Febi bilstein je jedan od vodećih svetskih proizvođača i dobavljača rezervnih delova za putnička i komercijalna vozila na nezavisnom tržištu rezervnih delova. Karakteristično za ovu ogromnu firmu je to što je u svojoj osnovi porodična, a u svom asortimanu ima preko 30.000 rezervnih delova, i nastupa u 140 zemalja.

Motorno ulje marke Febi bilstein se kod nas istaklo kao jako dobro i sa 0% reklamacija. Odličnog je kvaliteta i ima ga u svim traženim gradacijama prateći sve svetske trendove sa aditivima i dodacima.

Kompanija proizvodi rezervne delove za putnička i komercijalna vozila, kamione, autobuse, prikolice itd. a firma Auto Line plus je zvanični distributer kompanije Febi-Bilstein za tržište Srbije.

Prodajni asortiman firme čine sledeći tipovi delova: antifriz, G-11, G-12 plus, bregasta, crevo vodene pumpe, glavčina, crevo karburatora, čep rezervoara, davač temperature, kvaka, hidropodizač, klackalica karter, pumpa ulja, nosači motora, nosač menjača, nosač amortizera, trap, kontakt brava...

Febi-Bilstein delovi za vozila koje prodaje firma Auto Line koriste se za sledeće brendove automobila: Opel, Ford, Volkswagen, Saab, Seat, Opel, Daewoo, Suzuki...

Febi-bilstein svojom cenom potpada u srednju grupu, a svojim kvalitetom se u praksi pokazao kao izuzetno visoka kategorija, pa ga vrlo rado preporučujemo za ugradnju.