Ministarstvo finasija - Uprava za trezor

Pošaljite:
Preporuke (1)
Pitanja (2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
1 1
  • Telefon 1: 011 320 2451
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
Radno vreme: Nedostupno
Lokacije:

Pop Lukina 7-9, Beograd, Stari grad, Srbija

Plaćanje: Nedostupno

Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu

Uprava za trezor, kao organ uprave u sastavu Ministarstva finansija, obavlja sledeće poslove - Finansijsko planiranje, koje obuhvata projekcije i praćenje priliva na sistemu konsolidovanog računa trezora i na računu trezora Republike i zahteve za izvršavanje izdataka, definisanje tromesečnih i mesečnih kvota preuzetih obaveza i plaćanja. Upravljanje gotovinskim sredstvima Republike, koje obuhvata upravljanje konsolidovanim računom trezora na koji se uplaćuju sva primanja i iz kojeg se vrše sva plaćanja iz budžeta, koji se odnose na otvaranje i kontrolu bankarskih računa i podračuna, upravljanje bankarskim odnosima, upravljanje likvidnošću, razradu postupaka za naplatu primanja preko bankarskog sistema, upravljanje finansijskim sredstvima. Kontrola rashoda, koja obuhvata predlaganje postupaka odobravanja preuzimanja obaveza, proveru prijema dobara i usluga i odobravanje plaćanja na teret budžetskih sredstava. Upravljanje dugom, koje obuhvata upravljanje novim pregovorima i sporazumima o zajmovima, vođenje evidencije o spoljnjem i unutrašnjem zaduživanju, upravljanje prilivima po osnovu pozajmljivanja, budžetsko računovodstvo i izveštavanje...

Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Ministarstvo finasija - Uprava za trezor, Pop Lukina 7-9, Beograd, Stari grad, Srbija, Državne ustanove i organi,
Ministarstvo finasija - Uprava za trezor, Pop Lukina 7-9, Beograd, Stari grad, Srbija, Državne ustanove i organi,
Preporuke i pitanja za firmu Ministarstvo finasija - Uprava za trezor
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (1)
Pitanja (2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (1)
Pitanja (2)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
01.04.2013.

1
Novac za nezaposlene porodilje
Imam primedbe na vas ne samo ja nego veliki broj porodilja u Kragujevcu,vise ne znamo kome da se pozalimo.Kragujevac nam daje za nezaposlene porodilje novac ali isplata je redovna u svim bankama sem u credy banci,vec skoro 2 meseca nismo dobili novac i mislite da dva meseca mozemo da zivimo od vazduha.Stvarno ne znam kome vise da se obratim za taj novac ako niste mogli da ispunite da placate redovno niste morali ni da ga dajete a ne da se nadamo iz dana u dan,kada pozovem deciju zastitu da pitam kazu nije bilo nista i ne znamo kada ce biti,to zavisi od budzeta grada,kada pozovem opstinski budzet oni kazu da nije do njih da nemaju sredstava,a novac za bacanje uvek ima a kada su deca u pitanju koja treba zdravo da se hrane kakvo je vreme doslo bolesti za njih nema.Stvarno nema smilsa mi smo...
20.06.2014.

Za nezaposleene porodilje
Slazem se. Ovo je katastrofa. Stvarno nema smisla moje dete i jos ko zna koliko dece zavisi od tih para. Stvarno ne znam zbog cega ste nam obecali pare a ne date. Bice strajka ponovo.
Pitanja (2)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
27.04.2015.

Pitanje: Ažuriranje rada blagajni
U ekspozituri Vlasotince radi samo jedan službenik na blagajni. On prima uplate samo za budžetske korisnike. Smatram da je u interesu Trezora, a i građana da prima sve uplate. Sem toga proces uplate je vrlo spor. Zbog toga su ogromni redovi i maltretiranje gradjana. Preduzmite nesto da rad pojednostavite i ubrzate.
07.07.2014.

Pitanje: IZVOD IZ TREZORA
Danas u Topoli u ekspozituri za trezor nisu zeleli da mi izdaju izvod i trezora.Na kraju su mi dali,ali neoveren bez potpisa i pecata!!!Nisu zeleli da mi daju objasnjenje zasto ne zele da ga overe.Sada me zanima kakva je to procedura,meni je izvod potreban overen!!!To je izvod o trenutnom stanju da li je domacinstvo registrovano ili ne.Ne vidim sta je tu problem,sem neskolovanog kadra zaposlenih!!!
S poštovanjem
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.