Super Vero

Pošaljite:
Preporuke (5)
Pitanja (5)
(2)
(0)
(0)
(0)
(3)
Napišite preporuku Postavite pitanje
3 5
  • Telefon 1: 011 311 9111
  • Telefon 2: 011 310 9316
  • Faks: 011 311 5501
Radno vreme: Radni dan: 07:30-22:00;
Plaćanje: Nedostupno

Super Vero porodični supermarket u Vašem komšiluku
Super Vero porodični supermarket u Vašem komšiluku
25.01.2017
Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Super Vero - supermarket

Veropoulos, grčka kompanija osnovana 1969. godine danas je grupa popularnih supermarketa.  Sedište kompanije je u Grčkoj, a posluje u Makedoniji i Srbiji. Na srpskom tržištu kompanija je prisutna od 2002. godine otvorivši prvi Super Vero na Novom Beogradu i do danas je Super Vero simbol dobre usluge i brige o interesima svojih vernih kupaca.

Do sada je otvoreno šest Super Vero objekata - na Novom Beogradu, Konjarniku, Paliluli, Voždovcu, u naselju Braće Jerković i Žarkovu.

Skoro 15 godina u Srbiji, kompanija Veropoulos neprestano prateći potrebe srpskog tržišta i zahteve kupaca, nastavlja da se razvija i raste, odgovarajući sa uspehom na sve izazove sa kojima se sreće. Osim vrhunskom uslugom i širokim asortimanom, Super Vero privlači kupce i povoljnim cenama.

Svake nedelje na specijalnom akcijskom sniženju nađe se preko hiljadu proizvoda iz različitih robnih grupa (trgovina mešovitom robom), u skladu sa sezonskim potrebama kupaca. Uporedo sa redovnim akcijskim sniženjima organizuju se i dodatna sniženja, uglavnom za najprodavanije proizvode.

O detaljima akcijske ponude kupci se mogu informisati putem akcijskih kataloga I drugih reklamnih materijala kao i sajtu www.supervero.rs i Super Vero Srbija facebook stranici.

Veropoulos nastavlja da investira u Srbiji, te je na radost najmlađih, ali i odraslih, otvoren prvi Jumbo centar u junu mesecu 2016. godine u Super Veru na Novom Beogradu, a zatim I drugi Jumbo centar 01. septembra 2016. godine u Super Veru na Voždovcu. Jumbo je čuven po raznolikoj ponudi za sve članove porodice, pogotovo za mališane, po vrlo pristupačnim cenama. Od sada građani Srbije jednostavno mogu da dođu do Jumbo igračaka, proizvoda za bebe, kancelarijskog materijala, sezonske robe, robe za uređenje doma. O detaljima ponude kupci se mogu informisati putem Jumbo Srbija facebook stranice.


Tagovi: Trgovina mešovitom robom
Aktuelni članci

Ideja i recept za Vegeterijanski suvlaki

Grčki suvlaki možete napraviti i bez mesa, a mi vam dajemo najukusniji recept

Čitaj dalje >>

Najbolja tradicionalna grčka jela za koja verovatno niste znali

Svi znamo da su se Stari Grci hranili maslinama, smokvama i medom, kao i da ovi moderni obožavaju suvlaki, ali da li znate koja jela spadaju u tradicionalnu grčku kuhinju?

Čitaj dalje >>
Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
Preporuke i pitanja za firmu Super Vero
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (5)
Pitanja (5)
(2)
(0)
(0)
(0)
(3)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (5)
Pitanja (5)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
04.10.2017.

5
Prijatno
Puno prijatnih iznenađenja, prosto super!
30.11.2013.

1
Pozzzz
Živim u Nišu. Niš nije tako mali grad da u Nišu ne postoji nijedna vaša radnja.
20.07.2012.

1
PIN je Personalni Identifikacioni Broj
Poštovani,
Imam jednu jako veliku zamerku, odn. primedbu, na naplatu na kasama u Vašim prodajnim objektima. Prilikom plaćanja karticom kasirke traže da im se kaže PIN kartice, što je prosto suludo i krajnje neprofesionalno. A kada odbijem da im ga saopštim popreko me pogledaju i teške ruke mi daju aparat da sama ukucam MOJ i SAMO MENI ZNAN PIN kartice.
Zamolila bih Vas da ovo bahato ponašanje regulišete na nivou kompanije.
Hvala.
17.07.2012.

1
Diners kartica
Već četiri godine kupujem u vašim marketima i plaćam isključivo Diners karticom. U zavisnosti od visine računa plaćam odjednom ili na dve rate. Neprijatno sam se iznenadio kada sam pre neki dan kod plaćanja računa čuo da mogu da platim račun odjednom ili na TRI rate. Izgleda primamljivo za one koji ne znaju ali naknada za račun na tri rate je 4,5%!!! Mislim da ste izgubili jednod dobrog kupca. Pozdrav!
27.03.2009.

5
Pohvala
Veoma ste organizovani i prijatni, molim Vas omogucite mi da stupim u kontakt sa Vama.
Pitanja (5)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
29.03.2012.

Pitanje: Pitanje
Zanima me da li šaljete robu pouzećem (mene interesuje grčki čaj), jer u Kruševcu i okolini nema vašeg objekta. Unapred zahvalna Milica Stanković.
21.03.2009.

Pitanje: Posao
Molim Vas,da li me možete primiti na razgovor u vezi posla za rad u magacinima(veleprodaja,maloprodaja).Imam radno iskustvo.
19.08.2006.

Pitanje: poslovna ponuda
Pavlović Radomir datum: 19.08.2006.god Dimitrija Marjanovića 43/1 35250 Paraćin Tel:035/567-657; 063/607-533 PONUDA ZA ,,SUPER VERO BEOGRAD Dostavljamo Vam ponudu na osnovu oglasa iz sredstava javnog informisanja. Nudimo Vam na prodaju nepokretnost površine 120 ari ( 12000m2 ), na idealno ravnoj parceli uz samu prugu ( pravac Beograd-Niš ), na uglu dve ulice na kojoj postoji poslovni objekat površine 1867m2. Objekat je ucrtan u zemljišne knjige i u solidno je stanju a uz malu adaptaciju može se privesti različitoj nameni. Skica objekta: -površina placa je 1hektar 19ari i 57m2 -površina zgrade je 1687m2 podrumske prostorije ispod prostorije br.1 i br.2 u istoj površini -prostorija br.1 ima površinu od 450m2 -prostorija br.2 ima površinu od 380m2 -prostorija br.3 ima površinu od 450m2 -prostorija br.4 ima površinu od 150m2 kotlarnicai manje pomođne prostorije -prostorija br.5 ima površinu od 100m2 -prostorija br.6 ima površinu od 150m2 (nekada reprezentativni restoran ) sada stan. -visina prostorija 1,2 i 3 je 5m -objekat je udaljen 400-500m od centra grada -nepokretnost je u svojini (mogućnost prodaje i prenosa) -cenu celokupne nepokretnosti i objekta možemo definisati u direktnom kontaktu nakon razgledanja iste od strane vaše stručne ekipe. U prilog Vam dostavljamo kartu grada Paraćina sa obeleženom lokacijom nepokretnosti. Pogodnost! Velika površina za izgradnju distributivnog centra za istočnu Srbiju. S poštovanjem Direktor Pavlović Radomir
12.12.2005.

Pitanje: ponuda sirkovih metli
www.polihem.com
28.10.2004.

Pitanje: U vezi posla
Hteo sam da Vas pitam kome mogu da se obratim u vezi posla,odnosno da li ce biti konkurs za prijem radnika u novom Super Veru u Zage Malivuk koji je jos u izgradnji.Hvala
07.12.2006.

Odgovor: nedostaju cene...
mogli biste da u nekom obliku napishete cene proizvoda i da s vremena na vreme sredite vash sajt, jako je malo informacija za moguce potroshache koji ne zive bash u prolazu
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.