Aqua Promet

Pošaljite:
Preporuke (2)
Pitanja (4)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
5 2
  • Telefon 1: 035 243 809
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: 035 243 809
Radno vreme: Radni dan: 08.00-20.00; Sub: 08.00-15.00;
Lokacije:

Slovenski put bb, Jagodina, Srbija

Plaćanje: Nedostupno

Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Aqua Promet - Građevinska oprema i oprema za kupatila, španska keramika

AQUAPROMET d.o.o. je firma koja je osnovana 2002. godine. Svojom brigom, kvalitetnim i optimalnim servisom kupaca prerasta 2008. godine u trgovinu na veliko i malo koja je stvorena u skladu sa svakodnevnim potrebama naših potrošača i postaje lider u Pomoravlju u prodaji kada je u pitanju vodovodni i kanalizacioni materijal kao i sanitarije, bojleri, keramičke pločice domaćih i stranih proizvođača - španska keramika...  U našem programu se mogu naći: vodovodni materijal, kućna kanalizacija, ulična kanalizacija, PVC cevi za vodovod, drenažne cevi, vodovodne instalacije, instalacije za kanalizaciju, vodovodne cevi, kanalizacione cevi, galanterija za kupatilo, keramika, pločice za kupatilo, vodokotlići, WC šolje, nameštaj za kupatilo, hidromasažne kade i kabine, tuš kabine, pumpe za vodu (pumpe za bunare, pumpe za fontane), cirkulacione pumpe, centrifugalne pumpe, potopljene pumpe,...
Naš asortiman robe zasniva se na proizvodima kako domaće, tako i uvozne proizvodnje (celokupni asortiman Peštan, čija je proizvodnja prilagođena evropskim standardima).

Poštovanjem potrošača i novinama koje uvodi u svoje poslovanje, najširi asortimanom proizvoda i povoljnim cenama, AQUA PROMET postaje sinonim trgovine, koja proširuje svoje poslovanje i van okvira Pomoravlja. Zadovoljan i veran potrošač sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja, a pokazatelj toga je i broj kupaca, kako u maloprodaji tako i u veleprodaji, koji je iz godine u godinu sve veći.

Želja da se ostane lider u prodaji vodovodnog i kanalizacionog materijala ogleda se i u izgradnji novog prodajnog objekta od 700 m2 i magacinskog prostora od 800 m2, gde kupcu na licu mesta stručno osoblje prezentuje tehničke karakteristike proizvoda kao i osavremenjavanje voznog parka koji još više približava kupce brzinom dostave kupljenih proizvoda.


Tagovi: Španska keramika, Vodovodni materijal, Nameštaj za kupatilo, Sanitarije, Vodovodne instalacije, Pumpe za vodu, Pumpe za fontane, Pumpe za bunare, Potopljene pumpe, Cirkulacione pumpe, Centrifugalne pumpe, Bojleri
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Aqua Promet
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (2)
Pitanja (4)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (2)
Pitanja (4)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
26.04.2017.

5
odličan kvalitet
Pohvale za kvalitet i ljubaznost
26.04.2017.

odlican kvalitet
Hvala najlepse, Natasa!

Trudimo se da opravdamo ukazano poverenje.

Stojimo Vam na raspolaganju! Pozdrav!
05.08.2014.

5
Profesionalci
Sve na jednom mestu izbor, kvalitet i cena. Moram da pohvalim zaposlene u Aquaprometu. Sve pohvale!
Pitanja (4)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
13.09.2017.

Pitanje: Molba za donaciju
POštovani
MI stanari doma penzionera na Bežanijskoj Kosi -ulica Marije Bursać49 koji radi u sastavu ustanove UGC Beograd obraćamo vam se očekujući od vas razumevanje i pomoć.

Struktura korisnika koji se nalaze u našem domu je veoma teška Radi se o starim I bolesnim ljudima a pošto smo dom za smeštaj starih I odraslih lica to je kod nas na smeštaju sve vise mladih invalidnih ili teško obolelih osoba…..Uzevši u obzir starost kao I bolesti I stanja ovim ljudima je boravak u sobama je težak Naročito se stanje pogoršava u vrelim letnjim danima kada visoke temperature kod tih a naročito onih nepokretnih korisnika izazivaju ozbiljne zdravsrtvene tegobe
Uzimajući u obzir da ste firma svesni svoje društvene odgovornosti nadamo se da bi ste bili voljni da za potrebe naših korisnika donirate jedan klima uredjaj ili da nam pomognete na neki drugi način koji je u skladu sa delatnošću vaše firmePomoć može biti u robi materijalu ili na neki drugi način
U koliko ste spremni da učinite humano delo osoba koju možete kontaktirati je
Dragana Ivančević tehnički sekretar doma Bežanijska kosa njen broj je -063 339315 koji možete zvati u period od 7.30-15.30 radnim danom
Unapred hvala na pomoći I razumevanju
22.04.2017.

Pitanje: PVC vodovodni materijal
Pored Pestanovih cevi i fitnga, od koji jos proizvodjaca imate isto cevi i fitinge..
14.01.2017.

Pitanje: Renoviranje kompletnog kupatila
Interesuje me koliko bi kostao materijal za renoviranje kompletnog kupatila ako mi treba sledeće: 23 kvadrata zidnih pločica i 3-4 kvadrata podnih ,bojler 80l, wc šolja sa kazančetom, bide ,lavabo, kada ,i naravno sve baterije . Zanimaju me njniže cena do srdnjih.Naravno koji bi bili uslovi placanja moguci.
unaprd hvala.
20.01.2017.

Odgovor: Renoviranje
Poštovani Milutine,

Najpre, hvala na interesovanju za naše proizvode.
Što se tiče opremanja Vašeg kupatila, okvirno bi cena bila 58.000 dinara, s' tim što u cenu nismo uračunali lepak, fug masu i, eventualno, hidroizolaciju.
Sa lepkom, fug masom i hidroizolacijom, ukupan iznos bi bio uvećan u zavisnosti od proizvođača.
Naravno, uvek postoji mogućnost izmene pojedinih artikala po Vašoj želji i meri.

Plaćanje je moguće izvršiti kešom , platnim karticama, čekovima ili putem administrativne zabrane, odnosno kreditom preko Societe General banke.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, stojimo na raspolaganju.

Hvala najlepše.
19.08.2014.

Pitanje: opremanje kupatila
Zanima me kupovina:tuš kabine,wc-šolje s kazančetom, bojlera od 50l, slavina za tuš i lavabo.Takođe bih ,ako je moguće htela da znam srednju cenu toga i načine plaćanja.
Unapred se zahvaljujem na informacijama. U Vašem katalogu ne postoje cene pa je to razlog što Vam se obraćam .
19.08.2014.

Odgovor: odgovor za cene
Poštovana, hvala na interesovanju za naše proizvode. Roba za koju se interesujete bi bila u nekoj srednjoj klasi zbirno negde oko 30,000. Plaćanje je moguće izvršiti kešom , platnim karticama, čekovima ili putem administrativne zabrane, odnosno kreditom preko Societe General banke.

Srdačan pozdrav!
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.