Izrada dokumentacije za tendere

Akcija je istekla.
Video Oglas firme Management Consulting Strategies

Konsultantske usluge u javnim nabavkama za ponuđače na tenderima, odnosno izrada i priprema dokumentacije za tendere.

Ukoliko ste ponuđač u postupku javnih nabavki vodićemo Vas kroz sve etape postupka. Uz pomoć nas ćete da izbegnete situaciju isključenja iz tenderskog postupka zbog formalnih grešaka i omogućićemo Vam da se fokusirate na tehničke i komercijalne aspekte vaše ponude.

Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje

Ostali Video Oglasi firme Management Consulting Strategies:

< >

Usluge virtuelne kancelarije i mogućnost ustupanja naše adrese za sedište vašeg novootvorenog preduzeća kako biste se predstavili u boljem svetlu, imali pristup privatnim kancelarijama i smanjili troškove. Pored toga Usluga virtuelne kancelarije omogućavamo Vam i registraciju sedišta firme na našoj adresi u Beogradu. Usluga virtuelne kancelarije je namenjena fizičkim i pravnim licima koja žele da kreiraju prestižno prisustvo na tržištu Srbije. Ovo rešenje je idealno za početnike na tržištu, mali biznis ili biznis koji se radi od kuće, kao i za one koji žele da se prošire na nova tržišta bez dodatnog rizika. Usluge registracije i osnivanja preduzeća, registracija predstavništava stranih pravnih lica obuhvata: sveobuhvatno savetovanje tokom celog postupka, izbor pravne forme kroz odgovarajuće odgovore na pitanja da li je u konkretnom slučaju bolje osnovati radnju ili preduzeće, definisanje pretežne delatnosti, izbor naziva, imena vaše firme i provera raspoloživosti datog imena (naziva), informacije o fiksnim troškovima poslovanja: porez na dobit ili dohodak, obavezni socijalni doprinosi osnivača i direktora, porezi i socijalni doprinosi za zaposlene radnike, takse za isticanje firme i slično, registracija u sistem PDV-a, uslovi obaveznog i prednosti dobrovoljnog ulaska u sistem PDV-a, obaveza posedovanja fiskalne kase, zapošljavanje, sve vrste radnih angažovanja putem ugovora o radu, i drugih ugovora, obaveze poslodavca, odgovori na druga pitanja vezano za poslodavce, izrada osnivačkih akata za preduzeća i overa u sudu, preuzimanje rešenja Agencije za privredne registre - PIB, izrada pečata, otvaranje tekućeg računa u poslovnoj banci i uplata osnivačkog uloga, prijava početka rada kod nadležne poreske uprave, prijava zaposlenih kod PIO fonda i republičkih fondova za zdravstveno i socijalno osiguranje. Ako tražite poslovnu adresu i usluge koje će da odraze profesionalnost sa kojom vodite svoj biznis, mi Vam pružamo podršku.

Profesionalni tim MCS d.o.o pruža kompletne knjigovodstvene usluge, finansijski konsalting, poresko savetovanje, procene vrednosti kapitala i imovine, izrada biznis plana, registracija preduzeća i predstavništava stranih pravnih lica i usluge interne revizije velikim, srednjim i malim preduzećima i preduzetnicima. Efikasno, precizno i profesionalno obavljanje naših usluga prilagođavamo specifičnosti svakog pojedinačnog klijenta.

Preporuke i pitanja za firmu Management Consulting Strategies
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.