Beometal sirovine

Pošaljite:
Preporuke (0)
Pitanja (9)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
  • Telefon 1: 060 344 3543
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
Radno vreme: Radni dan: 08:00-17:00; Sub: 08:00-17:00;
Ned: Ne
Lokacije:

Kneza Višeslava bb, Beograd, Čukarica, Srbija

Plaćanje: Nedostupno

Viljuškar INNOLIFT
Viljuškar INNOLIFT
31.07.2017
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Beometal sirovine - otkup sekundarnih sirovina i otpadnog metala, samoutovarni viljuškar

Otkup sekundarnih sirovina po najboljim cenama na teritoriji Srbije. Vršimo otkup otpadnog metala - otkup otpadnog aluminijuma (iskorišćenih offset ploča, alu stolarije, alu folije, raznih profila, građevinskog lima...), otkup otpadnog bakra, otkup otpadne bronze, otkup otpadnog mesinga, otkup otpadnog prohroma. Takođe, vršimo preuzimanje opasnog otpada uključujući električni i elektronski otpad, akumulatore, telefonske centrale, IT opremu, bazne stanice, servere... Otkup vršimo od pravnih i fizičkih lica, dolazimo da preuzmemo sirovine, isplata odmah... Ukoliko posedujete otpad bilo koje vrste slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo Vam u što kraćem roku izaći u susret. 
Posedujemo sopstveni skladišni prostor, vozila za prevoz i sakupljanje sekundarnih sirovina, digitalne vage za merenje istih i sav potreban alat koji je neophodan za kvalitetno obavljanje posla. Posedujemo integralnu dozvolu za sakupljanje i transport opasnog otpada, sakupljanje i transport neopasnog otpada na teritoriji Republike Srbije kao i dozvole za skladistenje i tretman neopasnog otpada izdate od strane nadležnih institucija.
Za sav preuzeti otpad izdajemo DOKUMENT O KRETANJU OTPADA, koji je dokaz da je otpad preuzet na dalji postupak ovlašćenom prerađivaču, čime svu odgovornost za dalje postupanje sa konkretnim otpadom preuzimamo na sebe.
U saradnji sa mnogobrojnim fabrikama i građanima prikupljamo sekundarne sirovine i vraćamo ih u proces proizvodnje.
Ekologija na prvom mestu!
Ukoliko posedujete bilo koju vrstu metalnog otpada, kontaktirajte nas i mi ćemo u što kraćem roku odgovoriti na sve Vaše zahteve. Pored toga naše preduzeće Vam nudi i poslovnu saradnju, stručnu pomoć i savete.+
 
 
 

Da li se i Vama dogodi da na terenu nemate nikakve šanse brzog i jednostavnog utovara i istovara tereta, istovremeno Vam je potreban svaki kilogram nosivosti Vašeg vozila?
Upoznajte samoutovarni viljuškar INNOLIFT. Bitna stavka viljuškara INNOLIFT je, da osim tereta, na vozilo ukrca i sebe i ide sa Vama na isporuku. 
Kada imate INNOLIFT nije više važno da li imate opciju zakupa viljuškara ili dodatne osobe za pomoć. Bilo da ga koristite u skladištu ili utovarate/istovarate vozilo i istovremeno se sam podiže i ukrcava u vozilo.

Kada su tovar i INNOLIFT u vozilu, tovar jednostavno vozite po vozilu ili ga ostavite na sigurnom mestu, ukoliko visina tovara omogućava možete podizati i jednu na drugu paletu. Kada završite, Innnolift ostaje pričvršćen pod teretom i zauzima samo 35 cm tovarnog prostora. INNOLIFT nije fiksiran za jedno vozilo, možete ga koristiti u svim vozilima koja posedujete ili ga koristiti u magacinu kada Vam je potrebno potpuno prazno vozilo.
 
-zauzima svega 35 cm tovarnog prostora
-težine INNOLIFT viljuškara su od 170 kg do 195 kg
-visine dizanja od 700 mm do 1250 mm
-nosivost do 600 kg
-utovar/istovar INNOLIFT viljuškara traje svega 25 sekundi
-mogućnost punjenja u toku vožnje 12v i brzog punjenja u magacinu 220v za svega 20 minuta
-INNOLIFT Vas ne ograničava na samo jedno vozilo, odabirom odgovarajućeg modela možete ga koristiti za Pick-up, kombi, kamion, prikolicu…

INNOLIFT je savršena investicija koja brzo vraća uloženo, i čini Vas efikasnijim od konkurencije!
Viljuškari paletari INNOLIFT su skandinavskog porekla – proizvedeni u Finskoj. Frendix OY INNOLIFT je jedini viljuškar paletar, koji pored tovara, na vozilo podiže i sebe. Utovarna rampa i viljuškar paletar su ujedinjeni.

ZA SVAKO DOSTAVNO VOZILO
U ponudi su četiri različite dimenzije: za pick-up vozila, za niže kombije, za više kombije, za kamione. Utovarna visina podizanja je od 700 do 1250 mm.

KVALITETNO
INNOLIFT je kompletno patentiran i proizveden u Finskoj, proizvođač Frendix OY, patent br. EP 0 553 086 B1. Svaki INNOLIFT je, nakon proizvodnje, pregledan i testiran.

MOBILNO
INNOLIFT nije fiksiran za jedno vozilo, već ga možete koristiti na svim Vašim vozilima. Ukoliko imate prikolicu, možete i tovar i viljuškar podizati na nju. Kada vam je potrebno potpuno prazno vozilo, INNOLIFT možete ostaviti u magacinu. Sa INNOLIFT-om ste potpuno fleksibilni.

BRZO
INNOLIFT viljuškar podiže i sebe i tovar na vozilo za samo 25 sekundi. Napunite bateriju za samo 20 minuta brzim punjačem, ili u vozilu auto-punjačem (12V).

RACIONALNO
Uz kupovinu jednog INNOLIFT uređaja, jedna osoba završi isporuku nezavisno od utovara ili istovara. Suprotno utovarnoj rampi, INNOLIFT možete koristiti na svim vašim vozilima i na prikolici. INNOLIFT znači jeftiniju, bržu i nezavisnu dostavu.

KORISNO
INNOLIFT se sam podiže na vozilo. U vozilu zauzima samo 35 cm prostora, jer ostaje bezbedno pričvršćen pod teretom. Izgubićete samo od 175 kg do 195 kg nosivosti vozila.
 
Posetite naš sajt www.innolift.rs

Tagovi: Dizel viljuškari, Električni, Gasni viljuškari, Elektronski otpad, Otkup sekundarnih sirovina, Sakupljanje sekundarnih sirovina, Sakupljanje i transport opasnog otpada
Prilozi
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Beometal sirovine
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (9)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (0)
Pitanja (9)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku

Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Pitanja (9)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
12.07.2016.

Pitanje: staro željezo i portalne dizalice
AD Port of Bar, Bar,Crna Gora vrši prodaju starog željeza u koje je uvrstilo i 3 portalne dizalice(PD3tGanz) od po 77t i 1 portalnu dizalicu (PDtGanz) od 125t, koje se nalaze u luci Bar.
Ako ste zainteresovani, na koji način da Vam dostavimo zahtjev za ponudu?
Srdačan pozdrav,
Želimir Leposavić,stručnjak razvoja poslovanja
27.06.2016.

Pitanje: pitanje: otpadni fiksir i razvijač iz rendgen dijagnostike
da li prikupljate otpadni fiksir i razvijač nastali u radu rendgen dijagnostike Doma zdravlja, koji su uslovi Vaše ponude?
19.06.2016.

Pitanje: šine
Treba mi jedno parče železničke šine, 50-60 cm. Može i od pruge uskog koloseka takođe
Pozdrav
03.08.2014.

Pitanje: Razni otpad
Pozdrav
Da li otkupljujete polovan auto ( u pitanju je lada 2105) i ako otkupljujete kolika je cena po kg. ? Ujedno imam nesto starih cevi, nekoliko akumulatora, lim od oluka. A naslo bi se jos nekog otpadnog gvozdja za prodaju. Interesujem me cena. Ja sam iz Panceva.
Hvala unapred.
06.07.2014.

Pitanje: Otkup stakla
Postovani,
interesuje me da li vrsite otkup stakla? Naime,promenili smo stolariju, tako da su u pitanju prozori i vrata.
23.03.2014.

Pitanje: Cene i otkup
Prodali bismo bojler dva televizora i stari monitor, kako placate i otkupljujete li ovu vrstu otpada. takodje vrsite li prevoz i da li se to naplacuje?
21.03.2014.

Pitanje: Ponuda portalnih dizalica u staro gvožđe
Prodajem kao gvožđe 2 portalne dizalice teške oko 130t svaka.Dizalice su potpuno ispravne nalaze de na Pristanišu u Šapcu.Bila bi vaša demontaža.S poštovanjem Stevica
23.03.2014.

Odgovor: Kontakt
Postovani,
javite se na 0616658141 kako bi dogovorili termin, da neko dodje da pogleda. Srdacan pozdrav
06.12.2012.

Pitanje: Otkup
Da li otkupljujete radijatore (po rebru ili kg) i da li otkupljujete bojlere?
06.04.2012.

Pitanje: Poziv za poslovnu saradnju
Pozdrav iz okoline Aleksinaca. Da li ste razmišljali o proširenju i otvaranju predstavništa u Žitkovcu nadomak Aleksinca. Auto put i pruga su u blizini. Videvsi vasu firmu pala mi je ideja jer posedujem plac na regionalnom putu Aleksinac Žitkovac. A vasa firma izgleda jako i savremeno i u usponu je ako se ne varam.
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.