Messer Tehnogas

Pošaljite:
Preporuke (2)
Pitanja (4)
(1)
(1)
(0)
(0)
(0)
5 2
  • Telefon 1: 011 353 7200
  • Telefon 2: 0800 300 800
  • Faks: 011 353 7291
Radno vreme: Radni dan: 07.00-17.00; Sub: 08:00-14:00;
Plaćanje: VISA, DINA, Maestro, MasterCard, American Express

Medicinski i tehnički gasovi
Medicinski i tehnički gasovi
16.08.2017
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Messer Tehnogas - proizvodnja tehničkih, medicinskih i specijalnih gasova

MESSER TEHNOGAS AD

Messer je vodeća kompanija za proizvodnju tehničkih, medicinskih i specijalnih gasova, opreme za gasove i potrošnog materijala za zavarivanje i sečenje. Kompanija je prisutna u više od 30 zemalja na tri kontinenta.

Messer Tehnogas AD je jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma u Srbiji. Kompanija upravlja najvećim proizvodnim postrojenjem ove vrste na Balkanu i najveći je izvoznik tehničkih gasova u Jugoistočnoj Evropi.

Naše postrojenja za razlaganje vazduha u Smederevu je među najmodernijim postrojenjima u Evropi. Korisnike snabdevamo ugljen-dioksidom, specijalnim gasovima (vodonikom i helijumom) iz naših proizvodnih pogona u Pančevu. Acetilen proizvodimo u Beogradu i Kraljevu, a punionice za tehničke i medicinske gasove nalaze se u nekoliko gradova u Srbiji. Nudimo snabdevanje gasovima putem cevovoda, snabdevanje tečnim gasovima u rezervoarima i gasove u bocama. Naši proizvodi nalaze primenu u svim oblastima industrije, medicine, u proizvodnji hrane, zaštiti životne sredine i nauci.

Prilagođavamo se zahtevima kupaca i spremni smo da ponudimo više načina snabdevanja u zavisnosti od količina i roka isporuke. Nova usluga, isporuka na kućnu adresu, dostupna je putem telefona 065 35 37 588, call centra 0800 300 800 ili putem sajta www.moj.messer.rs, gde se isporuka vrši 24/7 na teritoriji grada Beograda.

Messer Tehnogas AD poseduje sopstvenu projektantsku službu, montažerske timove, tehnički servis i  flotu od preko 50 kamiona i kamion-cisterni, kojima garantuje kupcima tehničku i logističku podršku 24 časa/danu, 365 dana/godini. Možemo da Vam ponudimo  kompletan nivo usluga počev od idejnog rešenja, planiranja i proračuna, do montaže rezervoara i  gasnih instalacija, kao i svih drugih radnji neophodnih za dobijanje neophodnih dozvola nadležnih organa vezanih za tehničke gasove.

Takođe, Messer Tehnogas ima mogućnost da Vam ponudi čitav spektar opreme za zavarivanje i rezanje metala: od gasno-plamenih, preko plazmi za rezanje, pa do najnovije fiber-laser tehnologije.

U okviru kompanije Messer Tehnogas AD posluje jedinica firme Castolin Eutectic, kompanija koja se bavi antiabrazivnom zaštitom površina, reparaturom industrijskih postrojenja i proizvodnjom dodatnih materijala za zavarivanje/navarivanje svim postupcima. Deo kompanije Castolin Eutectic je i radionica Castolab Srbija, koja se bavi primenom materijala i postupaka reparature na teritoriji cele Srbije.

Messer Tehnogas AD je sertifikovan u skladu sa ISO 9001: 2015, ISO 14001:2004, ISO 17025: 2006, FSSC 22000 i HACCP standardu.


Tagovi: Industrijski gasovi
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Messer Tehnogas
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (2)
Pitanja (4)
(1)
(1)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (2)
Pitanja (4)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
20.03.2014.

4
Pohvala
Citam ove zute stranice i naidjoh na ime Vase firme. Pre par godina sam kupio koncentrator kiseonika i secam se da se jedan momak, lijep, vrlo ljubazan, toliko angazovao da me je iznenadio,jer to danas rijetkost. Zove se Rade, zboravio sam prezime, znam da je ljekar. Cak je i kasnije par puta zvao da proveri kako se snalazim sa aparatom. Svaka cast.
03.10.2013.

5
Sve pohvale!!!
Svaka cast za profesionalizam i ljubaznost svih zaposlenih!!!
Pitanja (4)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
08.08.2017.

Pitanje: Pulmologija, promlem - \-Dijagnoza-HOP
Potrebana mi je boca kiseonika za kucnu-licnu upotrebu jer imam problem (nedostatak)kiseonika, koji mi pravi problem gusenja kao kod astmaticara- imam problem sa disanjem ,(kratak dah) kako da nabavim tu bocu sa kiseonikom? Nadam se da ste me razumeli, jer to su mi preporucili iz hitne pomoci,koji mi vrlo cesto dolaze kuci na hitan poziv kada imam problem sa "gusenjem" usled nedostatka kiseonika. Unapred zahvalna, cekam odgovor HVALA........
08.08.2017.

Odgovor: Pulmologija odgovor
Poštovana Gordana,

Naša kompanija raspolaže programom za kućno lečenje pacijenata medicinskim kiseonikom.
U prodajnom centru Messer Tehnogasa AD u Beogradu možete sklopiti Ugovor o zakupu boce.

Za sva dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju.

https://moj.messer.rs/rs/Naslovna.
08.03.2017.

Pitanje: Портабл боца са м
Да ли располажете са преносивим боцама са медицинским кисеоником од 1 литра, са свим пратећим деловима-вентил,редуцир,овлаживач,маска ... и која је цена, начин испоруке и плаћања.Хвала!
05.05.2017.

Odgovor: Goran
Poštovani pogledajte sve na sajtu Messera

https://moj.messer.rs/rs/Naslovna.
25.09.2016.

Pitanje: Elektronske komponente
Interesuje me mogućnost kupovine čipa TDA1023 Philips
18.01.2014.

Pitanje: PITANJA POSTAVLJATI TELEFONOM!
Molimo sve koji žele da postave neko pitanje to učine direktno putem telefona jer će tako brže biti dostavljena tražena informacija. Hvala!
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.