam
Svaki vikend sam na bazenu, i moj utisak je da se jako nedomacinski vodi bazen. Dovoljno je da se ode pod tuseve pa da se vidi da fali gomila plocica, vecina tuseva nema rucku na slavini. Voda u bazenu je cesto hladna. po obodu bazena fale plasticne resetke (za kanale koji odvode vodu). Gomila nekih iritantnih stvari koja bi mogla uz relativno mala ulaganja da se srede... A na ulaz su postavili resetke koje vredjaju dostojanstvo posetilaca, kao da ulazite u zatvor a ne na bazen...
23.09.2013.

Ocena potrošača: 1
Telefon
Kako zamisljate da uzmete pare kad se danima na telefon niko ne javlja???? Imate neki govorni automat gde se niko zivi ne javlja!!!!
13.06.2014.

Radno vreme bazena
Da, evo i ja zovem 15 minuta i niko se ne javlja, daje info da bazen radi danas popodne ali kako sto su neazurni moze i da nesto promene a ne urade updejt na telefonksoj sekretarici. Sada ne znam da li da se spremim i idem na bazen sa rizikom da poljubim vrata, sto mi se vec desavalo!
26.03.2013.

Ocena potrošača: 1
Temperatura vode u bazenu
Velika primedba na temperaturu vode u bazenu. U toku nedelje bar cetiri dana temperatura vode je ispod zadovoljavajuce. Toplija je bila voda devedesetih, kada smo bili pod sankcijama, nego sad. Ocigledno da ljudi koji vode ovu instituciju nisu dorasli istoj.

Pozdrav !
18.12.2013.

primedba na toplotu
Pored svoje spremao sam se i sinu da kupim elektr kartu sa dopunom za plivanje. Medjutim u nedoumici sam. Odgovorite mi kada ce se popraviti grejaci na bazenu. Hvala.
P.S. Posetilac sam bazena od 1974.god.i nikada nije bilo ovako hladno.posto nekoristim karticu vec nedekju dana da li mogu da produzim vazenje jer je danas istekla.
Pitanja (26)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
30.08.2017.

Pitanje: Akvabik
postovani, molila bih vas da mi odgovorite da li se nvasem bazenu odrzavaju vezbe akvabika? hvala
14.06.2015.

Pitanje: Temperatura vode u otvorenom bazenu
Zanima me kolika je temperatura vode u otvorenom bazenu danas?
28.01.2015.

Pitanje: Studentska članarina
Da li studentska godišnja moze da se izvadi za studenta na Kragujevačkom univerzitetu? Zivim u BG, studiram u KG.
28.01.2015.

Pitanje: Za nezaposlene Omladince 26
Mislim da trebate da napravite neki popust na godisnju clanarinu za mlade do 26g koji se vode na biro i imaju potvrdu nezaposlenog lica! Jer nije fer prema nama hocemo i mi da se aktiviramo i ako nismo studenti.
21.10.2014.

Pitanje: Održavanje Bazena
Pre godinu dana ja sam se zalio kod odgovornog od bazena da stanje koje se ticu tusa i bazena generalno je veoma lose. Odgovorni mi je rekao da ce se stanje poboljsati u leto 2014.
A nisto se nije dogodilo.
Mi placemo skupu kartu.
Koji je odgovoran za odrzavanje?
Mnogi posetioci dele moje misljenje.
Srdacan pozdrav,
Johan Derks
27.08.2014.

Pitanje: hidroterapija
Postovani,

Imam cerkicu od 4 godine sa cerebralnom paralizom, kod koje hidroterapija daje odlicne rezultate. Ali, sada sam sa njom u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Sokobanjskoj gde nemamo hidroterapiju iz tehnickih razloga poznate bolnici. Ne volim da je lisavam necega sto joj puno pomaze, Zbog toga me zanima mogucnost da uzmem mesecnu kartu. Da li uzimam posebno za mene i posebno za dete i koja je cena?
19.10.2013.

Pitanje: Vaterpolo
Mogu li deca da upišu vaterpolo, ako mogu gde bi mogli pošto smo iz Dimitrovgrada i kolika je članarina.
05.10.2013.

Pitanje: Temperatura vode u bazenu
Danas je temperatura vode bila 19 C.
U ime mnogobrojnih gradjana i korisnika bazena, molim Vas, da upravljanje istim prepustite nekom drugom, ili se pozabavite problemom.
18.07.2013.

Pitanje: Cene karata
Da li može neko da mi kaže od koliko sati se plaća pola karte? Jel to uopšte ima na SC Banjica bazenima ili samo na Olimpu? :-)
Hvala unapred
13.07.2013.

Pitanje: Cena
Kolika je cena dnevne karte na otvorenom bazenu?
09.07.2013.

Pitanje: Bazen za invalide
Zanima me da li može neko je u kolicima da ide na bazen? Da li ima neko ko može da pomogne oko ulaska i izlaska? Hvala unapred.
22.05.2013.

Pitanje: Škola plivanja
Interesuje me škola plivanja za decu od 5 i 7 godina. Cena i termini!
24.04.2013.

Pitanje: Dopis
Poštovani, ćerku od 12,5 godina upisala bih u letnju školu plivanja odmah po zavrsetku školske godine. Da li možete da mi dostavite podatke o terminima i ceni? Srdacan pozdrav S.Jelesijevic
16.04.2013.

Pitanje: Škola plivanja
Poštovani, yelela bih dete da upišem u školu plivanja, 4.5 godina. Potrebne su mi pojedinosti, termini, cena, broj dece, da li učestvuju roditelji....Hvala
23.03.2013.

Pitanje: Plaćanje
Kolika je mesečna članarina za školu plivanja?
05.02.2013.

Pitanje: Da li nam mozete reci cene mesecnih i god.karata i termine.
Imam dve devojcice jednu od 13 i drugu od 9 god. Zainteresovani smo za plivanje i jedna i druga su plivaci da li mi mozete reci cene i termine na pr.mesecne i godisnje. Nismo zinteresovani za skole plivanja. Hvala.
04.12.2012.

Pitanje: Maja
Interesuje me u kojim terminima moze da se zakaze plivanje, do koliko sati radite?
22.10.2012.

Pitanje: Predlog
Da li ćete uvesti termine za akvabik za zaposlene žene kao što ima taj program u SC Vračar.
Da li će biti napravljen teren za trčanje kao u SC Olimp?
05.10.2012.

Pitanje: Grupna cena na mesecnom nivou
Molim vas za ponudu na grupnom nivou (20 ljudi), dva puta nedeljno i koji termini bi bili dostupni?

Unapred hvala,
Pozdrav,
15.08.2012.

Pitanje: Zatvoreni bazen leti?
Da li se može koristiti zatvoreni bazen u biznis terminu od 7 do 9 ujutru i tokom leta? Hvala
12.07.2012.

Pitanje: Radno vreme prodavnice Vaterpolo kluba Partizan na Banjici
Poštovani, da li mi možete reći radno vreme prodavnice Vaterpolo kluba Partizan na bazenu Banjica. Hteo bih da kupim kupaće gaće za vaterpolo.
21.07.2012.

Odgovor: Pitanje
Interesuje me ko obucava odrasle neplivače?
09.07.2012.

Pitanje: Pitanje
Da li je pri kupovini karte za otvoreni bazen u cenu uračunato i osiguranje?
10.07.2012.

Odgovor: Osiguranje
Svi korisnici SC Banjica su osigurani.

VK Partizan
30.06.2012.

Pitanje: Plivanje za odrasle
Poštovani,
zanima me škola plivanja za odrasle, koja je cena?
02.07.2012.

Odgovor: Plivanje za odrasle
Poštovani,
škola plivanja za odrasle se održava 3 puta nedeljno (utorkom, četvrtkom i subotom). Cena za mesec dana obuke je 6000dinara 250 dinara izrada kartice. Izrada kartice se plaća samo prvi put po upisu.
VK Partizan
12.09.2011.

Pitanje: Korektivno plivanje za decu
Poštovani,
Zanima me korektivno plivanje za dete od 5 godina koje ima konstatovanu desnu skoliozu - koja je cena, kada su termini i koje osoblje radi sa decom.
Hvala.
12.09.2011.

Pitanje: Početni kurs plivanja za decu
Molim odgovor na pitanje o ceni i terminima za početni kurs plivanja za decu. Deca imaju 7 i 9 god, pa je važno da se uklopima i finansijski i sa školskim obavezama, Hvala unapred!
18.01.2011.

Pitanje: Korišćenje olimpijskog bazena radi rekreacije za invalide
Ovde Dušan Nikolić, invalid preko 70% telesnog oštećenja - gluvo lice, želeo bih da se informišem da li je moguće koristiti Vaš bazen radi grupne rekreacije subotom i nedeljom. A može i pojedinačno. Ako da, koji su termini i koliko bi koštalo po osobi?! Unapred zahvalan, Dušan Nikolić.
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.