Registracija i osnivanje firmi i usluge virtuelne kancelarije

Video Oglas firme Management Consulting Strategies

Usluge virtuelne kancelarije i mogućnost ustupanja naše adrese za sedište vašeg novootvorenog preduzeća kako biste se predstavili u boljem svetlu, imali pristup privatnim kancelarijama i smanjili troškove. Pored toga Usluga virtuelne kancelarije omogućavamo Vam i registraciju sedišta firme na našoj adresi u Beogradu. Usluga virtuelne kancelarije je namenjena fizičkim i pravnim licima koja žele da kreiraju prestižno prisustvo na tržištu Srbije. Ovo rešenje je idealno za početnike na tržištu, mali biznis ili biznis koji se radi od kuće, kao i za one koji žele da se prošire na nova tržišta bez dodatnog rizika.

Usluge registracije i osnivanja preduzeća, registracija predstavništava stranih pravnih lica obuhvata: sveobuhvatno savetovanje tokom celog postupka, izbor pravne forme kroz odgovarajuće odgovore na pitanja da li je u konkretnom slučaju bolje osnovati radnju ili preduzeće, definisanje pretežne delatnosti, izbor naziva, imena vaše firme i provera raspoloživosti datog imena (naziva), informacije o fiksnim troškovima poslovanja: porez na dobit ili dohodak, obavezni socijalni doprinosi osnivača i direktora, porezi i socijalni doprinosi za zaposlene radnike, takse za isticanje firme i slično, registracija u sistem PDV-a, uslovi obaveznog i prednosti dobrovoljnog ulaska u sistem PDV-a, obaveza posedovanja fiskalne kase, zapošljavanje, sve vrste radnih angažovanja putem ugovora o radu, i drugih ugovora, obaveze poslodavca, odgovori na druga pitanja vezano za poslodavce, izrada osnivačkih akata za preduzeća i overa u sudu, preuzimanje rešenja Agencije za privredne registre - PIB, izrada pečata, otvaranje tekućeg računa u poslovnoj banci i uplata osnivačkog uloga, prijava početka rada kod nadležne poreske uprave, prijava zaposlenih kod PIO fonda i republičkih fondova za zdravstveno i socijalno osiguranje.

Ako tražite poslovnu adresu i usluge koje će da odraze profesionalnost sa kojom vodite svoj biznis, mi Vam pružamo podršku.

Email Web sajt Preporuke klijenata

Pogledajte sve video oglase iz kategorije Banke i finansijske institucije:

< >

Preduzeće Rubikon se dugi niz godina bavi poslovima vođenja poslovnih knjiga za privredna društva i preduzetnike. Rubikon d.o.o. posluje pod rukovodstvom sertifikovanog ovlašćenog računovođe, vodi poslovne knjige za veliki broj firmi različitih delatnosti i obima poslovanja.

Ne poveravajte vaše dragocenosti bilo kome, izaberite najpouzdanije... Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha. Otkup nakita, zlata, srebra, antikviteta, satova, umetničkih slika, ordenja, nameštaja, porcelana, kristala... Najbrži i najsigurniji način da se dođe do novca i reši finansijski problem. U to su se uverili brojni klijenti sa kojima dvadeset godina negujemo uspešnu saradnju.

Hitno vam je potrebna pozajmica? Odobravamo pozajmicu na licu mesta odmah nakon procene vašeg zaloga. Posetite nas, možemo da vam pomognemo!

Usluge izrade biznis plana, komletno savetovanje za vas i vašu firmu. Pored savetovanja Net register nudi i knjigovodstvene i računovodstvene usluge poslovanja. Specijalizovani su za pružanje konsultanstke usluge Microsoft Dynamics NAV.

Knjigovodstveno preduzeće Vitid, precizno i profesionalno, nudi knjigovodstvene usluge privrednim društvima i preduzetnicima, prilagođavajući se svakom klijentu posebno. Vođenje knjiga, izrada obračuna, ugovora, bilansa, završnih računa, poresko savetovanje...

Kompletno pružanje usluge izrade biznis plana i finansiskog savetovanja. Pored savetovanja Net register nudi i knjigovodstvene i računovodstvene usluge poslovanja.  Specijalizovani su za pružanje konsultanstke usluge Microsoft Dynamics NAV.Kompletan poreski konsalting i izrada studija o transfernim cenama.

Trange-Frange  se bavi menjačkim poslovanjem dugi niz godina. Svojim zalaganjem i predanošću poslu uspeli smo da se održimo i pored velike konkurencije postanemo jedan od prepoznatljivih brendova menjačkog poslovanja. Brzina, tačnost, profesionalizam, diskrecija, ljubaznost, vrhunska uslužnost su odlike našeg poslovanja. Kod nas kursevi nisu dnevni i fiksni, nego se formiraju i prilagođavaju u odnosu na berzu, tako da je u svakom trenutku moguć svaki dogovor. Za sve veće količine dajemo izuzetno povoljne kurseve. Naša menjačnica na Voždovcu ul. Vojvode Stepe br. 61 radi od 00-24h. Pored primarnog menjačkog poslovanja u našoj menjačnici možete koristiti i dodatne usluge kao što su dopune za prepaid mobilne korisnike svih domaćih operatera, kao i sve proizvode Narodne lutrije Srbije. Takodje, posetite i našu menjačnicu Šansa u ulici Mihaila Bogićevića br.1, gde možete obaviti transakcije Western Union.  Najažurnija kursna lista svakog dana   www.kursnalista.biz/kursna-lista     Tu smo zbog Vas, mi poštujemo Vaše vreme.  

Konsultantske usluge u javnim nabavkama za ponuđače na tenderima, odnosno izrada i priprema dokumentacije za tendere. Ukoliko ste ponuđač u postupku javnih nabavki vodićemo Vas kroz sve etape postupka. Uz pomoć nas ćete da izbegnete situaciju isključenja iz tenderskog postupka zbog formalnih grešaka i omogućićemo Vam da se fokusirate na tehničke i komercijalne aspekte vaše ponude.