Ženski fitnes klub na Vračaru

Video Oglas firme Fit Krug

Fit Krug je jedinstven fitnes koncept za žene, sastavljen od vežbi za snagu na hidrauličnim spravama i kardio treninga u parteru.

Svaki trening je vođen od strane trenera.  Trening je u trajanju od 30 minuta i po Curves treningu se sagori do 500 kcl. Nema zakazivanja termina i ograničenja u terminima. Curves trening je za uzraste od 18 do 80 godina.

Proverite zašto je Fit Krug najuspešniji ženski fitnesklub.

Email Web sajt Preporuke klijenata

Pogledajte sve video oglase iz kategorije Sport i Sportski klubovi:

< >

Fitnes, ples, razne vrste sportova i rad sa grupama vezbača širom Srbije i dugogodišnje iskustvo u tim oblastima, bilo je inicijalna kapisla za pokretanje za osnivanje Sportskog centra Ranković. Namera nam je bila da na jednom mestu okupimo najbolje trenere i prezentere Les Mills programa, kao jednih od najpopularnijih svetskih fitness programa: Aerobik vežbe, Pilates, Yoga, Body Balance, Sh’Bam, Body Attack, CXWORX...

Jai Thai, kao jedan od ekskluzivnih relax centara, u svojoj ponudi ima vrhunske tretmane bazirane na drevnoj umetnosti Tajlandske masaže. Pored masaža celog tela, tajlandski hram Jai Thai nudi i različite parcijalne masaže, kao što su masaža leđa, masaža vrata i glave, masaža stopala, a tu su i tretmani lica, tretmani tela i mnogobrojni paketi koji podrazumevaju kombinaciju različitih tretmana i koji vašem telu donose potpuni užitak.

Teniska škola je samo prvi korak na velikim i dugim stepenicama u tenisu, gde se stiču prvi koraci, osnove tenisa, novi prijatelji... Vreme rezervisano za zabavu na terenu sa svojim novim društvom, van vrtića, škole i ulice, je i jedan od razloga zašto će dete želeti da dolazi redovno na treninge.

Dragan Todorović, profesionalni teniser sa internacionalnom licencom, vodi školu tenisa za sve uzraste. Uz pomoć njegovu pomoć svi polaznici Škole tenisa DT igraće tenis već od prvog treninga. Treninzi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od sat vremena, a grupe imaju 4 polaznika. Postoji mogućnost i držanja individualnih treninga.

Provedite i ove godine nezaboravne dane na snežnim padinama Kopaonika sa učiteljem skijanja koji preko 30 godina od škole skijanja pravi nezaboravne doživljaje za decu i odrasle.

U toku odmora, za svega nekoliko dana, i deca i odrasli koji nikada nisu stali na skije, sigurno će zavoleti i naučiti osnovne skijanja, a Relja će vas sigurno uvesti u sve tajne skijanja.

Na bazenima pored kupanja i plivanja postoje škola plivanja i škola vaterpola, koje sprovode profesori DIF-a zaposleni na bazenu, a takođe postoji dečija škola plivanja i obuka neplivača i poluplivača.  SC Banjica se svakim danom usavršava, kako svojim izgledom tako i novim sadržajima. U SC Banjica svako može pronaći odgovarajući vid rekreacije o čemu svedoči i veliki broj stalnih gostiju.  Od pratećih sadržaja u Centru postoje medicinski centar, sauna, teretana, individualne i grupne svlačionice sa tuševima, dve sale za stoni tenis, prodavnica sportske opreme i kafe.