Nova Vita

Pošaljite:
Preporuke (0)
Pitanja (5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
  • Telefon 1: 011 356 4863
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
Radno vreme: Nedostupno
Lokacije:

Patrijarha Dimitrija 36, Beograd, Rakovica, Srbija

Delatnosti:
  • Zdravstvene ustanove

Plaćanje: Nedostupno

Rešenje svih oftalmoloških problema
Rešenje svih oftalmoloških problema
18.05.2017
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu

Nova Vita ima stacionarni deo - bolesničke sobe su klimatizovane jednokrevetne i dvokrevetne sa posebnom telefonskom linijom i kablovskom televizijom. U stacionarnom delu privatne bolnice Nova Vita obezbeđuje se smeštaj, nega i lečenje obolelih osoba, i okviru sledećih odseka: onkologija i hematologija, odsek za internističke bolesti, pulmologija, kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, nefrologija, alergologija, gerontologija sa produženom negom i lečenjem (stara lica sa hroničnim - internističkim bolestima), odsek za profesionalne bolesti (osobe izložene toksičnim supstancama na radu ili van njega), odsek za postoperativnu negu i rehabilitaciju. Odsek za intezivnu negu sa 6 postelja, kadrom, opremom i farmakoterapijskom podrškom obezbeđuje kvalitetnu zdravstvenu uslugu vitalno ugroženim pacijentima koja se ostvaruje kroz kontinuirani monitoring, održavanje vitalnih funkcija uz vrhunsku negu teških pacijenata.

Dom za negu polupokretnih, nepokretnih i starih lica: sobe su klimatizovane jednokrevetne i dvokrevetne sa posebnom telefonskom linijom i kablovskom televizijom. Prijatan dnevni boravak i kuhinja čiji se jelovnik prilagođava potrebama pacijenata. Svakodnevno prisustvo psihologa; specijalan društveni program i poseban program odnosa sa porodicom.

Poliklinička služba obezbeđuje - ambulantne preglede, laboratorijske analize, dijagnostiku, ambulantnu terapiju internih bolesti.

Dnevna bolnica za primenu hemioterapije - naša specijalna bolnica je jedina privatna ustanova na ovim prostorima koja pruža hospitalno lečenje onkološkim pacijentima. Pored primene klasične medicinske hemio-terapije i radio-terapije samo kod nas se primenjuje i terapija nespecifičnim imuno-stimulatorima.

Savetovalište za zdrav način života - savetovalište za zdrav način života obuhvata: rad na edukaciji i savetovanju ljudi o optimalnom higijensko dijetetskom režimu u odnosu na pol, starost, zdravstveno stanje, gojaznost ili mršavost, prevenciju bolesti, podrška porodicama bolesnika u terminalnim fazama bolesti. Društvene aktivnosti pokretnih korisnika organizovane su na osnovu sklonosti i interesovanja u oblasti likovne i muzičke umetnosti, rekreacije, relaksacije, razonode i delatnosti u prirodi.

U okviru bolnice u Beogradu, Nova Vita, vrši se skrining rizika oboljevanja od karcinoma, sarkoma i leukemije i limfoma, kroz cirološki pregled krvi i određivanje broja hromozomskih aberacija i mikronukleusa, što je za sada najpouzdaniji test.

Delatnost u koju spada ovaj dom su: starački domovi - domovi za stare.

Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Specijalna bolnica
Bolesničke sobe
Stacionarni deo
Intenzivna nega
Bolnica
Poliklinička služba
Privatna bolnica
Terapije
Savetovalište
Društvene aktivnosti
Skrining
Savetovanje
Lekari
Osoblje bolnice
Maligna oboljenja
Interna medicina
Preporuke i pitanja za firmu Nova Vita
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (0)
Pitanja (5)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (0)
Pitanja (5)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku

Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Pitanja (5)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
04.01.2016.

Pitanje: Nova Vita
Da li primate spremacice i negovateljice. Pozdrav, najboljii ste.
23.02.2015.

Pitanje: KOLIKO STAJE MESECNO.
Koliko je jednokreveta, koliko aparmant kake su uslovi, usluge i više o vama i domu. Da li može da se dođe na nedelju dve kod vas i koliko košta to sve.
01.08.2014.

Pitanje: Preporuka za specijalisticke usluge
Preporučujem se za pneumoftizioloski rad sa Vasim pacijentima. Specijalista pneumoftiziolog 26 godina, sa velikim sikustvom u ambulantnom i hospitalnom lecenju, kao i dijagnostickim postupcima (rtg, spirometrija, alergologija)
15.04.2013.

Pitanje: OBOLJENJE-METASTAZE MELANOM MALIGNUM
MOLIM ZA POMOC I ODGOVOR!!!?? Riječ je o oboljeloj od melanoma malignum (metastaze u glavi) dva pute operisan tumori u glavi, provedeno palijativno zračenje i dva ciklusa kemo terapije..i sad nove metastaze u glavi..otpisan pacijent. MOLIM ZA ODGOVOR KOJI PRINCIP LIJECENJA PRIMJENJUJETE, DA LI BI MOGAO POMOCI OBOLJELOJ,,,,???'
02.04.2012.

Pitanje: Dijaliza
Da li je moguć smeštaj polupoktretnog bolesnika koji savkog drugog dana ide na dijalizu?
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.