Najveći izbor igračaka, bebi opreme i školskog pribora

Video Oglas firme ODDO igračke

ODDO IGRAČKE - SVE IGRAČKE NA JEDNOM MESTU!

ODDO igračke je Internet prodavnica igračaka, bebi opreme i školskog pribora.

ODDO igračke Vam nude veliki izbor najkvalitetnijih igračaka, najpoznatijih svetskih proizvođača.

Za bebe, ODDO igračke Vam nude  veliki izbor kolica, hranilica, dubaka, ogradica, ležaljki za decu, sedišta za auto najpoznatijih svetskih proizvođača. Takođe, tu su interaktivne, muzičke i didaktičke igračke koje kod najmlađih razvijaju motoričke i intelektualne sposobnosti.

Za dvorište i park  tu su guralice, tricikli, roleri, skuteri , skejtovi, kao  i auto na pedale i sa akumulatorom. Za još dobre zabave napolju, tu su  i tobogani, klackalice, ljuljaške, šatori i kućice za decu, kao i koševi, golovi i veliki izbor lopti za svakoga.

Za male Princeze ODDO ima veliki izbor lutki Barbie, Bratz, My Little Ponny, Monster High, Moxie, Lala Loopsi, Winx.  Kolica i kućice za lutke, kozmetički, doktorski  i kuhinjski setovi , kostim princeze ili nakit koji same dizajniraju  je ono što će oduševiti sve devojčice.

Metalni autići i autići na radio kontrolu, traktori, piste, vozovi, helikopteri i avioni koji lete, sve to ćete naći u ODDO igračke. Alatske radionice, Spy setovi , puške, mačevi i kostimi za male Pirate, Lego i Megabloks kocke, figure akcionih junaka, kliknite na ODDO igračke i veoma brzo stižu kod Vas.

Najveći izbor društvenih i elektronskih igara - Monopol, Cluedo, Activiti, Tragovi, Šah i Ne ljuti se čoveče, Mapa Srbije, 5 Sekundi, Eliksir, Baš Čelik, Čuvari Mudrosti, Conect 4, Operation, Twist...

Video igrice Skylanders i Disney Infinity, konzole PS 4 i XBOX ONE i veliki izbor gaming opreme - izbor su za decu i odrasle.

A kada dođe vreme za školu i školski pribor tu su ODDO igračke - torbe za predškolsko i vrtić, školske torbe za devojčice, dečake i tinejdžere, kvalitetne pernice.

ODDO IGRAČKE - SVE IGRAČKE NA JEDNOM MESTU!

Preporuke (2)
Pitanja (0)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke i pitanja za firmu ODDO igračke
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (2)
Pitanja (0)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Preporuke
 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.