Reklamni materijal, poslovni pokloni originalnog dizajna i uniforme po Vašoj želji

Video Oglas firme Nama - kom

Kompanija Nama-kom skoro dve decenije sa velikim uspehom posluje u industriji izrade promotivnog materijala. Nudimo vam ogroman izbor: promotivnih i custom made proizvoda, korporativnih uniformi kao i uniformi u promotivne svrhe koje će udahnuti novu energiju vašem brendu.

U našoj ponudi možete pronaći artikle visokog kvaliteta, podeljenih po kategorijama u odnosu na svoju svrsishodnost. Među njima su artikli vezani za kuću i domaćinstvo, za brigu o sebi i lične stvari, razni poklon setovi, kancelarijska galanterija i pribor, putna galanterija ( sve vrste malih i velikih torbi i ranaca ), satovi za zabavu, igru, piknik, video i sound proizvodi, kao i specijal Premium proizvodi koji će svakako vašu kampanju učiniti drugačijom.

Posedujemo sopstvenu proizvodnju tekstila i stojimo na raspolaganju za beskrajne mogućnosti kreiranja i izrade odeće prema vašem zahtevu uz neizostavnu logističku podršku.

Za inspiraciju i lakši odabir kvalitetnih, funkcionalnih promotivnih poklona idealnih za brendiranje tu su elektronski katalozi koje možete pronaći na našem sajtu http://nama-kom.rs/

Rado ćemo vas ugostiti u našem showroomu, posavetovati i naći najbolji način da iskrojimo vašu maštu.

Za više informacija pozovite nas na: 011/292-8727, 011/292-8678, 011/262-8223.

 

Preporuke (1)
Pitanja (0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje

Ostali Video Oglasi firme Nama - kom:

< >

Reklamirajte se unikatno,jednostvano a opet posebno. Za Vas izrađujemo razne poklone,setove,kancelarijsku galanteriju i pribor,putnu galanteriju (sve vrste malih i velikih torbi,rančeva),koorporativne uniforme.

Preporuke i pitanja za firmu Nama - kom
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (1)
Pitanja (0)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.