ATP Irrigation -
Informacije, Novosti, Zanimljivosti

Ako ste planirali da podižete zasad borovnice, trebaju vam proverene bezvirusne sertifikovane sadnice. Za koji sortiment se opredeliti? Da li vaše zemljište pogoduje borovnici? Kako održavati zasad?

Čitaj dalje >>

S obzirom da se borovnice kod nas već uveliko konzumiraju, evo jednog teksta o hranljivosti ove čudesne biljke.

Čitaj dalje >>

ATP IRRIGATION za potrebe sadnje borovnice uvozi treset proizvođača "SOLVIKA" iz Vilnius-a, Litvanija u balama od 6000l koji je prema svojim karakteristikama specijalno namenjen uzgoju borovnice.

Čitaj dalje >>

Novo u ATP-u! Uređaj koji eliminiše potrebu za proširenjem rezervoara, nepovratnim ventilima, filterima i dodatnim delovima.

Čitaj dalje >>

Vekliki božićni popust u ATP-u!

Čitaj dalje >>

Zbog velikog interesovanja nastavljamo priču o aplikacijama za pametne uređaje, koje mogu biti vaši digitalni asistenti u poljoprivrednoj proizvodnji.

Čitaj dalje >>

Za poljoprivrednike koji idu u korak sa vremenom.

Čitaj dalje >>

Principi organske poljoprivrede nalažu da se kontrola i suzbijanje bolesti, štetočina i korova u bio bašti fokusira na agrotehničke, biološke, biotehnološke i hemijske mere.

Čitaj dalje >>

Svaki uloženi dinar u voćarstvo vraća se višestruko

Čitaj dalje >>

Najatraktivnije sorte jagoda se već rasprodaju početkom decembra! Poručite na vreme!

Čitaj dalje >>

Poljoprivreda budućnosti. Sve što možete zamisliti na jednom mestu!

Čitaj dalje >>

Kako bismo učili od najboljih u organizaciji kompanije „ATP Irrigation“ iz Beograda, uputili smo se u obilazak holandskih plantaža.

Čitaj dalje >>

Tokom 2013. godine, voćari u Holandiji proizveli su oko 51 milion kilograma ovog voća, a zahvaljujući kompaniji „ATP irrigation“ iz Beograda u njihov kvalitet uverili su se i voćari u Srbiji.

Čitaj dalje >>

Strana 1 od 1