Transformacija osmeha - Video Oglas

Akcija je istekla.
Video Oglas firme C Dental Center

C Dental Centar je prvi dentalni centar u Srbiji koji u svom sastavu ima sve na jednom mestu: 3 savremene stomatološke ordinacije, najsavremeniji 3D Ortopan Soredex Cranex 3D i zubno protetsku laboratoriju koja jedina ima sertifikat kvaliteta VITA Masterlab u Jugoistočnoj Evropi!

Preporuke (0)
Pitanja (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme C Dental Center:

< >

Rezultat uspeha naše stomatološke ordinacije je dugogodišnji kvalitetan rad kao i korišćenje najkvalitetnijih materijalau izvođenju tretmana. C Dental Center je prvi dentalni centar u Srbiji koji ima digitalnu zubotehničku laboratoriju sa najmodernijom stomatološkom opremom, pre svega sve na jednom mestu: 3 savremene stomatološke ordinacije, najsavremeniji 3D Soredex Cranex 3D i zubno protetsku laboratoriju koja jedina ima sertifikat kvaliteta VITA Masterlab u jugoistočnoj Evropi. Pored savremene  opreme ponosimo se našim stručnim timom i ljubaznim osobljem koje je u svakom trenutku tu za vas. Posetite nas i kompletno sanirajte Vaše stanje u ustima, bez osećaja bola i neprijatnosti.  

C Orthopan Dental centar pruža kompletne stomatološke usluge. Jedan od retkih stomatoloških centara u regionu koji u svojoj ponudi ima sve na jednom mestu: - tri kompletne sređene i savremene stomatološke ordinacije, - najsavremeniji 3D Ortopan Soredex Cranex 3D, - zubno protetsku laboratoriju koja jedina ima sertifikat kvaliteta VITA Masterlab u ovom delu Evrope.

Preporuke i pitanja za firmu C Dental Center
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.