Tende i suncobrani

Video Oglas firme Tende Đorđević

Tende Đorđević je zanatska radnja koja posluje od 1982. godine, što govori o dužini tradicije i iskustvu u oblasti proizvodje tendi i suncobrana. Tende Đorđević u svom proizvodnom programu nudi tende, perde, roletne i suncobrane u svim veličinama i bojama.
Tende Đorđević proizvodim suncobrane i tende različitih oblika i dimenzija u skladu sa vašim željama i potrebama.

Email Web sajt Preporuke klijenata

Pogledajte sve video oglase iz kategorije Arhitektura i građevinarstvo:

< >

Izrada i montaža segmentnih i rolo garažnih vrata. Za vas izrađujemo rolo i plise komarnike ,solomatike i ostale vrste zaštite. Kod nas možete kupiti ALU i PVC profile za stolariju, kao i repromaterijal za roletne, garažna vrata i komarnike.

Proizvodni program firme Dumil čine: - Venecijaneri aluminijumski i drveni. - Trakaste zavese od poliestera, pvc trakaste zavese, aluminijumske trakaste zavese, Al perforirane trakaste zavese. - Roletne PVC, aluminijumske roletne, drvene roletne - Plise zavese - Rolo zavese - Rolo komarnici i fiksni komarnici - Harmo vrata od italijanskog PVC-a - Tende ravne, kupolaste i fiksne Upotreba kvalitetnih materijala garantuje dug vek trajanja Dumil proizvoda.

Preduzeće BOMMAN – KB generalni zastupnik sledećih proizvodnih programa: NOVOFERM Group je jedan od najvećih evropskih proizvođača vrata, specijalizovan za proizvodnju svih tipova čeličnih vrata i pregrada, protivpožarnih punih i zastakljenih vrata, rezidencijalnih garažnih i industrijskih vrata, opreme za distributivne centre, itd. ETERNIT - proizvodi fasadne fibrocementne (vlaknastocementne) ploče kao i opekarske proizvode za ventilisane fasade, krovne pokrivke i konstruktivne ploče; MASTER- sve vrste sigurnosnih vrata; TLM-TVP- proizvodi sve vrste aluminijumskih folija, traka i limova.

Izrada i montaža panelnih ograda i kapija po najpovoljnijim cenama. Svi elementi naših proizvoda su termički pocinkovani, cink-fosfatirani i plastificirani poliesterom. Vrhunska zaštita protiv rđanja, tehnički zaštićena slojem cinka i slojem plastike. Garantujemo 10 godina za svaki od naših proizvoda.

Proizvodnja i montaža termoizolacionog stakla za PVC i aluminijumsku stolariju. Termoizolaciona stakla koja daju odličnu zvučnu i termičku izolaciju. Pored stakla radimo i peskiranje stakla kao i izradu ogledala različitih vrsta i dimenzija.

Poslovi koje obavlja TH Lift su: proizvodnja i prodaja pokretnih traka, proizvodnja i prodaja pokretnih stepenica, isporuka, montaža i održavanje pokretnih stepenica,isporuka, montaža i održavanje pokretnih traka.  

TH Lift obavlja sledeće poslove: Proizvodnja, prodaja i isporuka liftova, montaža liftova i održavanje i modernizacija liftova,proizvodnja, prodaja i isporuka spoljašnjih i unutrašnjih eskalatora. TH Lift ima veliki izbor putničkih liftova i veliki izbor teretnih liftova (industrijski liftovi) - liftovi namenjeni niskobudžetnom tržištu, liftovi za visokospratnice, unutrašnji eskalatori i spoljašnji eskalatori, panoramski liftovi.  Ponuda putničkih liftova: Putnički liftovi sa mašinskom prostorijom i putnički liftovi bez mašinske prostorije - Synergy ift bez mašinske prostori i Evolution lift bez mašinske prostorije. TH Lift - Vaš partner za sisteme transportovanja u Srbiji!  

Rovex Inženjering je ekskluzivni i generalni distributer najekonomičnijih električnih grejanja - savremeni sistemi grejanja za 21 vek: • Norveški radijatori Glamox 3001 i Adax Neo • Podno grejanje Elektra: grejne mreže, grejni kablovi, grejne folije • Zaštita od snega i leda Elektra: grejanje cevi, grejači za oluke • Merni uređaji Trotec

Montažni objekti za poslovanje i trgovinu. Pružamo kompletnu uslugu sa vrhunskom pripremom i besprekornom organizacijom u projektovanju i inženjeringu tokom izgradnje objekta.

Proizvodnja betona i iskopavanje temelja sa kompletnom mehanizacijom. Radimo kompletne zemljane radove, iskope, ravnanje, iskop za temelja i puteva. Posedujemo naše kamione za transport kamena i šljunka, kopače i mašine za ravnanje terena.

Elektroinstalaterski radovi kao i građevinski radovi radi firma Beomont. Vrši montažu radova jake i slabe struje, kao i postavljenje video nadzora. Pored elektoinstalaterskih radova bavi se i građevinskim radovima: molerski i gipsarski radovi, postavljanje podova, vodo sanitarni radovi, ventilacioni i klimatizacioni sistemi. Sve na jednom mestu 

Odri el - doors za glavni cilj ima bezbednost i udobnost, zato smo u stalnoj potrazi za novim rešenjima koja će najviše odgovararti Vašim zahtevima. Ako imate potrebu za automatizacijom svog doma mi Vam nudimo nove ideje, konsultacije, montažu i servisiranje svih naših proizvoda. Naš široki asortiman obuhvata garažna vrata, interfone, parking rampe, sisteme za navodnjavanje, motore za krilna i/ ili klizna vrata i svu prateću opremu.

Eurobet se bavi proizvodnjom baštenskih roštilja, pečenjara i mini sušnica. Roštilji su izrađeni od vibrobetona, sa dodatkom odgovarajuće kombinacije aditiva, tako da ih odlikuju izuzetna čvrstina i dugotrajnost. Uz roštilj u zavisnosti od želja i potreba kupaca idu i dodaci kao što su prohromske rešetke, ražnjevi, kazani... Na dimnjački deo roštilja može biti namontirana i mini sušnica, a u ponudi je i jedina tipska sušnica za sušenje mesa kod nas i u Evropi. Vršimo usluge transporta i ugradnje roštilja.

- Rashladni agregati i kompresori - Elektro ormani - Tunelski agregati - Rashladne komore i hladionička vrata - Rashladne vitrine

Elektro materijal i elektro oprema kod vašeg pouzdanog elektro partnera. Specijalizovani smo za proizvodnju transformatora i trgovinu elektro materijala i opreme. Visok kvalitet usluge i zadovoljstvo kupaca naša je najbolja preporuka. Nudimo Vam kablove i provodnike, metalna i plastična creva, merni, razvodni i upravljački plastični i metalni ormari, brojila, merne grupe i ostali merni uređaji, prekidači grebenasti, bezkontaktni, krajnji prekidači, termoregulatori i termostati, osigurači.