Preporuke potrošača - Pohvale, kritike i ocene kupaca

Pročitajte preporuke potrošača, pohvale, kritike i ocene drugih kupaca pre odluke o kupovini ili napišite svoje mišljenje o firmama čije ste proizvode i usluge koristili.
18.07.2018.

NULA
Ravna nula,sramota. Moje stene od kad je primilo vakcinu kod njega je totalno bila tuzna jedno nedelju dana. Onda smo je opet doveli i davali su joj infuziju i odjednom je igla ispala iz sprica i ubola mene. RAVNO NULI.
18.07.2018.

NE PREPORUCUJEM
Kupio sam u WINWIN-u usisivac BEKO VCO4320WR, nakon pet meseci je izgubio snagu i vise ne usisava istim intenzitetom (napominjem da sam filtere uredno odrzavao i ispravno koristio usisivac). Reklamirao sam da slabo usisava i prodavacica mi je odmah napomenula da ce mi servis proslediti poruku da usisivac nije adekvatno koriscen (sto se i desilo nakon 7 dana), ali je usisivac ostao na servisu do zakonom definisanog roka (30 dana), na superanalizi kvara, da bi ga vratili sa konstatacijom da treba ocistiti ili zameniti filtere. Hocu da kupim nove filtere, ali ih kod prodavca nema, kao ni kod ovlascenih uvoznika Beko Balkans, koje sam zvao (call centar 0800 800 008),a ni kod servisera koje su mi oni preporucili u Novom Sadu i Beogradu. Obratio sam se ponovo WINWIN-u i dali su mi telefonski broj od ovog ovlascenog servisera 011/30 36 309, ali se i posle 10 poziva ne moze uspostaviti kontakt, kao ni na broj 011/30 63 324. Jedino mi preostaje trzisna inspekcija, pa da pokusam da vratim ovaj \"svemirski brod\" i da vise nikad ne kupim nista BEKO, niti bih bilo kome preporucio. NEPROFESIONALNO.
16.07.2018.

Doktorska disertacija
Koristio sam usluge ove firme dva puta. Prvi put je besprekorno urađen posao koričenja doktorske disertacije dok drugi put bilo je dosta problema. Prednja strana korica urađena je suproteno dogovoru odnosno poslatom primerku i pored toga što sam obavio nekoliko telefonskih poziva i poslao nekoliko emailova. Izgleda da je bilo previše za očekivati da neko dva puta uradi posao kako treba.
12.07.2018.

Usluga-0
Nebi da puno pricam o ovoj nazovi radnji,krajnje neodgovoran i nekorektan majstor,mozda gazda,o postovanju svojih musterija sam see licno uverio,rekao da dodjem u 8,a pocinje u 9,zatim ostavim kola na opravci,kaze u 11-12 su gotova,dolazim u pola 2 auto stoji gde sam ga parkirao,ako vam se ovo cini kao neko ko ce vam raditi kola,slobodno se upustite u tu avantru
Kratko,izbegavajte ovaj servis
11.07.2018.

Nezadovoljna
Postavila sam pitanje preko e-maila o nečemu što me je interesovalo i što mi je bilo veoma hitno, još pre deset dana, a odgovor još nisam dobila.
09.07.2018.

Cosatto Supa pixelate kolica
Nedavno sam u Ofy prodavnici u Ziri kupila ova kolica, i oduševljena sam! Ona su više od običnih kišobran kolica- imaju opciju podizanja i spuštanja sedišta od skroz uspravnog do skroz ravnog, imaju naslon za noge, otporna su na sva godišnja doba, a tu su i razni dodaci!
09.07.2018.

Resertifikacija
Pre nedelju dana smo obavili resertifikaciju ISO standarda i time dokazali da naša kompanija teži ka unapređenju poslovanja u skladu za zahtevima svih ISO standarda koje smo implementirali i sertifikovali.
Takođe, moram da naglasim da je interna provera koju smo sproveli uz pomoć konsultanata iz ove kuće, imala veoma bitan uticaj na naše zaposlene, zato što im je dodatno probuđena svest i želja da konstantno radimo na unapređenju našeg poslovanja i imidža kompanije. Sa puno energije i razumevanja su odgovorili na sve naše zahteve, a nije ih bilo malo.
Ukoliko se odlučite za Moj standard, garantujem da nećete pogrešiti.

Ivan Minić - predstavnik sektora za kvalitet
06.07.2018.

Namerno kvare da naplate
Parkirala jednom moj Renault ispred Slavujevog Venca 23 i žurim na posao kad me neko pozva nazad i kaze kao nešto mi curi ispod auta. Znam 100% da je bačeno nesto ispod auta da bi morali da poprave al nisam dala. Sramota!!! Zao mi što nisam slikala i prijavila.
06.07.2018.

Looking for a realwebcall button
l searched many webcall click to call button and found this Serbian company to provide me with an HTML link that any one can call me free of charge. Outstanding technology.
Preporuka!!!
Sve u jednu rec staje; FENOMENALNI!!!
07.07.2018.

Preporuka!!!
Ljudi rade svoj posao,da smo mi dobri oni bi isto tako prema nama bili dobri.
04.07.2018.

Najbolje mašine!
Najbolje mašine i usluga
04.07.2018.

Sramota
Iako je overa svedočanstava za upis na dalje školovanje besplatna, gospođa se dosetila da je besplatno ako se čeka overa 5-7 dana kad prođu upisi na fakultete. Ako hoćete odmah, onda plaćate 350 dinara po svedočanstvu. Trčali smo kod drugih notara jer za ovu ucenu saznao tek kad dođeš na red. Telefonom sakrije informaciju.
Sramota.
04.07.2018.

SVE POHVALE
Sve pohvale ljubaznom osoblju kancelarije Borislave Rokvić,kao i samom beležniku.Devojkama na običnim overama svaka čast na brzini i ljubaznosti.Nije istina da se kod ovog beležnika naplaćuje za overu svedočanstava.Lično sam overavala za svoju mlađu sestru pre par dana i devojke su mi zavrsile odmah.To sto su odredjene osobe neodgovorne i čekaju dan upisa da bi overile to je nesto drugo.Devojke preuzimaju veliki broj besplatnih overa i u dogovoru sa strankama overavaju.Jedino strankama koje su došle izvan radnog vremena je overa odbijena.Tako da osobe koje pisu ovakve komentare poput gospodina \"SRAMOTA\", treba da ih bude sramota. Svaka čast jos jednom na ljubaznosti i stručnosti ove kancelarije.
04.07.2018.

svedocanstvo
Overa svedocanstva je besplatna ceka se maksimalno sat vremena ja nisam ni toliko,ja sam mom mladjem detetu overavala kao i ovlascenja za njih svako leto bez ikakvih problema i cekanja.devojke su iako su u velikoj guzvi uvek bile jako ljubazne i strpljivo odgovarale na svako postavljeno pitanje sa osmehom!!!!
04.07.2018.

Ljubaznost na nivou
Stručan i uigran tim!!!Ljubaznost na svakom nivou.Pohvalila bih svakog zaposlenog iz ove kancelarije.Svima preporučujem overe bilo koje vrste jer zasigurno znam da cete izaci zadovoljni i informisnani.I sto je najvaznije zavrsavate posao veoma brzo.Kao i svuda redovi postoje ali devojke na overama veoma dobro vladaju situacijom.Osoblje iz kancelarije na spratu, veoma stručno.Mlado i perspektivno okruzenje.
03.07.2018.

BRZA POŠTA U PRAVOM SMISLU TE REČI
Kao dugogodišnji poslovni saradnici imamo samo reči hvale za ovu kurirsku službu. Odgovorni, efikasni i spremni za dogovor i saradnju. Iznad svega tačni i poslovni.

Za 10 godina kontinuirane saradnje nemamo baš ni jednu primedbu.

Sve preporuke !!!
03.07.2018.

odlična firma
PREPORUKA!
03.07.2018.

odlična firma
PREPORUKA!
03.07.2018.

Menjačnice VRBAS - saradnja odlična
momci odlični lak dogovor
03.07.2018.

Menjačnice VRBAS - saradnja odlična
momci odlični lak dogovor

Strana 1 od 433