Sigurnosni sistemi i zaštita od krađe

Video Oglas firme Delta electronic service

Delta electronic sistem zaštite predstavlja najsigurniji vid zaštite vašeg automobila. Vaš automobil biće apsolutno zaštićen od krađe, šlepovanja, guranja, otmice na semaforu i bilo kog neovlašćenog pokretanja vozila, čak i u situacijama kada motor radi, ali i u situaciji kada lopov poseduje originalni ključ i daljinski upravljač od vozila i alarmnog sistema. Ukoliko ste zaboravili da uključite zaštitu vozila, sistem će se sam aktivirati.
Delta electronic sistem zaštite je potpuno pouzdan, jer je svaki sistem temeljno i unikatno osmišljen, radi se u ograničenoj količini i maloj seriji kako bi se izbegla hiperprodukcija koja neminovno vodi slabljenju sistema zaštite. Delta electronic sistem zaštite nema reklamacija i ne utiče na fabričku garanciju vozila, a priznat je i od strane više osiguravajućih i auto kuća kao standard ozbiljne zaštite.

Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Delta electronic service:

< >

Kompletna zaštita vozila i objekata od krađe. Najsigurniji i najbži sistem zaštite za vaše vozilo.Z aštitni sistemi Delta electronic su kombinacija više podsistema, komponenti, elektronske i alarmne zaštite sa dodatkom mehaničke zaštite A-T-LOCK igla klin za zaključavanje volana ukomponovanih na specifičan, kreativan i unikatan način.

A-T-LOCK igla klin za zaključavanje volana i sigurnost vašeg vozila. Potpuna zaštita vozila koja vam pruža sigurnost u svakom trenutku, lako se montira i još lakše koristi. Uverite se unaš kvalitet Delta electronic service.

Preporuke i pitanja za firmu Delta electronic service
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.