Yellow Pages

Video oglas najbolje može prikazati poslovanje Vaše firme. Na vizuelan način približite potencijalnim klijentima svoje usluge, omogućite im da se odmah mogu zamisliti u prostoru koji baš Vi projektujete i sagradite. 

Turizam
Dijetetski suplementi DietFood
Proizvodnja hladnjaka vode i ulja
AKCIJA - Aparati za tople ili hladne napitke i snek proizvode
Aparati za topla i hladna pića i snek proizvode
Poslovi za studente, radnici za firme
Održavanje higijene u poslovnim i stambenim objektima
Limarsko bravarski proizvodi
Gromobranska i elektro instalaciona oprema
Akma papuče sa magnetima
Institut Mihajlo Pupin - Magnetoplag
Elektroinstalaterski radovi
Delovi za traktore
Spa - wellness u banji Rusanda
Oglas za posao Razvojni programer-Junior/Senior, lokacija Inostranstvo

Osnovna delatnost kompanije Maći 001 je da kao generlni zastupnik italijanske firme SAECO vrši distribuciju, servisiranje i postavljanje automata na željenu lokaciju. Svi automati su pod potpunom sanitarnom i tehničkom kontrolom. Koriste kvalitetne sirovine i prečišćenu vodu, čto garantuje sigurnost proizvoda. Naši automati su tehnički usklađeni sa standardima zaštite na radu i ističu se po svojoj ekonomičnosti. Redovno održavanje i servisiranje automata, vrše naši saradnici. Jedina obaveza domaćina je obezbeđivanje prostora za postavljanje automata.    

Provedite leto 2018. u nekom od šarmantnih mesta na Sitoniji - Sarti, Toroni, Neos Marmaras, Metamorfozis, Kalamitsi, Nikiti, Vurvuru, Gerakini, Psakoudia, Salonikiou... Odlučite se za neki od aranžmana koje Vam nudi Astra travel i na vreme rezervišite svoje mesto.

Grča leto 2018. Svake nedelje izdvoje akcijski popusti. Pratite nas na www.astratravel.rs

Turizam

Kako omogućiti smeštaj i terapije u banji i do 15% nižim cenama

Svaka cast za profesionalnost stvarno za svaku preporuku

Marko Cvijanovic

profesionalno

sw

Molim sagledati opciju ,postavljanja,neophodnog post bankomata \"PTT banke\". U popodnevnim i drugim danima nije moguće podići novac, a trgovine nemaju opciju provlačenja...

Dragan Krsmanović

Sve pohvale za profesionalnost i pomoc

Marija Vasic

Bazen je super, radili su sve,Montaža i izgradnja bazena, Montirali su opremu i pustili u rad bazen, sve je bilo po planu. Preporučujem ovu firmu.

Žarko

Jedina firma koja mi je rešila problem sa daljincem, ugradili su mi novi prijemnik po korektnoj ceni i domet je savrsen. Hvala najlepse.

Nemanja

Ovim putembih pohvalila i preporučila Gorson, centar stranih jezika. Kursevi jezika za decu su odlični,malesu grupei učenje je kaona individualnim kursevima.

Olivera Margitić

Sve pohvala za dr Radunovica i kompletnu kliniku ,strucnost i ljubaznost na visokom nivou.

Selena Mijatovic

Poštovana Vera, hvala vam na vašim pozitivnim iskustvima sa vitafonom. Poslali smo vaše komentare i iskustva na naš forum, link https://www.yellowpages.rs/sr/vitafon#preporuke Ako...

Marija Bjelogrlić- stručni konsultant...

Moj favorit je semistan torta ,mada su i sve ostale torte sjajnih kvaliteta naravno i izgleda Obožavam posne kolače u kojima se oseća suva smova suva šljiva kajsija...

Ljiljana Sartori

Usluga je veoma dobra, preporucujem

slavoljub plavsic

Korektno, profesionalno, odlicna saradnja i komunikacija. Popravljen je sat koji godinama niko nije mogao. Svaka preporuka

Vladimir Djokic

MOMCI USLUZNI NASMEJANI I SVAKI SAVET KOJI DOBIJET OD NJIH JE NA MESTU.zNAJU I VOLE TO STO RADE...

SRDJAN

Veoma profesionalno, sve pohvale.

Matej Bajic