Sigurnosni sistemi i zaštita od krađe

Video Oglas firme Delta electronic service

Delta electronic sistem zaštite predstavlja najsigurniji vid zaštite vašeg automobila. Vaš automobil biće apsolutno zaštićen od krađe, šlepovanja, guranja, otmice na semaforu i bilo kog neovlašćenog pokretanja vozila, čak i u situacijama kada motor radi, ali i u situaciji kada lopov poseduje originalni ključ i daljinski upravljač od vozila i alarmnog sistema. Ukoliko ste zaboravili da uključite zaštitu vozila, sistem će se sam aktivirati.
Delta electronic sistem zaštite je potpuno pouzdan, jer je svaki sistem temeljno i unikatno osmišljen, radi se u ograničenoj količini i maloj seriji kako bi se izbegla hiperprodukcija koja neminovno vodi slabljenju sistema zaštite. Delta electronic sistem zaštite nema reklamacija i ne utiče na fabričku garanciju vozila, a priznat je i od strane više osiguravajućih i auto kuća kao standard ozbiljne zaštite.

Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje

Ostali Video Oglasi firme Delta electronic service:

< >

Zbog čestog kopiranja A-T-LOCK brave i usled nestručne montaže dešavaju se oštećenja na automobilima, te se stvara nepoverenje kod ljudi koji nisu informisani da svaka IGLA ili KLIN nije A-T-LOCK IGLA KLIN za zaključavanje volana. Posebno je bitno ispoštovati proceduru ugradnje, jer zbog delikatnosti upravljačkog sistema bilo kakva improvizacija od strane nestručnog lica može proizvesti ozbiljne posledice po vozača i vozilo.

Preporuke i pitanja za firmu Delta electronic service
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.