Registracija i osnivanje firmi i usluge virtuelne kancelarije

Video Oglas firme Management Consulting Strategies

Usluge virtuelne kancelarije i mogućnost ustupanja naše adrese za sedište vašeg novootvorenog preduzeća kako biste se predstavili u boljem svetlu, imali pristup privatnim kancelarijama i smanjili troškove. Pored toga Usluga virtuelne kancelarije omogućavamo Vam i registraciju sedišta firme na našoj adresi u Beogradu. Usluga virtuelne kancelarije je namenjena fizičkim i pravnim licima koja žele da kreiraju prestižno prisustvo na tržištu Srbije. Ovo rešenje je idealno za početnike na tržištu, mali biznis ili biznis koji se radi od kuće, kao i za one koji žele da se prošire na nova tržišta bez dodatnog rizika.

Usluge registracije i osnivanja preduzeća, registracija predstavništava stranih pravnih lica obuhvata: sveobuhvatno savetovanje tokom celog postupka, izbor pravne forme kroz odgovarajuće odgovore na pitanja da li je u konkretnom slučaju bolje osnovati radnju ili preduzeće, definisanje pretežne delatnosti, izbor naziva, imena vaše firme i provera raspoloživosti datog imena (naziva), informacije o fiksnim troškovima poslovanja: porez na dobit ili dohodak, obavezni socijalni doprinosi osnivača i direktora, porezi i socijalni doprinosi za zaposlene radnike, takse za isticanje firme i slično, registracija u sistem PDV-a, uslovi obaveznog i prednosti dobrovoljnog ulaska u sistem PDV-a, obaveza posedovanja fiskalne kase, zapošljavanje, sve vrste radnih angažovanja putem ugovora o radu, i drugih ugovora, obaveze poslodavca, odgovori na druga pitanja vezano za poslodavce, izrada osnivačkih akata za preduzeća i overa u sudu, preuzimanje rešenja Agencije za privredne registre - PIB, izrada pečata, otvaranje tekućeg računa u poslovnoj banci i uplata osnivačkog uloga, prijava početka rada kod nadležne poreske uprave, prijava zaposlenih kod PIO fonda i republičkih fondova za zdravstveno i socijalno osiguranje.

Ako tražite poslovnu adresu i usluge koje će da odraze profesionalnost sa kojom vodite svoj biznis, mi Vam pružamo podršku.

Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje

Ostali Video Oglasi firme Management Consulting Strategies:

< >

Konsultantske usluge u javnim nabavkama za ponuđače na tenderima, odnosno izrada i priprema dokumentacije za tendere. Ukoliko ste ponuđač u postupku javnih nabavki vodićemo Vas kroz sve etape postupka. Uz pomoć nas ćete da izbegnete situaciju isključenja iz tenderskog postupka zbog formalnih grešaka i omogućićemo Vam da se fokusirate na tehničke i komercijalne aspekte vaše ponude.

Profesionalni tim MCS d.o.o pruža kompletne knjigovodstvene usluge, finansijski konsalting, poresko savetovanje, procene vrednosti kapitala i imovine, izrada biznis plana, registracija preduzeća i predstavništava stranih pravnih lica i usluge interne revizije velikim, srednjim i malim preduzećima i preduzetnicima. Efikasno, precizno i profesionalno obavljanje naših usluga prilagođavamo specifičnosti svakog pojedinačnog klijenta.

Preporuke i pitanja za firmu Management Consulting Strategies
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.