AURA POKLON VAUČERI ZA 8. MART

Akcija je istekla.
Video Oglas firme Aura

Aura, kompanija koja godinama brine o potrebama i izgledu žene, proširila je svoje polje delatnosti kako bi se još više približila svojim potrošačima. Uz širok asortiman koji nudimo sada otvaramo vrata damama koje žele bolje da se upoznaju sa našim proizvodima.

U prijatnom ambijentu Aura Beauty Lounge-a pronaći ćete prostor namenjen svim damama koje žele da unaprede svoje znanje o make-up-u i tehnikama nanošenja proizvoda. Na raspolaganju vam je celokupan Aurin asortiman kao i stručna pomoć naših beauty konsultanata, koji su tu da izađu u susret svim vašim potrebama i željama. Veoma nam je važno da naglasimo da naši beauty konsultanti poseduju veliko iskustvo u industriji lepote i znanje o svakom proizvodu koji ćete koristiti.

Uz našu nesebičnu pomoć naučićete sve trikove profesionalnih šminkera koje ćete uz adekvatan odabir proizvoda koristiti da biste postigli najlepšu verziju sebe. Cilj Aura Beauty Lounge-a jeste da naši klijenti steknu znanje koje će im omogućiti da se šminkaju poput pravih profesionalaca, ali ukoliko postoji želja za profesionalnim šminkanjem postoji i ta mogućnost.

Kada poželite da iznenadite sebi dragu osobu, idealan poklon možete pronaći u vidu naših poklon vaučera, koje možete iskoristiti isključivo u našem prostoru.

Aura Beauty Lounge nudi vam priliku za učenje, ulepšavanje ili kupovinu
 omiljenih Aura proizvoda.

Dobrodošli!
Aura Beauty Lounge

Maja Radaković Stanišić
Lead Make Up Trainer

Dubljanska 31, 11000 Beograd
t. +381 11 344 9839 
m.+381 64 823 69 97

www.aura.co.rs
beauty.lounge@aura.co.rs

Radno vreme
Ponedeljak – petak: 12-20h i subota:9-13h

 

 

Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Aura:

< >

Kompanija Aura se već 21 godinu brine o  prirodnoj lepoti i nezi žene. Duga tradicija je iza nas, a pred nama nove ideje, snom praćene. 2016. godine otvorili smo Aura Beauty Lounge centar. On  je pravi beauty, umetnički kutak. Spoj minimalizma, elegancije i glamura u srcu Beograda, oslikava modernu ženu kroz svoj unutrašnji dizajn. U njemu je kreiran svet u kojem se svaka dama oseća prijatno, prihvaćeno i voljeno. Odiše toplinom i sigurnošću. Pobrinuli smo se o svakom detalju kako bi vaš boravak ovde bio nezaboravan.

Preporuke i pitanja za firmu Aura
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.