Finance Team

Pošaljite:
Preporuke (14)
Pitanja (0)
(14)
(0)
(0)
(0)
(0)
5 14
  • Telefon 1: 021 633 0351
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
Radno vreme: Nedostupno
Lokacije:

Mihajla Pupina 6/5/521, Novi Sad, Srbija

Kategorija:

Škole i edukacija

Delatnosti:
  • Obrazovni centri

Plaćanje: Nedostupno

Obrazovanje i edukacija
Obrazovanje i edukacija
14.12.2015
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Finance Team - online i ofline knjigovodstveni kursevi

Osnivač i zastupnik je Nada Zlatković, diplomirani ekonomista, sa sertifikatom ovlašćeni revizor i sertifikatom Stečajni upravnik,  sa tridesetogodišnjim iskustvom na rukovodećim računovodstvenim pozicijama u privrednim društvima različitih delatnosti i šestogodišnjim iskustvom u inspekcijskim organima i desetogodišnjim iskustvom u knjigovodstvenoj nastavi. Osnovna delatnost je ostalo obrazovanje. Školu Finance Team je  počela da vrši obuku  za knjigovodstvene poslove 2010 godine. Do sada pohađalo preko 500 polaznika i steklo sertifikate za samostalnog i ovlašćenog knjigovođu i sada već uspešno rade u firmama kao računovođe, ili su pak osnovali vlastite knjigovodstvene agencije. Ostale delatnosti jesu računovodstvene usluge, poreski konsalting, revizorske usluge i poslovi kontrole. Knjigovodstvene usluge su vrlo povoljne i potpune i prilagođene ekonomskim mogućnostima klijenata. Poverenje naših klijenata i polaznika su nam na prvom mestu.

Knjigovodstveni kursevi Instituta za e računovodstvo Finance Team škola knjigovodstva je od 2013. godine počela da primenjuje u obuku primenom jedinstvene metode za  učenje na daljinu – Online obuku za knjigovodstvena zanimanja i kroz ovaj vid obučeno je preko 50 polaznika. Online kursevi se rade pomoću specijalne jedinstvene aplikacije na računaru za ručno knjigovodstvo i u potpunosti imitira obuku na Ofline kursevima. Ofline kursevi se održavaju u Beogradu, Novom Sadu i Subotici. Učionice su uređene moderno i praktično. Ambijent i nastavna metoda su potpuno različite od drugih, na našem kursu vi zaista radite i vodite svoju virtuelnu firmu. Na kursu se primenjuje model  koji omogućuje aktivan i samostalan rad polaznika  pod kontrolom nastavnika. Radi se kompletna knjigovodstvena obuka za direktno uključivanje u poslovno okruženje uz potpuno poštovanje Zakona o računovodstvu, poštovanje zakonske i poreske regulative izrada poreskih prijava i finansijskih izveštaja.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da pohađaju nastavu, pripremili smo online knjigovodstvene kurseve. Saznajte više i pogledajte našu ponudu knjigovodstvenih kurseva. 

Novo u ponudi! Od 2014 godine  počela je online obuka  naprednog kursa. Ovlašćeni knjigovođa-kontrolor a 2016 autorizovali smo online kurseve samostalni  knjigovođa -1 i ovlašćeni računovođa kao akademske kurseve u trajanju od godinu dana. Na akademskim kursevema studentima je dostupno da kroz ciljane sadržaje dođu do viših nivoa znanja na brz i efikasan način. Akademski kursevi pre svega namenjeni su studentima na poslednjnjoj godini srednje škole ili fakulteta i naravno master i doktorskim studijama. Naši kursevi jesu primer dualnog obrazovanja i stoje kao pravi  most od škole do posla. To je ono što je potrebno svaima nakon formalne  škole. 

Škola Finance Team obavlja kurs knjigovodstva i kurs računovodstva, a omogućeno je plaćanje u 3 rate na blagajni gotovinom ili čekovima građana.

Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Finance Team drugačije nastavne metode
Finance Team ofline obuka za knjigovodstvena zanimanja
Ofline kurs za samostalnog knjigovođu - napredni nivo
Ofline kurs za ovlašćenog knjigovođu - kontrolora
Ofline kurs za ovlašćenog knjigovođu - analitičar
Online kursevi knjigovodstva i računovodstva
Online kurs za samostalnog knjigovođu
Online kurs za samostalnog knjigovođu - kontrolor
Online kurs za samostalnog knjigovođu - analitičar
U Finance Team-u je omogućeno plaćanje na rate i čekovima
Finance Team škola knjigovodstva
Osnivač Finance Team-a je Nada Zlatković
Finance Team online obuka za knjigovodstvena zanimanja
Obuka u Finance Team-u je pod kontrolom nastavnika i uz poštovanje zakona
Preporuke i pitanja za firmu Finance Team
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (14)
Pitanja (0)
(14)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (14)
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
17.02.2017.

5
samostalni knjigovodja offline Novi Sad
Najviše mi se svidelo to sto profesori na nastavi ne gledaju na sat ni na dane provedene sa nama. Nemaju ograničenja u davanju sebe i trude se da se objasni sve sto tokom kursa ne bude jasno. Fantastično
17.02.2017.

5
samostalni knjigovodja offline Novi Sad
Zahvaljujem se gdji Nadi i Jeleni na nesebicnom pozrtvovanju da nas nauce knjigovodstvu,iskljucivo prakticni kurs!Veoma prijatna atmosfera,za kratko vreme puno znanja!!Topla preporuka svima!!Svako dobro u daljem radu!!!
09.04.2015.

5
Odlično
Sviđa mi se, nastavljam dalje...
17.02.2017.

ofline kurs Samostalni knjigovodja FINANCE TEAM
Jasno koncipiran sistem sveobuhvatnog učenja, teoretski i praktično, za sticanje zvanja samostalni knjigovodja. Posebno edukativan, primenljiv u praksi preduzeća , rad na programu BILLANS. Neprocenjiva mentorska podrška Jelene, kojoj se posebno zahvaljuljuem, kao i stručnom timu FINANCE TEAM.Kurs sam završila u Novom Sadu

Polaznik online
17.02.2017.

ofline kurs Samostalni knjigovodja FINANCE TEAM
Zahvaljujem se gdji Nadi i Jeleni na nesebicnom pozrtvovanju da nas nauce knjigovodstvu,iskljucivo prakticni kurs!Veoma prijatna atmosfera,za kratko vreme puno znanja!!Topla preporuka svima!!Svako dobro u daljem radu!!!
17.02.2017.

ofline kurs Samostalni knjigovodja FINANCE TEAM Novi Sad
Kurs u Novom Sadu je bio sjajno organizovan. Kao neko ko ranije nije radio posao knjigovodje smatram da je ovo bio odlican uvod za nekoga ko je potpuni pocetnik. Zahvaljujuci Jeleni i Nadi sam uspela da se uklopim i sa kolegama koji vec rade taj posao. Sve preporuke.
09.04.2015.

5
Zadovoljna stečenim znanjem
zadovoljna sam stecenim znanjem, dosta prakticnog rada sto je za mene vrlo bitno. svima bih preporucila ovaj kurs….
19.03.2015.

5
Prezadovoljna
Jako sam zadovoljna i drago mi je da sam bila deo svega ovoga. Dosta mi je pomoglo i prosirilo znanje koje sam do sad imala. Jako preaktican nacin predavanja. Sve u svemu, jako sam zadovoljna. Hvala…..
19.03.2015.

5
Praktično dodatno obrazovanje
Kao master ekonomista na smeru racunovodstvo i revizija, upisala sam kurs za samostalnog racunovodju kako bih svoje teorijsko znanje upotpunila prakticnim. Odusevljena sam svim stvarima koje sam ovde naucila, i pomogle su mi da dobijem posao ubrzo u jednoj knjigovodstvenoj agenciji, s obzirom da mi je dosta stvari bilo poznato sa kursa. Program na kom se radi na kursu je moderan i savremen. Svima bih preporucila koji zele da nastave da se usavrsavaju u racunovodstvu, da upisu ovaj kurs u agenciji Finance Team. Nada i Jelena su super predavaci i sve pohvale za njih.
12.03.2015.

5
Odlični kursevi knigovodstva
Pokusavajući da pronađem posao, spoznala sam da mi nedostaju neki segmenti znanja. Nakon razgovora sa predstavnikom Finance Team bez mnogo razmisljanja odlucila sam za kurs samostalni knjigovodja u Novom Sadu. Već na prvom predavanju sam shvatila da nisam pogrešila. Prisutp je praktičan, nesebična energija i profesionalizam predstavnika kursa bili su mi motivacija da savladam predavanja u svim oblastima. Hvala za dodatno znanje i samopozdanje! Vidimo se na sledećem kursu
Mira
12.03.2015.

5
Stečeno znanje primenjujem u praksi
Zadovoljna sam ovim kursom i preporučujem ga... Prednost ovog kursa je u praktičnoj nastavi koja je izvanredna.
09.03.2015.

5
Pravo znanje
Pohadjao sam kurs za knjigovodju. Veoma sam zadovoljan stecenim znanjem, i vec sam delimicno poceo da ga primenjujem u praksi. Mislim da je dobar kurs, ukoliko vec negde radite, ili ste na korak do posla, tako da steceno znanje odmah mozete primeniti i na samom radnom mestu. Takodje bih a preporucio i svim preduzetnicima, jer je veoma korisno upoznati se sa sustinom knjigovodstva, sto ovaj kurs i obezbedjuje.
09.03.2015.

5
Odlična osnova za dalju edukaciju
Ja sam zadovoljna kursom jer pre nisam imala nikakvo predznanje o računovodstvu a sad mislim da sam dobila osnovno znanje koja je dobra podloga za dalje edukovanje. Predavanja su jasna i razumljiva. Tako da preporučujem svima.
05.03.2015.

5
Kursevi za pohvalu
Predavači su super, kad dođete do kraja sve vam se razbistri:) S obzirom da se ja prvi put srećem sa knjigovodstvom , mogu reći da sam mnogo toga naučila i zadovoljna sam. Za preporuku.
05.03.2015.

5
Moderni kursevi knjigovodstva
Preporučila bih svima koji žele da nauče knjigovodstvo ili da unaprede postojeće znanje. Za kratko vreme, od 2 meseca koliko je trajao obuhvatio je sve što je potrebno kako bi se ljudi osposobili da se samostalno bave ovim. Predavači su odlični i veoma ljubazni.
04.03.2015.

5
Znanje i samopouzdanje
Pokusavajući da pronađem posao, spoznala sam da mi nedostaju neki segmenti znanja. Nakon razgovora sa predstavnikom Finance Team bez mnogo razmišljanja odlučila sam za kurs samostalni knjigovođa u Novom Sadu. Već na prvom predavanju sam shvatila da nisam pogrešila. Prisutp je praktičan, nesebična energija i profesionalizam predstavnika kursa bili su mi motivacija da savladam predavanja u svim oblastima. Hvala za dodatno znanje i samopozdanje! Vidimo se na sledećem kursu.
Mira
04.03.2015.

5
Odlični predavači
Preporučila bih svima koji žele da steknu praksu iz računovodstva da upišu kurs za samostalnog knjigovođu u agenciji FINANCE TEAM, predavači su odlični, atmosfera je pozitivna i kolege su ljubazne…Sve je super i ja sam prezadovoljna…Puno pozdrava
17.02.2017.

ofline kurs Samostalni knjigovodja FINANCE TEAM
Kurs je pažljivo osmišljen, časovi dobro organizovani, tematski povezani, a širok sadržaj u potpunosti usmeren na primenu u praksi. Polaznici ISKLJUČIVO uče kroz praktičan rad, čime se stiče uvid u rad firme u realnom svetu. Primeri pokrivaju različite okolnosti pod kojima je moguće primenjivati stečeno znanje. Preporučujem kurs svakome ko je spreman da u kratkom roku nauči sve najvažnije oblasti Knjigovodstva.
Zahvaljujem se predavačima na strpljenju i neizmernoj posvecenosti.
Pitanja (0)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku

Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.