Proizvodnja nameštaja

Video Oglas firme Luj

Izrada stilskog i klasičnog nameštaja po Vašoj želji i meri. Takođe, radimo i nameštaj od kože, restauramo stari nameštaj i vršimo lakiranje svih površina. U ponudi imamo i veliki izbor mebl štofa i kože.

Email Web sajt Preporuke klijenata

Pogledajte sve video oglase iz kategorije Majstori i servisi:

< >

Novi Sigurnosni sistemi za centralni ključ EVVA pružaju maksimalnu zaštitu i sigurnost Vašeg doma,kancelarije , firme... Sistemi mogu biti sa unutrašnjim udubljenjima, složenim sistemom  sa magnetima, cilindrom sa preplitajućim prorezima što neovlašćeno kopiranje praktično čini nemogućim. Novi sistem EVVa nudi: bezbednost, zaštitu od obijanja, zaštitu od bušenja, zaštitu od izvlačenja.  

Bravarska radnja Musić u centru Beograda ima dugu tradiciju započetu 1941. godine, tradiciju koja se prenosi sa generacije na generaciju. Nasleđeni zanat svaka generacija osveži novim elementima svoga vremena. Bravar Musić i danas, kao i te davne 1941. godine, nudi usluge narezivanja svih vrsta ključeva, deblokadu vrata i sudska otvaranja, prešifrovanje brava, izradu sigurnosnih rešetki i metalnih konstrukcija, natpisi za vrata…

Firma Umi Tehnik bavi se izvođenjem elektro instalacija (električne instalacije jake struje, električne instalacije slabe struje) vezano za industriju i domaćinstvo. Takođe, naši električari rade i zamena elektro razvodnih ormana, spratnih tabli, razvodne table, sve vrste rasveta i osvetljenje, popravke vezane za aparate i mašine kao i montažu klima uređaja i njihovo servisiranje.    

Kamenorezačka radnja KlesArt se bavi izradom nadgrobnih spomenika svih tipova i od svih vrsta kamena, popravkom, rekonstrukcijom i dogradnjom već postavljenih nadgrobnih spomenika, zatim radimo dopisivanje, odnosno klesanje slova na postavljenim spomenicima, izrađujemo umetničke slike, izrađujemo i postavljamo keramičke slike...

Kamenorezačka radnja Granit Bartoš u ponudi ima sve od prirodnog kamena, imamo veliki izbor kvalitetnih granita i mermera - nadgrobni spomenici od granita i mermera, nadgrobne ploče od granita i mermera, elementi za nadgrobne spomenike, galanterija za spomenike, rezane ploče od granita i mermerai drugo...Naši nadgrebni spomenici su prepoznatljivog dizajna i rafinirane linije. Granit Bartoš je zastupnik metalne galanterije za nadgrobne spomenike italijanske firme VEZZANI. Imamo veliki izbor kamena – prirodni kamen, granit i mermer iz Afrike, granit i mermer iz Brazila, granit i mermer iz Indije, granit i mermer iz Italije, granit i mermer iz Norveške, granit i mermer iz Španije.   Vrste granita: granit Impala, granit New Belfast, granit Red Africa,granit Multicolor Red,granit Paradiso Clasico, granit Paradiso Bush, granit Juparana India,granit Blue Silk, granit Labrador, granit Rosa Porrino, granit Rosa Beta, granit Bianco Sardo, granit Verde Foresta,granit Verde Marina,granit Verde San Francisco, granit Verde Eucalypto. Vrste mermera: mermer Breccia sarda, mermea Carrara, mermer Verde Guatemela,mermer Istarski žuti.

Servis satova i časovničar u Zemunu radi sve vrste popravki satova, popravke satova u celoj Srbiji brzom poštom, profesionalna zamena baterije na satovima, profesionalna zamena stakla na satovima, profesionalno sušenje i dihtovanje satova, profesionalno poliranje satova. U ponudi su i originalni cirkoni za satove, gumene narukvice za satove, kožne narukvicei za satove i metalne narukvice za satove, baterije za auto ključeve.  

Proizvodnja vojne i civilne opreme kao i izrada alata i inženjerski poslovi. Izrada i servis vojne opreme iz oblasti ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane, kopnene vojske, ratne mornarice i ostalih vidova armije. Tržišni i inženjerski poslovi kao i izrada alata i obradaplastike.

Pružamo usluge baždarenja i servisiranja svih vrsta tahografa kako Analognih tako i digitalnih tahografa. Ugrađujemo, vršimo preglede, kalibraciju analognih i digitalnih tahografa, graničnika brzine i servisiranje tahografa. Izdajemo sertifikate o ispravnosti tahografa.

Postavljanje i obrada drvenih podnih obloga. Velike mogućnosti izvođenja radova na postavljanju i obradi svih vrsta parketa i laminata, lajsni, pragova i drvenih obloga i gazišta na stepeništima i veliki broj izvedenih radova na brojnim objektima, odnosno na preko 200.000 m2 površine, u Beogradu i van Beograda.

Elektroizolacioni materijal za viklovanje elekromotora, transformatora, generatora, elektromagneta, vodenih pumpi i ostalo. Materijali koje Vam možemo ponuditi su: bakarna lak žica, elektro lakovi.

Akcijska ponuda  Pneumatskog tapetarskog zakivača. Profesionalni, pneumatski alati za klamerice i eksere možete pronaći u kompaniji SIK. Imaju široku primenu za tapetare , u industriji obuće, drvene ambalaže, građevinarstvu, postavljanju podova i dekoraciji enterijera.

Sprska industrija klamerica - SIK bavi se proizvodnjom klamerica svih namena. Klamerice su izrađene od fine žice i mogu da se koriste za tapaciranje, izradu nameštaja, izradu obuće, dekoraciju enterijera... SIK je zvanični distributer profesionalnih pneumatskih alata za klamerice i roll eksere. Povoljne cene i visok kvalitet su preporuka za sve.

KPGS predstavlja savremeni sistem koji obezbeđuje zahtevanu – pouzdanu efikasnost sistema odbrane od grada. Kod nas možete pronaći i kontejnere za skladištenje eksplozivnih materijala. Posebno mesto u sistemu obezbeđenja kvaliteta zauzima metrologija. Metrološka laboratorija dugi niz godina proverava merna sredstva i sprovodi njihovo etaloniranje, kako naših tako i drugih korisnika. 

Tapciranje i presvlačenje stilskog i klasičnog nameštaja. Radimo tapaciranje troseda, dvoseda, fotelja i ležajeva u mebl-štofu i eko koži. Velika paleta boja i dezena kvalitetnog materijala. Pored tapaciranja za Vas radimo i uslugu proiizvodnje nameštaja po vešem dizajnu. Posetite nas i uverite se u naš kvalitet

Staklorezačka radnja Verde nudi sve staklorezačke usluge. Radimo uramljivanje slika, uramljivanje ogledala i montažu stakla. Vršimo montiranje stakla i brušenje stakla svih veličina i debljina. Radimo ugradnju stakla, popravku ogledala i popravku slika.