Eurotranslate

Pošaljite:
Preporuke (93)
Pitanja (0)
(93)
(0)
(0)
(0)
(0)
5 93
  • Telefon 1: 011 314 9617
  • Telefon 2: 011 314 9619
  • Faks: 011 314 9618
Radno vreme: Radni dan: 08:00-17:00;
Lokacije:

Vrtlarska 35b, Beograd, Zemun, Srbija

Plaćanje: Nedostupno

Usluge prevoda Beograd
Usluge prevoda Beograd
01.02.2018
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Eurotranslate - Prevodilačke usluge Beograd,

Eurotranslate je prevodilačka agencija u Beogradu. Osnovana je 2006. i već deset punih godina uspešno posluje na stranom i domaćem tržištu sa ciljem pružanja usluga prevođenja stručnih i pravnih tekstova. Spoj naše mreže prevodilaca i želje da obezbedimo kompletnu uslugu svim našim klijentima doveo je do saradnje na svetskom nivou koja podrazumeva pružanje usluga prevođenja sa svih svetskih jezika i obratno, što obuhvata prevod sa srpskog na engleski, prevod sa engleskog na srpski, prevod sa nemačkog na srpski, prevod sa srpskog na nemački, kao i niz drugih jezičkih kombinacija.  

Zahvaljujući našoj široko rasprostranjenoj mreži prevodilaca u svetu i sudskih tumača u zemlji možemo da obezbedimo prevode za više od 100 jezika. Specijalizovani smo za jezike Balkana i istočne Evrope, u kombinaciji sa svim svetskim jezicima.

Naši prevodioci i sudski tumači su pažljivo izabrani, ne prema ceni već prema kvalitetu i stručnosti u oblastima za koje su specijalizovani. Za medicinski prevod kao i za kliničke studije angažuju se npr. naši lekari, a tehnički prevodi i pravni prevodi takođe se poveravaju stručnim lica. 

Rokovi isporuke su, uz kvalitet, najvažniji za izgradnju kvalitetnog poslovnog odnosa i međusobnog poverenja. Zato je poštovanje rokova isporuke nešto o čemu izuzetno vodimo računa.
Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i prevodilačkim alatima u mogućnosti smo da ponudimo više od običnog prevoda. Nudimo kompletno rešenje. Po potrebi, čak i isporučujemo prevode na vašu adresu.

Karakteristike prevodilačke agencije Eurotranslate:

Prilagodljivost 
Uvek imamo prave prevodioce i pravo rešenje. Za nas je svaki klijent važan.
Kvalitet 
Eurotranslate je u potpunosti prošao sertifikaciju prema zahtevima standarda ISO 9001:2008 za usluge prevođenja i uspostavili smo sledeće procese kontrole kvaliteta: kontrolisani tok rada, kontrolisana dokumentacija, parametri za procenu stepena ostvarenog kvaliteta, izbor stručnjaka za dati jezik, dobra poslovna praksa.
Pouzdanost 
Smatramo da svako treba da radi ono za šta je stručan. Tako naši klijenti u potpunosti mogu da se posvete osnovnim delatnostima svoga poslovanja, a naša je briga da njihove reči, ideje, dokumentacija i sve što je im je neophodno za uspešno poslovanje budu prevedeni na odgovarajuće jezike uz najveći stepen kvaliteta.
Dostupnost
Staramo se da za sve naše klijente prevodioci budu uvek i svuda dostupni, u Zemunu, u Beogradu i ostatku zemlje, i to za sve jezike, što, između ostalog, obuhvata prevod i overu dokumenata.

www.medicinskiprevodi.rs

Medicinski prevod zahteva punu pažnju i odabran stručni tim lekara koji će verodostojno i precizno uraditi sam prevod. Svojevrsna terminologija koja odlikuje prevode iz oblasti medicine čini ovo vrstu prevoda zahtevnijom i nameće dodatni element odgovornosti. Mi vam pružamo samo najbolje, kvalifikovane zdravstvene radnike, od lekara opšte prakse do anesteziologa, čije je znanje apsolutno u toku sa svim novim dostignućima u medicini.

Budući da u današnjem svetu klinička ispitivanja prelaze granice nacionalnih okvira, potreba za prevodom medicinske dokumentacije u stalnom je porastu. Ispravan medicinski prevod od presudnog je značaja za uštedu vremena, smanjenje troškova i očuvanje ugleda koji je od suštinskog značaja u oblasti kliničkih ispitivanja, te je preciznost medicinskog prevoda apsolutni prioritet. Prevod u oblasti medicine mora biti tačan, prilagođen ciljnoj grupi od pacijenata do lekara, potpuno razumljiv, kao i kulturološki i jezički primeren za datu sredinu.

Vaš uspeh i vaša ušteda za nas predstavljaju prioritet. Naši prevodioci koriste prevodilačke alate koji su savršeno sredstvo uštede, a nakon svakog prevoda dostavljamo vam prevodilačku memoriju zahvaljujući kojoj se budući tekst ili dokumenta koji se u celosti ili delimično ponavljaju ne naplaćuju po punoj ceni, što dovodi do neverovatne uštede do čak 70%. Pored uštede, korišćenje prevodilačkih alata omogućuje brži proces prevođenja uz veći stepen kvaliteta i doslednosti u samom prevodu.


Tagovi: sudski tumači za ukrajinski jezik, sudski tumači za turski jezik, sudski tumači za švedski jezik, sudski tumači za španski jezik, sudski tumači za slovenački jezik, sudski tumači za slovački jezik, sudski tumači za ruski jezik, sudski tumači za rumunski jezik, sudski tumači za portugalski jezik, sudski tumači za poljski jezik, sudski tumači za nemački jezik, sudski tumači za makedonski jezik, sudski tumači za mađarski jezik, sudski tumači za kineski jezik, sudski tumači za italijanski jezik, sudski tumači za hrvatski jezik, sudski tumači za holandski jezik, sudski tumači za grčki jezik, sudski tumači za francuski jezik, sudski tumači za engleski jezik, sudski tumači za češki jezik, sudski tumači za bugarski jezik, sudski tumači za arapski jezik, prevodioci za ukrajinski jezik, prevodioci za turski jezik, prevodioci za švedski jezik, prevodioci za španski jezik, prevodioci za slovenački jezik, prevodioci za slovački jezik, Prevodioci za ruski jezik, prevodioci za rumunski jezik, prevodioci za portugalski jezik, prevodioci za poljski jezik, prevodioci za nemački jezik, prevodioci za makedonski jezik, prevodioci za mađarski jezik, prevodioci za japanski jezik, prevodioci za italijanski jezik, prevodioci za Holandski jezik, prevodioci za grčki jezik, prevodioci za francuski jezik, prevodioci za engleski jezik, prevodioci za češki jezik, prevodioci za bugarski jezik, prevodioci za arapski jezik
Aktuelni članci

Najdžel T. Paker, stručnjak za internet promocije po prvi put u Srbiji

Najdžel T. Paker, stručnjak za internet promocije po prvi put u Srbiji. Za sve koji žele da promovišu svoj posao na internetu i za sve koji se bave veb stranicama

Čitaj dalje >>

Prva međunarodna konferencija prevodilačke industrije u Srbiji

Udruženje prevodilačkih preduzeća Srbije (UPPS) organizuje prvu regionalnu konferenciju evropske prevodilačke industrije u Srbiji, koja se održava 9. i 10. novembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Čitaj dalje >>
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Eurotranslate
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (93)
Pitanja (0)
(93)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (93)
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
22.05.2018.

5
Ocena potrošača: 5
super
sve ok, dobro, brzo i povoljno
28.11.2017.

5
Ocena potrošača: 5
Profesionalci
sarađujemo već neko vreme i sve što imam da kažem jeste da je ovo tim koji je sastavljen od visokoobrazovanih ljudi, kojima je profesionalizam i ljubaznost drugo ime. Svaka pohvala i preporuka za njih apsolutno.
21.09.2017.

5
Ocena potrošača: 5
odlicno
odlicno i brzo prevodjenje sa nemackog na srpski, svaka cast bilo je odlicno i brzo. sve tacno i profesionalno.
16.08.2017.

5
Ocena potrošača: 5
velika preporuka
velika preporuka za njih, prevode odlično i brzo.
28.07.2017.

5
Ocena potrošača: 5
odlicno
sve proslo odlično, preveli su mi 15 stranica na engleski u rekordnom roku.
preporuka za njih
18.07.2017.

5
Ocena potrošača: 5
recommendation
I highly recommend Eurotranslate team for best serbian translation. Very professionally
11.07.2017.

5
Ocena potrošača: 5
odlično
jako dobra usluga, zadovoljna sam, sve najbolje
27.06.2017.

5
Ocena potrošača: 5
Odlični
Odlični. svaka pohvala
24.05.2017.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
preporucujem
18.05.2017.

5
Ocena potrošača: 5
najbolji prevodilac za hrvatski
Moja baba me je naterala da napišem ovo, jer je oduševljena koliko su bili fini i brzi da su joj sve sredili prevod za hrvatski što joj je trebalo za penziju.
Svaka pohvala i preporuka za vas od moje bake i mene :)
10.04.2017.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Najbolja agencija u Beogradu a i u Srbiji verovatno, uvek sve brzo i bez problema. Svaka preporuka
24.02.2017.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Sve ok ispalo.
13.02.2017.

5
Ocena potrošača: 5
preporučujem
Vrlo ljubazno osoblje, i kvalitetno i brzo prevedeno, sve u svemu odlično iskustvo s njima, povoljne cene.
Preporučujem svima.
03.02.2017.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Vrlo sam zadovoljna saradnjom sa ovom prevodilačkom agencijom, prevod je odrađen vrlo brzo i kvalitetno, nikakvih problema nije bilo zaista, svaka časat.
16.01.2017.

5
Ocena potrošača: 5
super
Prevod je odlično prošao bez ikakvih problema i zamerki, preporuka
30.12.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporucujem
Zaista odlicni, vrlo fini i predusetljivi, zaista sam zadovoljna saradnjom, sve se prevede vrlo brzo i kvalitetno. Zadovoljna, preporucujem :)
23.12.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Već više puta sam radio kod njih prevod i svaki put je sve bilo odlično, imaju zaista dobrog prevodioca za bosanski, svaka čast, imate moju preporuku!
19.12.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Preporuka od mene Gavrilović Vlastimira!
15.12.2016.

5
Ocena potrošača: 5
extra
Sve extra odrađeno, 16 strana prevedeno za jedan dan, sve pohvale, jako profesionalno i povoljno.
07.12.2016.

5
Ocena potrošača: 5
odlično
Odličan prevod sa ruskog na srpski. Preporuka.
02.12.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Moja preporuka, vrlo ljubazni i profesionalni, sve odrađeno kako treba i kako je rečeno i vremenski i novčano, preporuka svakako.
01.12.2016.

5
Ocena potrošača: 5
super usluga
Konačno neko pouzdan i ko vredi, kvalitetno, brzo i povoljno. Mnogo prevodilaca, i još više agencija, a gde god sam prevodio na kraju se cena uveća, ili im treba 10 dana za jedan dokument da prevedu itd. Uverite se sami, ljuzbazni i profesionalni ljudi u svom poslu, konačno.
30.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
najdobri
Mnogu ubavo iskustvo. Se nadevam deka i ponatamu ke imame odlicna saradnja. Vi posakuvam se najdobro vo slednata godina.
22.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Preporuka za Eurotranslate.
21.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
odličan prevod, sve je prošlo bez greške, pohvale za brzinu i ljubaznost osoblja, kvalitet odličan, svaka preporuka.
17.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
pohvala
Nisam znala za ovu agenciju dok slučajno nisam na netu našla ovaj sajt i videla da ih ljudi hvale, mislila sam da je neka nameštaljka, ali nije, sve sam lepo sredila i zavšila što se tiče prevoda i to za jedan radni dan sve, vrlo zadovoljna, i pohvala velika za vaš tim.
17.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporučujem!
Iz opštine su me poslali da prevedem dokumenta sa bosanskog (da dobro ste pročitali) na srpski, ljudi iz Eurotranslate-a su to preveli istog dana, sa sve overom sudskog tumača koji nam je tražen u opštini. Tako da ako vam nešto treba od prevoda kod njih, baš ljubazne devojke rade čisto da znate :)


Preporučujem!
14.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
препорука
Препорука! Стварно добар превод и услуга за те паре, немам замерке, све је било одлично.
10.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
sve preporuke.
Prijevod je bio odlican kao i prosli put, sa Hrvatskog na srpski. Preporuka od mene.
09.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
sve preporuke.
Vrlo kvalitetna usluga. Sve odrađeno brzo i povoljno, prevod prošao bez problema, hvala vam puno :)
08.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Uvek lepo saradjujem sa njima, daju kratak rok do kada mogu da završe prevod, uvek ga i završe do tog roka, nikad nije kasnio prevod, i uvek je sve bilo kvalitetno i dobro odrađeno, tako da hvala vam na tome, i dalje ćemo sarađivati.
04.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
sve preporuke.
preporuka za njih od mene :)
03.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
I od mene preporuka za njih.
03.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
Preporuka
Prevod rusko srpski prosao bez ikakviih problema, vrlo profesionalno, i brzo, za jedan dan je bio gotov. Preporuka.
01.11.2016.

5
Ocena potrošača: 5
Najbolji
Perfektno odrađen zahtevan prevod sa italijanskog na sprski. Prezadovoljan. Moja preporuka
31.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
sve preporuke
Mladi, energični, puni ljubavi prema poslu koji rade, uvek odlična saradnja s njima, nemam zamerki, uvek sve ispadne savršeno, i opet ćemo naravno kod njih. Sve preporuke svima od nas.

Tamara Bašić,
M.Invest
28.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporučujem
Radio sam nekoliko puta prevode na slovenački, sve ispalo ok, nikad nisam imao nikakav problem sa slovencima oko prevoda. Preporučujem.
26.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
recommendation
I highly recommend :)
25.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
sve preporuke
Vrlo sam zadovoljan saradnjom sa Eurotranslate-om, advokat sam, i cesto mi prevode razne ugovore, i ostala pravna dokumenta. Preporuka.


Advokat
Miroslav Nikolic
24.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Uvek nam izlaze u susret za sve naše zahteve, vrlo profesionalno, brzo i kvalitetno. Preporucujemo ih svakom. Sve preporuke od nas

Marija,
Masterpro
20.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Odlicna saradnja, sve urađeno vrlo dobro, brzo i kvalitetno, nemam zamerki, sve pohvale i svakako preporuka za njih.
19.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Vrlo zahtevan prevod, u književnom i gramatičkom smislu prošao bez problema, zahvaljujući sjajnoj lekturi koju je prošao takođe, što sa nekim agencijama nije cilj. Ljudi pazite kome dajete da radi za Vaše pare i za Vama važne stvari. Eurotranslate je jedina moguća opcija na ovim prostorima za to. Svaka preporuka od mene za njih.
18.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Na preporuku prijatelja došao sam kod njih, preveo sve u rekordnom roku, i sva dokumentacija za strane papire je prošla odlično. Hvala :)
17.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
najbolja usluga
Za svoj novac svako moze da bira gde ce i sta ce da radi, do sada sam radila sa nekoliko agencija nijedna nije bila dobra kao sto je to Eurotranslate, vec par puta sam radila kod njih, i uvek su prevodi prosli bez greske i vracanja u svim institucijama, sto ranije nije bio slucaj sa drugim agencijama. Svaka pohvala i preporuka za njih.
11.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
translate review
Great service, quick to respond. This is the second time we have used their services and will do again for sure. I highly recommend the Eurotranslate team.
10.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Svaka preporuka za Eurotranslate, najbolji su.
06.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Odlična saradnja već neko vreme, ono što je dobro ne menjamo, zahvaljujem :)
Moja iskrena preporuka uvek svima za vas.
05.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
vrlo profesionalno
Nemamo zamerki, sve je bilo onako kako smo se dogovorili, rok je ispoštovan maksimanlno, čak i pre vremena su uglavnom bili prevodi, odlični bez zamerke, tim stručan i ljubazan jako. Topla preporuka svima za Eurotranslate.
04.10.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Moja firma u najvećoj meri posluje sa partnerima iz Francuske, te su nam usluge prevođenja, kako pisanog ili simultanog često potrebne... Sve pohvale celom timu, uvek su tu da izađu u susret svim našim zahtevima u najkraćem roku!
29.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
recommendations
The best DTP service in this region. I highly recommend this agency.
29.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Vec duže vreme radim lekturu svojih prevoda kod njih, jako sam zadovoljan, brzi i kvaliteni.
27.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Sve odrađeno rekordno brzo i kvalitetno, druge agencije mi tako nisu izašle u susret. Sve preporuke.
23.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
sve preporuke.
Prevodili smo dosta puta i kod vas i kod drugih agencija, ali se ispostavilo da je kod vas svaki rok ispoštovan, svaki prevod odličan i naravno osoblje koje je spremno na sve naše dodatne zahteve. Od sada samo kod vas!
21.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
our recommendations
The translations are done how we need them: quickly and always with high quality. Eurotranslate has been our reliable partner for years now.
21.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Preporuka. Sve su mi odradili brzo i povoljno.
21.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
odlična saradnja
Sto se tiče saradnje sa Vama i Vašom agencijom, imam samo reči hvale i podrške i preporuke. Vaša odgovornost i posvećenost ugovorenom poslu koji Vam je poveren, retkost je u našoj sredini. Hvala Vam puno i nastavljamo saradnju i ubuduće.
20.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
hvala
Hvala timu Eurotranslate-a, prevod dokumenata je prošao odlično, i dobio sam radnu vizu, zbog koje sam i prevodio sve. Svaka preporuka za Vas, i hvala Vam :)


Pozdrav,
Nikola Stojadinović
20.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
dobar utisak
iako vidim da imate dosta pohvala, pridružiću se zadovoljnim klijentima, i samo reći da potvrđujem sve izrečeno o ovoj agenciji. Najbolji, najkvalitetniji, na idealnom mestu za sve sa ove strane reke, brzo, i povoljno za razliku od nekih koji imaju znatno više cene a nisu toliko dobri.
19.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
odlični
Ovo pišem iskreno, i nadam se da će nekom značiti. Ukoliko vaša firma ima često potrebu za prevođenjem, kao naša, Eurotranslate je pravi partner kome treba da se obratite, koristimo ih redovno kako za pisane prevode, tako i za simultano prevođenje prilikom dolaska važnih poslovnih partnera iz različitih krajeva sveta, svakako vrlo profesionalna usluga, i vrlo stručno i ljubazno osoblje, spremno na svaku vrstu saradnje i dogovora. Bez laži i prevara najbolji su!
16.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
recommendation
Since two years ago we have been working with Eurotranslate. They have excellent services and quickly respond to our requests. Their team is an expert one and they are always ready to answer to all our needs. We are really satisfied with all this agency offers.
14.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
naša preporuka
Sarađujemo već duže vreme sa Eurotranslate-om i imamo samo reči hvale za njih.
Uvek poštuju rokove i naše specifične zahteve koje zbog prirode posla imamo. Svaki vid dogovora je uvek moguć s njima, jer imaju sluha za klijentove potrebe. Vrlo stručno i ljubazno osoblje. Svakom ih rado preporučujemo.
12.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
Priporočilo
Že dlje časa sodelujemo s prevajalsko agencijo Eurotranslate. Tim je zelo profesionalen in posvečen svojemu delu. Vsa priporočila!
06.09.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Par puta sam radio kod njih prevode, sve ok, profesionalno, brzo, bez zamerki, moja preporuka :)
29.08.2016.

5
Ocena potrošača: 5
najveća preporuka
Odlicna agencija, sve pohvale stvarno za njih.
24.08.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
brzo, kvalitetno, povoljno, mislim da je dovoljno reći samo to :)
Profesionalno sve kako treba da bude, nemam zamerki, sve preporuke.
23.08.2016.

5
Ocena potrošača: 5
svaka preporuka za Eurotranslate
Moja ćerka živi u Italiji i verujte mi ljudi do sada sam jedno deset dokumenata sigurno prevodila kod Eurotranslata, svakak preporuka, brza usluga i kvalitetna, i ubuduće ću nositi samo kod njih, em su mi blizu, em odrade brzo sve što se traži, sa overom sudskog tumača
23.08.2016.

5
Ocena potrošača: 5
Najbolji
Najbolja agencija, radim kao vozač u međunardonom transportu i često zbog poslovnih kontakta sa inostranstvom imam potrebu da prevodim dokumentaciju raznu, Eurotranslate tim mi to uvek uradi u kratkom roku, i kvalitetno, da mi nikad nije bilo nešto vraćeno iz inostranstva ili da sam imao bilo kakav drugi problem zbog prevoda što se sa nekim agencijama ranije dešavalo.
19.08.2016.

5
Ocena potrošača: 5
Eurotranslate priporočilo
Podjetje Alvidis je podjetje specializirano na področju profesionalne gasilsko reševalne opreme in storitev požarne varnosti. Na področju držav bivše Jugoslavije kot distributer zastopamo francoske, angleške in ameriške proizvajalce kvalitetne profesionalne opreme ter opreme za tehnična reševanja Tehnično strokovna navodila, ki so ključnega pomena za zanesljivo in zadovoljivo uporabo izdelkov in storitev, ki jih ponujamo.
Veseli nas, da smo prišli v stik s prevajalsko agencijo Eurotranslate. Ekipa Eurotranslata je profesionalna, zanesljiva ter izredno odzivna. Izdelki, ki nam jih pripravijo so izredno kvalitetni tako po tehnični vsebini kot po slovnici.
Sodelovanje s prevajalsko agencijo Eurotranslate priporočamo vsakemu podjetju, ki se zaveda da so kvalitetno izdelani in lektorirani prevodi ključni za zadovoljstvo strank in dobro poslovanje podjetja.
16.08.2016.

5
Ocena potrošača: 5
moja preporuka
vec duze vreme imamo divnu saradnju sve divno preporuka
14.08.2016.

5
Ocena potrošača: 5
Nasa preporuka
Odlicni uvek dostupni izlaze u susret profesionalan tim i sto je najbitnije imaju jako dobar strucnjake sto se tice prevoda, pogotovu za zahtevne tekstove kao sto je bio nas, u pitanju je IT industrija. Preporuka
11.08.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
preporuka od nase firme odlicni ste super kvalitetan i brz prevod pozdrav
09.08.2016.

5
Ocena potrošača: 5
odlicni preporuka
Odlicna agencija, slucajno sam videla njihovu reklamu kod vas, imala sam kratak rok za prevod ali su mi sve zavrsili na vreme. Retko vise ima tako dobrih prevodilackih agencija kao sto je Eurotranslate.
27.07.2016.

5
Ocena potrošača: 5
najprofesionalnija agencija
Nekoliko puta sam kod njih radio overene prevode, s obzirom na to da zivim i radim u inostranstvu, jako profesionalni tim ljudi, ljubazni, i spremni da izadju klijentu u susret za svaki zahtev, cak i u kratkim rokovima i sl. sve pohvale i preporuke, ljudi necete pogresiti, pritom su cene sasvim pristojne
25.07.2016.

5
Ocena potrošača: 5
preporuka
Super kvalitetna saradnja sa prevodilackom agencijom Eurotranslate, ja mogu samo i uvek da prenesem tople preporuke.
Pozdrav i svako dobro,
dr.Milutin Mica Stojanovic, Euromedial doo
22.07.2016.

5
Ocena potrošača: 5
Preporuka za Eurotranslate
Odlicna saradnja sa Eurotranslate,profesionalni i jako dobri u svom poslu, tople preporuke.
21.07.2016.

5
Ocena potrošača: 5
Prevodilačka agencija
Zahvaljujem se na uspešnoj saradnji, preporuka vodećoj prevodilačkoj agenciji u Srbiji.
05.07.2016.

5
Ocena potrošača: 5
PREVODILACKA AGENCIJA BEOGRAD
NAJBOLJA PREVODILACKA AGENCIJA BEOGRAD ODLICNA EKIPA MLADIH LJUDI KOJI VREDNO RADE SVOJ POSAO PREVOD SA/NA SVE SVETSKE JEZIKE PREVOD SA OVEROM PREVOD BEZ OVERE LEKTURA KOREKTURA SIMULTAANO PREVODJENJE
03.09.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Preporuka
Već duži niz godina sarađujem sa firmom “Eurotranslate”. Istakla bih izuzetno profesionalan, ljubazan i korektan odnos, apsolutno poštovanje rokova i posvećenost klijentu. Želim sve najbolje u budućem radu!
15.08.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Pohvala za saradnju
Najiskrenije pohvale i preporuke za profesionalnu saradnju, kvalitetnu i brzu uslugu.
13.08.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Eurotranslate
Već nekoliko godina redovno koristim usluge Eurotranslate i mogu reći da sam veoma zadovoljan kvalitetom, brzinom i spremnošću za saradnju
12.08.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Prevod
Veoma profesionalan odnos sa klijentima. Prevod je bio gotov u dogovorenom roku i korespondencija je bila besprekorna. Sve pohvale! Nastavite istim tempom!
08.08.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Za svaku preporuku
Sa kompanijom Eurotranslate sarađujem već neko vreme. Vrlo su profesionalni i ljubazni. Na svaki naš zahtev odgovore u najkraćem mogućem roku i sa njima je svaki dogovor moguć :). Ceo tim je za svaku preporuku.
07.08.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Na nivou zadatka
Izuzetno kvalitetni prevodi, profesionalan odnos prema klijentu, poštovanje rokova.

Prevodilačka agencija sa kojom od skoro saradjujemo, ali ćemo sigurno nastaviti da saradjujemo.
03.08.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Preporuka za Eurotranslate
Toplo preporučujem saradnju sa Eurotranslate. Pored pozitivnih iskustava svojih kolega iz kancelarije i sam sam se uverio u to koliko su predusretljivi, efikasni i spremni da učine sve moguće kako bi korisniku usluga omogućili da dobije ono što mu je potrebno, sve uz korektne uslove, ljubaznost zaposlenih i preko potrebnu brzinu u radu. Miloš Petaković, diplomirani pravnik / saradnik, Vuković i Partneri, advokatsko ortačko društvo
31.07.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Pohvala
Samo reči hvale za saradnju sa firmom Eurotranslate. Ljubaznost i profesionalnost je zaposlenima drugo ime. Mladalačka energija napravilnije usmerena.Na mnogaja ljeta, Blaga Janković, sudski prevodilac za makedonski jezik
31.07.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Pohvala i topla preporuka za Eurotranslate
Dugogodišnji sam saradnik firme Eurotranslate. O njima mogu da govorim samo u superlativima. Profesionalnost, odgovornost i ljubaznost se oseća na svim nivoima. Svaki upit i svaka želja klijenta se razmatra sa velikom pažnjom i obrađuje u najkraćem mogućem roku. Moj utisak je da ne postoji ništa što oni ne mogu da urade, a što je vezano za prevodilačke aktivnosti. Moja najtoplija preporuka.
31.07.2014.

5
Ocena potrošača: 5
EUROTRANSLATE
Koristimo već duže vreme prevodilačke usluge Eurotranslate-a i imamo sve reči hvale za njih. U dosadašnjoj saradnji su uvek poštovali rokove i naše zahteve.Svaki vid dogovora je bio moguć.Imaju vrlo stručno i ljubazno osoblje. Svakom bih ih rado preporučila.
31.07.2014.

5
Ocena potrošača: 5
SVE NAJBOLJE
Saradnja sa društvom Eurotranslate traje oko godinu dana i na njihov račun mogu da uputim samo riječi hvale. Brzi, tačni, precizni i ekspedetivni, sve ono što je potrebano za vrhunsku uslugu prevođenja koju oni pružaju. Sa našim društvom sarađuju u vezi prevođenja veoma zahtevnih stručnih tekstova i apslotuno su ispunili sva naša očekivanja .Posebno bih naglasio ljubaznost njihovog osoblja.
Iskrena preporuka od Danka Klačara dipl.pravnika zaposlenog u privrednom društvu Velesstroj d.o.o. Beograd.
31.07.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Za svaku pohvalu
Već duže vreme sarađujem sa preduzećem Eurotranslate i nemam ništa osim reči hvale za pristup, način poslovanja, odlično, komunikativno i profesionalno osoblje i efikasno, jednostavno i blagovremeno finansijsko poslovanje. Uveren sam da će naša saradnja samo nastaviti da se razvija u pozivitnom smeru.
Aleksandar Škobić
prevodilac za engleski i italijanski jezik.
31.07.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Irina Garcia Vukovic, 31.07.2014.
Tokom višegodišnje saradnje sa firmom Eurotranslate kao sudski prevodilac za španski jezik, izgradila sam veoma dobar poslovni, ali i prijateljski odnos sa njenim zaposlenima koji su pouzdani, predusretljivi i profesionalni u radu. Jedna od odlika ove firme, koja je meni kao saradniku veoma bitna, je što poštuje dostojanstvo i štiti interese svojih prevodilaca.
25.07.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Pohvala
Kvalitetno i pravovremeno pružanje usluga, ljubazna i stručna lica su karakteristike koje odlikuju firmu Eurotranslate. Zadovoljstvo je saradjivati sa istom.
24.07.2014.

5
Ocena potrošača: 5
Preporučujem
Saradnju sa preduzećem Eurotranslate koja traje više od pet godina u oblasti prevođenja i lokalizacije naučno-tehničkih tekstova i softvera odlikuje visoka stručnost, posvećen pristup poslu i besprekorna, pravovremena komunikacija sa zaposlenima i vlasnikom. Iskrena preporuka. doc. dr Nikola Šišović, rukovodilac Laboratorije za spektroskopiju električnih gasnih pražnjenja Fizičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu
24.07.2014.

5
Ocena potrošača: 5
pohvala
Već duži niz godina sarađujem sa firmom Eurotranslate i mogu samo da pohvalim visoki nivo profesionalnosti i ljubaznost svih zaposlenih i vlasnika sa kojima sam sarađivao. Imaju mlad ali veoma stručan tim i veoma širok krug probranih saradnika. Bojan Radić, sudski prevodilac za engleski jezik
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku

Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.