Letnja i zimska putovanja - Video Oglas

Video Oglas firme Lui travel

Uspešno se bavimo  organizacijom: Letnjih i zimskih turističkih aranžmana, Đačkih ekskurzija, kako u zemlji tako i u inostranstvu, Jednodnevnim i višednevnim izletima, vikend putovanjima, Organizujemo kongrese u zemlji i inostranstvu.

Naša usluga obuhvata : prevoz putnika turističkim autobusima koji su u našem vlasništvu, odgovorni pratioci grupa i predstavnici u turističkim mestima, smeštaj, biran u skladu sa zahtevima naših klijenata, koji prezentujemo u ovom katalogu, povoljni uslovi plaćanja.

Preporuke (1)
Pitanja (0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ostali Video Oglasi firme Lui travel:

< >

Za ovo leto smo Vam pripremili: Paraliju, Olympic Beach, Leptokariju, Stavros, Halkidiki, Kušadasi, ostrva: Evia, Tasos i Lefkada. Svi navedeni aranžmani su rađeni u celokupnoj organizaciji  LUI TRAVEL-a. Preduzeće Lui travel d.o.o. raspolaže  sa 19 autobusa visoke turističke klase koje koristi za sopstvene potrebe, a na osnovu zahteva pravnih i fizičkih lica vrši i iznajmljivanje istih. Naše usluge: prevoz putnika turističkim autobusima koji su u našem vlasništvu, odgovorni pratioci grupa i predstavnici u turističkim mestima, smeštaj, biran u skladu sa zahtevima naših klijenata, povoljni uslovi plaćanja.  Za kilometar ispred svih...

Preporuke i pitanja za firmu Lui travel
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (1)
Pitanja (0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.