Management Consulting Strategies

Pošaljite:
Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
  • Telefon 1: 011 411 4380
  • Telefon 2: 060 321 9207
  • Faks: 011 411 4380
Radno vreme: Radni dan: 09.00-17.00; Sub: 09.00-16.00;
Plaćanje: Nedostupno

Izrada dokumentacije za tendere
Izrada dokumentacije za tendere
17.02.2017
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Management Consulting Strategies - otvaranje firmi, izrada biznis planova

MCS je moderna kompanija čiji tim profesionalaca stoji vama na raspolaganju da bi rešio sve vaše dileme vezane za finansijsko poslovanje i na najbolji način pružio administrativnu podršku (administrativne usluge) vašem poslovanju.
Profesionalni tim MCS pruža:
   • Usluge registracije i osnivanja preduzeća, registracija predstavništava stranih pravnih lica (sveobuhvatno savetovanje tokom celog postupka, izbor pravne forme kroz odgovarajuće odgovore na pitanja da li je u konkretnom slučaju bolje osnovati radnju ili preduzeće, definisanje pretežne delatnosti, izbor naziva, imena vaše firme i provera raspoloživosti datog imena (naziva), informacije o fiksnim troškovima poslovanja: porez na dobit ili dohodak, obavezni socijalni doprinosi osnivača i direktora, porezi i socijalni doprinosi za zaposlene radnike, takse za isticanje firme i slično, registracija u sistem PDV-a, uslovi obaveznog i prednosti dobrovoljnog ulaska u sistem PDV-a, obaveza posedovanja fiskalne kase, zapošljavanje, sve vrste radnih angažovanja putem ugovora o radu, i drugih ugovora, obaveze poslodavca, odgovori na druga pitanja vezano za poslodavce, izrada osnivačkih akata za preduzeća i overa u sudu, preuzimanje rešenja Agencije za privredne registre - PIB, izrada pečata, otvaranje tekućeg računa u poslovnoj banci i uplata osnivačkog uloga, prijava početka rada kod nadležne poreske uprave, prijava zaposlenih kod PIO fonda i republičkih fondova za zdravstveno i socijalno osiguranje).

Izrada biznis plana

Kvalitetan biznis plan (poslovni plan) predstavlja osnovu za otpočinjanje novog projekta, poslovanja kao i osnovu za pregovore o finansiranju. Današnje poslovanje nezamislivo je bez finansijskih instrumenata kojima srpsko finansijsko trzište obiluje, a samim tim nephodno je da se u planu detaljno opiše stanje u kome se nalazi preduzeće ili sam investicioni projekat, da se analiziraju i navedu potrebe za kapitalom iz eksternih izvora finansiranja kao i da se sagledaju očekivani i projektovani rezultati poslovanja u budućem srednjeročnom periodu.

Mi pružamo usluge savetovanja na finansijskom trzištu kao i izradu svih oblika biznis planova koji će Vam pomoći u realizaciji investiconih poduhvata potrebnih za osiguranje kredita i pridobijanju sadašnjih i budućih partnera i saradnika koji će na osnovu Vašeg biznis plana i elaborata prepoznati Vaše potencijale i uvideti mogućnosti saradnje. Management Consulting Strategies doo ima značajno iskustvo u izradi investicionih elaborata. U proteklom periodu naši klijenti su u saradnji sa našom firmom pripremali biznis planove, investicione programe, projekcije i elaborate radi ostvarenja svojih  investicionih aktivnosti. Investicioni elaborati su bili namenjeni organima privrednih subjekata radi donošenja investicionih odluka, poslovnim bankama, Fondu za razvoj Republike Srbije, Nacionalnoj službi za zapošljavanjeMinistarstvu poljoprivrede, Ministarstvu za kapitalne investicije, Ministarstvu za ekonomiju i regionalni razvoj, Garancijskom fondu, donatorima, leasing-kućama i slično.

Konsultantske usluge u javnim nabavkama za ponuđače na tenderima

Ako ste ponuđač u postupku javnih nabavki možemo Vas voditi kroz sve etape postupka. Pomoći ćemo Vam da izbegnete situaciju isključenja iz tenderskog postupka zbog formalnih grešaka, čime ćemo Vam omogućiti da se fokusirate na tehničke i komercijalne aspekte vaše ponude.

   • Usluge virtuelne kancelarije i mogućnost ustupanja naše adrese za sedište vašeg novootvorenog preduzeća.MCS d.o.o vam omogućava da iznajmite naše virtuelne kancelarije kako bi ste se predstavili u boljem svetlu, imali pristup privatnim kancelarijama i smanjili troškove. Ovo je odlična alternativa za postavljanje kompletno opremljene kancelarije i smanjenje vaših troškova u vezi poslovnog prostora i sedišta firme, a pored toga Usluga virtuelne kancelarije u okviru naše kompanije vam omogućava i registraciju sedišta firme na našoj adresi u Beogradu. Ova vrsta usluge je namenjena fizičkim i pravnim licima koja žele da kreiraju prestižno prisustvo na tržištu Srbije. Ovo rešenje je idealno za početnike na tržištu, mali biznis ili biznis koji se radi od kuće, kao i za one koji žele da se prošire na nova tržišta bez dodatnog rizika. Ako tražite poslovnu adresu i usluge koje će da odraze profesionalnost sa kojom vodite svoj biznis, mi vam pružamo podršku.

   • Računovodstvene usluge mi posedujemo znanja iz domena lokalne i međunarodne računovodstvene prakse. Nudimo Vam kompletan spektar profesionalnih računovodstvenih usluga (lična primanja zaposlenih, obračun i evidencija PDV i ostalih poreskih obaveza, završni obračun, preuzimanje, dostava, čuvanje, arhiviranje i zaštita dokumentacije i podataka iz knjigovodstva, zastupanje korisnika sa potpunom odgovornošću za računovodstveno-knjigovodstvene poslove, drugi finansijski poslovi (obračun kamata, IOS, vođenje glavne knjige, vođenje analitičkih knjiga, vođenje knjiga u skladu sa MSFI i sastavljanje finasijskih izveštaja u skladu sa MSFI, obračun zarada i vođenje evidencije zaposlenih, izrada specijalnih bilansa, likvidacioni, sanacioni, konsolidovani, deobni, bilansi fuzije), računovodstveni konsalting, (izrada napomena uz finansijske izveštaje, sastavljanje pravilnika o računovodstvenim politikama u skladu sa MSFI i nacionalnim okvirom finansijskog izveštavanja, organizacija računovodstva, ustrojavanje i unapređenje računovodstvene funkcije, tokova dokumentacije i sistema internih računovodstvenih kontrola). 

   • Poreski konsalting sastavljanje poreskih izveštaja i bilansa za pravna i fizička lica, priprema i predaja poreskih obrazaca, poreski saveti, poresko zastupanje pred državnim organima, poreski konsalting u cilju smanjenja poreskih obaveza u granicama zakona, poresko planiranje, izbegavanje internog i međunarodnog dvostrukog oporezivanja.
   • Finansijski konsalting (finansijsko savetovanje) procene vrednosti kapitala i imovine, finansijski due dilligence i rewiew, procena uloga u novcu/stvarima, ocena boniteta, saveti u procesu privatizacije i restruktuiranja, izrada biznis planova.
   • Ostale usluge: regrutovanje računovodstvenih kadrova i njihov odabir, forenzički pregled računovodstvene i finasijske dokumentacije, usluge interne revizije, podrška u komunikaciji sa bankama (cash flow projekcije, projekcije bilansa stanja i bilansa uspeha, priprema izveštaja za banke), knjigovodstvene usluge, računovodstvo, prijava i odjava radnika, knjigovodstvo, knjigovodstvene usluge, konsultantske usluge za tendere...


Tagovi: Administrativne usluge, Finansijsko savetovanje, Knjigovodstvene usluge, Knjigovodstvo, Prijava i odjava radnika, Računovodstvene usluge, Računovodstvo, Konsultantske usluge za tendere
Aktuelni članci

Koliko uspeh vašeg biznisa zavisi od izrade biznis plana?

Ukoliko planirate da počnete sopstveni posao treba da imate na umu da vam predstoji dugoročna bitka sa kupcima, dobavljačima, zaposlenima, birokratijom i ostalim izazovima poslovanja.

Čitaj dalje >>
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Management Consulting Strategies
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (0)
Pitanja (1)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku

Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Pitanja (1)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
10.10.2016.

Pitanje: Posao
Postovani da li postoji slobodno radno mesto u vasoj kompaniji posto sam imao radno iskustvo u slicnoj?Ako je moguce da me kontaktirate i mogu doci na razgovor kod vas ili vam poslati svoj CV.
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.